<b>Moderátor figyelmébe</b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A hszeik ezt bizonyítják. Vagy te is annyira kirekesztõ vagy, hogy 3 napos reggel meg sem szólalhatok? Tehát olyan vagy mint Heródes, aki fiatal, azt ki kell nyírni? Gratulálok a felvilágosult világnézetedhez.
Dzsini
Azért az szórakoztató, hogy egy volt moderátorra, és az egyik legrégebben aktív fórumozóra mondod azt 3 napos regisztrációval, hogy "csak kötekedni jár oda" :)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Szerintem, zárjuk be a bf4 topicot végleg, fogtam még egy olyat aki csak kötekedni jár oda:

sg.hu/listazas_msg.php3?id=1342258265&no=12147
Maximus által életbe léptetett szigorúbb szabályok megszegése, semmibevétele a bf4 topicban :

sg.hu/listazas_msg.php3?id=1342258265&no=12143
j0nNyKa
azért, mert megvan ennek a helye, és az nem minden 2. játékosok fórumában lévõ totyik :)
ettõl függetlenül szerintem is elfér, de nem így

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Szerintem semmit nem reklámoz,arra kéri a játékosokat,hogy segítsenek neki egy szakdoliban.
Én direkt kitöltöttem,semmi konkrét adatot nem kér(az email opcionális),amivel visszaélhetne.Ergo ezzel senkinek sem árt,de majd a modik eldöntik.:)
Egyébként azt sem értem,az ilyet miért kell jelentgetni.<#ticking>

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

j0nNyKa
ez picit összeesküvés elmélet gyanús nekem, a tag névvel / egyetem megnevezéssel együtt tolja (2 mp megtalálni facen, mivel az elsõ találat) - inkább csak newfag, nem nagyon tudja, hogy ezt nem így kellene elõadnia
szvsz harmless, csak még sg-szûz a lelkem

hát igen,nem lennék meglepve ha kiderülne hogy austin alregje,már ismerem eléggé

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

j0nNyKa
tolja mindenhova ahol hozzászólást talál :)

EZ nem számít reklámnak? (alreg amúgyis)

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Szeretném EZT a képet, EBBE a topikba, lecserélésre bannerként.

Köszönöm.
Erlau Trans
Minek szóljak egy olyan emberre, aki sokadik alkalommal rombolja a témát? Korábban már rászóltam, füle botját sem mozgatta, PÜ-re nem reagál. Töröljem mindig amikor feltûnik, ahogy eddig hetek óta, titeket meg hagyjalak békén. Értettem. Pont.
Maximus4
"Amikor probléma van amit nem tud a HG megoldani.."
Már bocs,de ezen az általad linkelt hozzászóláson mi a túrót nem tudsz megoldani?Nem tudsz rászólni?Te mit reagáltál a topikodba az ominózus hozzászólásra?Semmit.Most is csak mellébeszélsz.Nem túl konstruktív?Mégegyszer megkérdezem,szerinted mit kellene tennünk az ügyben?Beírni a topikba,vagy rögtön kitiltani?Baromi könnyû ám állandóan a moderátorokat b.sztatni ilyen dumákkal,hogy 99%-ban nem kap senki segítséget.
"..hanem megkapja, hogy alkalmatlan HG-nak"
És akkor te beszélsz hisztirõl?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Erlau Trans
Amikor probléma van amit nem tud a HG megoldani, akkor itt jelzi, az esetek 99%-ban nem kap segítséget, hanem megkapja, hogy alkalmatlan HG-nak.. De ha meg igazán rendet akar rakni egy HG, akkor jönnek ide sírni a megsértõdött tizenéves lúrkók, akkor pedig azt kapja meg a HG, hogy õ nem moderátor, miért nem jelezte itt.... Nem túl konstruktív hozzáállás a moderátorok részérõl.
Maximus4
Csak azt nem tudom,akkor minek jelentkeztél házigazdának?Elolvastam a linkelt hozzászólást.Szerinted mit kellene tenni?Egybõl ban?Egy házigazda feladata nem merül ki ott,hogy csak a topikot csinosítgatja.Még csak nem is reagáltál a hozzászólására.Tarts rendet és fegyelmet.Persze ez nem azt jelenti,hogy nem lehet itt jelenteni,de ez a behúzom fülem-farkam hozzáállás nem nyerõ egy házigazdától.Én is megköszönhetném neked,hogy nem sikerült intézkednek a topikodban.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Erlau Trans
<#taps>
j0nNyKa
nincs mit

