21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#3162 Már van ilyen topic! -
#3161 szolj ha neked teljesitik. -
#3160 T. Moderátorok!
Szeretnék házigizdája lenni a Konzolosok forumában a GT4 Gran Turismo 4 topicnak, ha már én indítottam a topicot és ha ez lehetséges. A jelenlegi házigizda (Abysyxx) ebbe beleegyezett, sőt egyenesen vétlennek nevezte magát, amikor ezt megérdeztem tőle, hogy ő lett a házigizda.
Köszi
mohus -
#3159 Humoros #27726-os kommentjét léci töröljétek! Köszi! -
#3158 De birom, hogy többszörösen megszegte a moderálási szabályokat (floodolt ész nélkül, anyázott ami a körmei alól kifért, új fölös topicot nyitott, stb, stb). Ezek erősen túllépik az egyetlen büntetőpont fogalmát... -
Gandibá #3157 Htx -
Gandibá #3156 Ezt be tudnátok rakni ebbe a topicba logónak? Htx :) -
#3155 Már úgy általában akárki, nem csak danika. -
#3154 Amíg nem a modival szívózik, addig "bűnei" nem olyan súllyal esnek a latba.Inkább ezt látom... -
#3153 Hat jo de nem kertem sokat csak a sportfoumba a barcelona milan es manchester topicba hazigazda jogot....megtettem emilben is de hat semmi haszna egy honapja. -
#3152 Nyugi, vagy megcsinálják vagy nem. Én pl hiába kértem danika bannolását (amit többszörösen is kiérdemelt a pofátlan magatartásával), erre kiszúrják a közösség szemét egy szimpla büntetőponttal (ami semmit nem ér). El kell viselni, hogy vannak akikkel ok nélkül kivételeznek és vannak akiket nem vesznek figyelembe. Ennyi. -
#3151 [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1109686201]újabb gyöngyszem "voltmár" topic nyitás. Del! :-)[/URL] -
#3150 aha en mar konyorgok 1 honapja -
#3149 Nemtom, épp ezért írtam be ide.
Gondolom sacc/kb 10 másodperc alatt meg lehet oldani a dolgot. -
Cat #3148 a házigazdák is szerkeszthetik az alcimet a karbantartás menüponttal, nem? -
#3147 Helló!
Ebben a fórumban a banner alá legyetek szivesek betenni a http://www.battlefield2.hu/ linket.
Thx -
Borg #3146 A bezáráshoz magyarázatot írtam. A stílusától eltekintve benne volt az információ, hogy miért lett bezárva.
A topik címe egyátalán nem utalt egyértelműen a tartalmára, ami pedig eleve SZUBJEKTíV téma volt ugye. Mert hogy te saját ízlésednek megfelelő játékot nem láttál egy ideje, az nem azt jelenti hogy pang a PC Piac, sőt még nem is azt, hogy pang a PC játékok piaca.
Az meg hogy ha a te tehened agybaj miatt ki kellett lőni, akkor lőjék ki a másét is, tipikus magyar hozzáállás :) (btw egyszerűen nem vettem még észre azt a topikot, mivel ugye amitt még nem szólt senki.)
A téma tovább ragozására semmi szükség. -
#3145 Ebben egyetértek!Kissé flegma megnyilatkozás volt, hogy hülyeség a cím meg a topik téma.Mentségére talán az szolgálhat, hogy már van valami ahhoz hasonló topik. -
#3144 A moderátor figyelmébe szeretném ajánlani, hogy a pangó pc piac topik bezárása eléggé szubjektív döntés volt. Azért mert téged nem érdekelt attól még miért kellett becsukni?? Nem volt anyázás sem és még nem is volt ilyen topik. Ezzel szemben ma ismét megnyitottak egy újjabb medal of honor pacific assault topicot. Kérdem én miért nem inkább az lett bezárva? -
NIKE VC IV #3143 ja figyusz a mencseszter junájtid topicban KURVA CSÚNYÁN beszéltem
szopjátok ki a faszom -
#3142 Új reg megnyílvánulás, szokásos felállás: Van már ilyen topic. :-) -
Mihail #3141 A catan játék topicját tegyétek lécci át a játékoksokhoz! -
#3140 Bocsánatot kérek,és szégyelem magam többé nem fordul elö... -
#3139 Hamár Zorrot letiltottátok jogtalanul, akkor engem is, kösz!
Szánalmas! -
ZorroF1 #3138 Nem Skiper-re gondoltam, ő amúgy is 4-et kapott. -
#3137 Csupán annyit mondanék, hogy:
1. Viselkedni tudni kell. Az, hogy arctalanul írunk hozzászólásokat, nem jelenti azt, hogy szabadon lehet mindent.
2. Akinek a moderálás nem tetszik, mehet máshova... senki nem kötelezte, hogy itt rontsa a levegőt, s trágár, sértegető hozzászólásaival plussz munkát adjon a moderátoroknak. Így legalább a normálisabb fele nyugodtabb és békésebb környezetben tudna társalogni a fórumtémákban. -
#3136 Asszem Skiper csinált egy új nick-et... :) -
#3133 Jaja! -
#3132 így van -
#3131 Egy kicsit röhejesnek tartom, hogy danika azok után amit csinált (folyamatos floodolás, tömény anyázás, végtelenül gyerekes viselkedés, fölösleges topic nyitása, miközben 100%-ig tisztában volt a másik létezésével (mivel már írt oda)), nos enyhén szólva felháborító, hogy csak egy büntetőpontot kapott (ami tudvalevő hogy annyit ér mint egy pár dingókutya-vese (szart se). Ha most azért nem lett bannolva (amit egyértelműen többszörösen kiérdemelt), mert valakinek a valakije akkor el kellene gondolkozni, hogy nem kellene intézetbe zárni az ilyen kis félkegyelműeket mint megtűrni egy háztartásban és kivételezni vele egyértelmű pofátlanság esetén is.
Bannolni kellene az ilyen pondrókat és nem elnézni a már sokszoros pofátlankodásaikat. -
#3130 hy all
lécci töröljétek az áll nikjeimet
sorolom:
joe04
dzsanesz
-
#3128 Ja látom. Elég szánalmas a kisgyerek. Kéretik bannolni IP-stől, mindenestől.
Danika -
#3127 rajongó :D -
#3126 Plusz ez a gyerek elkezdett holmi Total War oldalt reklámozni oda nem illő topicokban (már WoW, Diablo2, Street Legal tuti). Ban. -
#3125 Ez igaz, ezért is javasoltam, hogy a bezárt topicok automtán törlődjenek mondjuk egy nap után, de eddig láthatólag nem sok foganatja volt. Pedig mindenki jobban járna vele. :P -
#3124 Mert nem látod, hogy ez a játékokhoz kapcsolódik?! -
#3123 itt miert nem lehet? -
#3122 [email protected] kellene kérni -
#3121 Nem mert kb 1 honapja de biztos nagyon nehez -
#3120 Nem, csak azt, hogy már egy hete kéred....