21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Maximus4
    Én csak a puszta tényekre tudok hagyatkozni,az pedig az,hogy az ip cím alapján nem ugyanaz a két ember.Az,hogy hasonló stílusban írnak esetleg,nem bizonyít semmit.Beírtam a topikba és majd meglátjuk mi lesz.Minden esetre figyelni fogom,de legyetek szívesek ignorálni a hozzászólásait,ne adjátok alá a lovat.
  • Roger6
    Mármint a blogból pár sort.
  • Roger6
    Baszki ez de kemény. Csak pár sort olvastam el, de ez beteg.
  • Torzonborz
    Oké ,csak egy kérdés :
    Szerinted szükség van itt az sg-n egy olyan emberre aki már odáig jutott a játék iránti gyűlöletében hogy külön blogot csinált erre ( http://starcitizen.blog.hu/ ).
    Ez már beteges. És ezt nem viccből írom.
    Tényleg ez kell az sg-nek ?
    Hogy egy ilyen ember szétcsesszen egyedül egy topikot ?

Ja és a 2 reg mögött ugyan az az ember van , ez már világos annak aki követi a topikot. MasterMason néven kezdte el és most MolnarRob regen foltyatja.
    Ugyan az a stílus , ugyan az a hülyeség.
  • Maximus4
    A két fórumozó nem azonos.A másik pedig,beleolvastam a topikba és nem látom mi a gond.Szerintetek marhaságokat ír a játékról,de attól még nem trollkodik,de javíts ki ha tévedek és mutass hozzászólásokat.
  • Torzonborz
    Hali ! Most már tényleg legyen szíves valaki eltakarítani ezt a multireges ( MasterMason , MolnarRob ) trollt a Star Citizen topikból.
    Már tényleg fárasztó amit csinál.
  • Lokker
    Pontfarmolási lehetőség a WarThunder:GroundForces topikban!
  • Smithwarden
    Mondjuk a mostani esetrol tenyleg nem tudok, mivel az emlitett topikot nem olvasom.
    Csak annyit fuzok hozza a "Jonnika" temahoz, hogy az eddigi tapasztalataim alapjan szinte csak pozitivumot tudok mondani ra es par masik topikban kb megvaltas volt amikor kineveztek moderatorra.
    Rendesen hullottak az "igazi" trollok es raadasul eleg surun van online mas modikkal ellentetben.
    Ennyi es nem tobb. A mostani vitaba szallok be, mert nem ismerem a tenyeket.
  • Screenracer #19754
    Milyen három alreg? Ha megnézed Jonnyka, sertrex és lacee szavazott. Szóval ez mind én vagyok. :DDD
    Nézz már előbb utána mielőtt ökörségeket irogatsz. Ami hszedet meg töröltem az ennek az ikertestvére volt. Írd már le légszíves, hogy ebben hol nincs személyeskedés, flémelés és mennyiben van köze a játékhoz.
  • BooMiller
    Most bármit be írsz törli azonnal a új super házigazda!!! Aki megválasztotta magát az alreg accaival!!! Legjobb amikor elszólta magát hogy ja ház igen most egy másik accountjával válaszolt egy feltett kérdésre :DDDD jonikának természetesen ez is korrekt volt, nem tudom leht hogy a kistestvére vagy ilyesmi:DDD
    De a legjobb ez a megválasztom magama 3 alreggelt:DDDDDD
  • Jeffjohnson
    746-747-748-as hszt érdemes elolvasni abból kiderül, hogy MasterMason alregje Start Citizen
  • Jeffjohnson
    Már itt is van az alregjével... MolnaRob
  • Torzonborz
    Hali ! Star Citizen topikba beszabadult egy multireges troll spammer MasterMason néven. Valaki legyen szíves eltakarítani onnét. Köszi.
  • j0nNyKa
    jakuza egyébként megtennéd, hogy elküldöd nekem priviben az összes alregedet, vagy egyessével végigjátszod velük a faszrázós játékot?
    előre szólok: ha nem küldöd el magadtól, és folytatod ezt az n+1. regről, morcos leszek
    és veled még nem voltam morcos.
  • hagyimiklos
    Megjelent a PAJTI!!!

Senki nem irta, hogy őt bannolták ki,az egy másik sztori. Ellenben az ő hozzászólását törölte ki innen az #19735-s hozzászólásról, aki név szerint emlitette meg a visszaélő moderátort. Ez lett jelentve Nyerges Tibornak, képpel alátámasztva,amire válaszolt is, úgyanis már régóta menteni kell itt a képeket az ilyen diszkiminatív visszaélések miatt.

Pedig senki sem akar itt Lázár János féle pereket, de azt sem, hogy egy pár hónapja kinevezett moderátor diktátori szerepet játszon valami kisebbségi érzettől vezérelve, amire már a Wot bent lakók is felhívták a figyelmet. 301951
  • Bee
    Segítek: itt van Roger6? Nincs? Akkor sem bant, sem büntetőpontot nem kapott. Honnan veszed a sületlenségeidet?
    Eltűnő hozzászólások: a HG ugyanúgy törölheti a hsz-t, mint a modi. Tudod, hogy ki és miért törölt? Előzmények esetleg?
    Szerintem hagyd abba a vergődést, mert mindannyian kapjuk a felkiáltójeleket az offtopic postokért a modtopicban. Ez is jogos lesz.
  • j0nNyKa
    valakit a topic normális olvasói közül érdekel ez, ami itt megy, vagy befejezhetem helyettük?
  • lac coo
    Nekem ilyeneket törölnek egy autóstopikból !!!! ebből van több tucat mentésem .... no most ki szerint nem való ez egy topikba ? :))
  • hagyimiklos
    Utánam postolt Roger6, szerinted hova tűnt a beirása ?
    Azönkénynek isvanhatára. Annak meg méginkább, hogy olyan fórumbjegyzésért banollni valakit,amiben semmi fórumellenes nincsenaz nem kicsit diszkriminatív.

Csak felteszem a kérdést, ilyen hozzászólásért mióta lehet banolni ?
    Csak megjegyzésként, az a hozzászólás egy az egyben törölve lett,amikor hangom emeltem az efféle, túlkapás miatt.

2014-6-21

"Nem azért , de szerintem elég pofátlanság a Johhnyka nevű moderátortól kibannolni valakit mert beirt a wot fórumba valaki egy ilyen hozzászólást, hogy "Hahahaha birom, hogy lenooboznak,mikor t5 csatában csinálok 6 killt és több mint 2k damaget és lelőnek a végén 1v3-ban."

Eleve már azt sem értettem, hogy milyen jogon töröl ilyen hozzászólást, azt meg pláne nem hogy valakit emiatt kibannol."

Ezért bárkit is bannolni ? Nem véletlen, hogy Mortimer azt irta,hogy bár nem foglalkozik a fórummal, de figyelemmel követi a munkáságát.
  • Skyline

Smith ha nem tudod miről van szó legalább ne éltesd, kb olyan adminintézkedést művelt mintha annó téged kivágott volna BF topikból, Akficfucker-t (meg a franctudja még háyn neve volt) pedig HG joggal ruházta volna fel szinte szavazás nélkül....

Vicc kategória.
  • Smithwarden
  • Misuka963
    De most Laci miért kapott még egyet ?
  • Skyline
    Örülj neki, a CARS topikban SZAVAZÁS NÉLKÜL jogot adott a legnagyobb problémaforrásnak. Most önkényuralom van.
    Bármit ami nem a játékot fényezi rögtön töröl a friss hg...Szánalmas... Nem véletlenül hogy 2-3 emberből áll a topik.
  • Master91
    Esküszöm örülök hogy Jonny így nyomja, kellett már rengeteg topikba a fej hullás.

NÉHA lehetett volna olyat csinálni 1-2 user ellen akit én láttam személy szerint, hogy kap 1-2 figyelmeztetőt, nem pedig azonnal kivágni.
    Amúgy nyomja csak tovább az ipart.
  • Skyline
    Csak támogatni tudom egy rendes moderátor "beüzemelését", amit Jonnyka művel az egy vicc, indokolatlan büntetést osztogatás nem kis szemellenzéssel, a C.A.R.S. topik nem véletlenül 2-3 emberes összesen ha valaki tényt közöl rögtön nekiesik a fő lakó, és persze ő sosincs büntetgetve.... Egyszer írtam be negatívumot miután friss élményként kipróbáltam a játékot, erre paff kaptam egy büntetőpontot mindenféle indoklás nélkül.
    És már jó ideje megy ez, a hozzászólásokat pedig önkényesen törölgeti Johnnyka innen is.

Többször jelentettem itt a moderátori tevékenységét,de mindig törölgette a beírást, nehogy baja essen.....
  • lac coo
    Régi szép idők, repültünk akkor egy páran, nem csak én :D
  • Bee
    Láttam már ilyenre példát, de az egy másik moderátor volt; Jakuza kérésére bannolt egy topiclakót. Ugye emlékszel? Tipikus kettős mérce, amit alkalmazol. Csak légy óvatos, mert az alregek csak úgy legálisak, ha nem bant kerülsz meg vele.
    Jonnyka moderátori pályafutása előtt be akarták záratni a WoT topicot a Jakuza félék, mert alul maradtak a játékról szóló vitákban. Tele voltunk trollal, unalmas volt olvasni a sok anyázást. Most rend van, és gondolhatsz Jonnyról, amit akarsz, a tény tény marad: beült a topicba, és pártállástól függetlenül kivágott mindenkit többszöri figyelmeztetés után, aki megszegte a szabályokat. Most a lényegi információk nem vesznek el a pankrátoros gifek és a trollkodós hozzászólások tengerében.
    Ha ez neked nem tetszik, ne látogasd a topicot. Ha anyázni szeretnél, ott a gumiszoba, vagy a saját fórumok szekciója.
  • kisTekila
    Tényleg nem vagy kezdő. Annak idején pont téged kellett kivágni BF2-ből provokálásért. És gz8 épp veled kivételezett igy
  • hagyimiklos
    Sajnos igazat kell adnom. Indoklás nélküli büntetések, baráti kérésekre a topicokban, hozzászólás törlések, amiben semmi sértő vagy szabályba ütköző nincs.

Egy moderátornak nem az a munkája, hogy az ő pajtjainak eleget tegyen, ha más ellenkező véleménnyel van. Kép mentve, a hozzászólásról lehet törölni, a tényeket.
  • lac coo
    Valami pártatlan, értelmes moderátor ránézne CARS topikra! Kerülöm a veszekedést, nem vagyok arrogáns, mégis én kapom a pontot? hogy van ez ???
    egyi deje fotózgatom Jonnika tevékenységét, random törli az abszolut semmi kivetnivalót nem tartalmazó HSZ-eimet, hol lehet ezt orvosolni ? Nem vagyok kezdő SG-n ilyen soha nem volt itt .
  • gezu1025
    Megoldódott. Köszönöm a segítséget.
  • Dzsini
    Akkor valami komolyabb zűr lehet, szóltam a programozónak, remélhetőleg hamarost ránéz, hogy mi lehet a gond.

Elnézést, tényleg réges rég le kellett volna járnia.
  • gezu1025
    Dehogynem.
  • V43 1105
    Sziasztok,

GTA V PC topik, W aWaW Wah nevű kocsis/ambrus alreg, [URL=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1303045833&no=10843]#10843[/URL], [URL=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1303045833&no=10844]#10844[/URL]-es hozzászólások. Lennétek szívesen bannolni a fenébe? Szokásos pénzzel vagizos megnyilvánulás .. Köszi..
  • Dzsini
    Menj vissza a fórum főoldalára, elvileg ott figyeli a rendszer, hogy lejárt-e a büntetésed. Fél éve nem jártál arra?
  • gezu1025
    Üdv!

Lehet nem egészen jó helyen járok, de nem tudom hol próbálkozhatnék.
    kb. ~fél éve kaptam pár bünti pontot (jogosan), az lenne a kérdésem, hogy azok mikor, és hogyan fognak eltűnni?
  • ntex
    Éppenséggel törölhető, mert az 1-es patchet tartalmazza a 2-es. Köszi.
  • j0nNyKa
    benyomtam az egyes melle, jo igy, vagy azt toroljem ?
  • ntex
    Üdv moderátor urak.

S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha topicban szeretném a banner alatt lévő "Patch #1" linkjét frissíttetni Patch #2-re.

Köszöntem.
  • Dzsini
    Szuper, ez így már egyértelmű, köszi!