Erlau Trans
Kösz a semmit... ismételten.
Sziasztok, a Wolrd of Tanks topicból ezt a hozzászólást töröljétek ki lgéyszives: #294671

Köszönöm, üdv, Toweliee
Bf4 topic, a figyelmeztetés ellenére :
http://sg.hu/listazas.php3?id=1342258265

http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1342258265&no=12120
Sziasztok,

Bf 4 topikot nem lehetne újra megnyitni? :(

Köszönöm,
G

Elég vicces, hogy te beszélsz a ban megkerülésrõl, mikor a 27. alregedet hoztad éppen létre, csak most gyorsan vettél VIP tagságot, nagyon átlátszó vagy és egyben szánalmas.
Harcimókus
Azt gondolom,elég egyértelmû a ban megkerülése.
http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1342258265&no=12110

Erlau Trans
Hello!

Az alábbi fórumozóra már ráférne egy kis eligazítás a részetekrõl is. Sokadik hozzászólása lenne ez is ha törölném, eddig haszna nem sok volt. Hátha moderátorok szava nem úgy hat mint a falrahányt tudjukmi:
http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1236630869&no=49631

Köszi.

Ha lehetséges akkor én igényt tartanék erre a WoT topikban is. Annyi hogy jó lenne belevenni azokat is akik 2 lose után folyamatosan sírnak és ragelnek (ez a topik egyik specialitása).
Elõre is köszönöm!

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Maximus4
Tisztelt moderátor társaim!

A Battlefield 4 topikban,az utóbbi idõben elszaporodott problémákra tomsolo példáját követve,egy egyszerûsített moderációt hoztam létre.Remélem támogattok ebben és ha kell,akkor be is avatkoztok.
Köszönöm!

//butthurt
Folytatja...Unalmas flémelés és személyeskedés.
Battlefield 4 topic, szokásos...

EGY

KETTÕ
Battlefield 4 topik, friss regek flémje és személyeskedése...

Egy

Kettõ

Három

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

big e langston
big e langston
Master91
Helga asszony WoT

De jönni fog majd ezekkel: bigfoot777, Maris asszony , rohano, sudan, tensai, nagymagyar....
Master91 egy impotens barom.
Big e Langston a legjobb a világon
Téged a szüleid még hány éves korodig fognak eltartani te szerencsétlen.
Master91
És ja, BloodYoungAgent -nek is köze van a nagy Magyarhoz
Undorodom tõled míg mások dolgoznak addig te a gép elõtt ülsz egész nap te élösködõ.
Master91
Kicsi kukid néha elengeded miközben a labilis idegrendszered miatt ilyeneket csinálsz amúgy?

Már tiltottam.
Úgy gondolom nyertél 20-30 privát üzit. <#nyes>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

big e langston
Master91
WoT topikba vissza jött a csõparaszt

Magyar444444444 (hozzá szólás számot nem írok, van elég)

esélyes hogy BloodYoungAgent is õ/haverja
//buthurt
//buthurt
Agamemnon
Köszönöm a gyors munkát!

Agamemnon
Sziasztok,
Ezt a képet szeretném kérni bannernak ebbe a topicba úgy, hogy erre az oldalra linkeljen.
Köszönöm szépen!

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Battlefield 4 Topic, FOLYTATJA amit elkezdett.

És én hol személyeskedtem?:)
De ahogy gondolod.

Skyline barátunk és a többiek unalmas és személyeskedéstõl sem mentesen összehányt pár topicja végett kérné(n)k neki egy kis pihenõt ( ahogy a többi mókusnak is ).

Pölö: Titanfall topic ( Titanfall ) ugy az uccsóm 30 hozzászólás + BF4 topic ( uccsó 20-30 comment )etc.

Lehet én vagyok a maradi és a toleranciám hamar fogy el, de nagyon unalmas a témát még véletlenül sem érintõ és csak egymás szapulásával és személyeskedésével telehányt topicokat olvasni.

nagyon unalmas. Köszönöm.

Ui: lehet nem ez a pont jelentés menete, de aszem nem kell túl sok ész ahhoz ami itt folyik.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka