Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
Erre kérnék valami reakciót. Ma is sikerült trollkodnia egy jót, amivel a nyugodt légkört megint elpusztította.
Oldjuk ezt meg valahogy, elõre is köszönöm.

j0nNyKa
ez még mindig tart, legalább valami szóbeli figyelmeztetés? valaki?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Dzsini
Itt tizensok év alatt így alakultak ki a dolgok, ez a szokás.

Fõleg azért van amúgy így, mert a fejlécben gyakorlatilag bármilyen tartalmat meg lehet jeleníteni (sima html forráskódot lehet beírni), bármilyen javascriptet futtatni, így akinek szabad keze van a fejléc fölött, az könnyen visszaélhet ezzel (jóval régebben volt példa arra, hogy bejelentkezési adatokat el tudtak lopni egy jól irányzott kódsorral). Egy moderátor erre valamelyest felügyel, egy házigazda pedig elõször a topic közösségének a bizalmát kell, hogy elnyerje, hogy ilyen felelõsséggel is felruházzák a moderátorok.

Ahol "gyárilag" minden topicnyitó a házigazda, az a "Saját fórumok" részleg, de az emiatt is kevéssé moderált, és a keresõk látókörébe nem is kerül be.
Más fórumokon pedig a topicnyitónak nincs ennyire szabad keze, viszont nem is lehet olyan szintem átszabni, látványossá tenni egy téma kinézetét, mint itt - ha körülnézel van pár egészen fantasztikusan kidolgozott kinézetû téma.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Szia Dzsini.

Koszonom a reszletes valaszt. Oszinten szolva meglep, hogy az SG-n ebbol ekkor ugyet csinalnak (nyilvan megvan ra az okuk). Ugy tunik mas forumok hozzaszoktattak a gondolathoz, hogy a topic nyitonak mindenkor es mindenhol admin joga van a topicja folott.

"szerintem" pedig a szanalmas gunyolodasodat tartogasd annak, aki vevo ra. Egyszeru kerdest tettem fel, amire ha nem vagy kepes ra ugyanolyan egyeszeru, normalis hangnemben valaszolni, inkabb ne tedd.

Dzsini
Az SG-n a topicnyitónak nincs ilyen jellegû elõjoga a témában amit nyit, ha bármilyen változtatást szeretne a címben - fejlécben (kép, elírás, stb.) azt itt kéri a moderátoroktól, és õk megoldják. (pl.: #19335 )

Késõbb, ha egy téma elég aktív, és van egy állandó közönsége, ott van arra lehetõség, hogy a téma látogatói válasszanak maguk közül egy házigazdát, aki korlátozott jogokkal bár, de felügyelheti a témát (tud hozzászólást törölni, és képes a fejlécet módosítani). De ez egy friss témánál még nem opció.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

j0nNyKa
szerintem rögtön root jogot kérj a szerverhez, az admin az buzis
btw bannert olvass, 2 dolgot tudsz csinálni: beírod ide, hogy milyen html kódot akarsz a bannerba, és berakja egy moderátor, vagy megszavaztatod, hogy házigazda legyél

Hello.

Nemreg nyitottam egy topicot a DayZ Standalone-nak (http://sg.hu/listazas.php3?id=1394491017).

Szeretnem megvaltoztatni a bannert, bele tenni egy kepet, nehany hasznos linket, de sehol sem talalok ilyen opciot. Ugy tunik nincsenek adminisztrator jogaim a topicban. Hogyan lehetne ezen valtoztatni?

Elore is koszonom.

Running
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség. Az ESO topikban lassan napi jelleggel osztja az igazságot, egy álreg thegodhimself.
Figyelmeztettem már, de nem foglalkozik vele. Lásd itt.
A srác pontjaiból is látható, mennyire jó, hogy közöttünk van. Kéne egy kis segítség, hogy a topik lakók továbbra is nyugodtan beszélgethessenek.
A segítséget elõre is köszönöm.

Üdv

Üdv.
Nyitottam topikot csak rövid lett a cím.Ez a topik:Link és erre szeretném a címet átiratni: Bless Online
Köszi!
Te is nyilvánvalóan alreg vagy Eugabesz, és épp egy moderátor tetteit kérdõjelezed meg.
Unalmas, fejezzétek már be!
Boomiller te se vagy semmi napok óta trollkodsz egy rakás topikban nem csoda a két kistábla, de lesz az még több is....
Harcimókus
No offense,de Maximus megszegte a saját szabályait ,vagy ha tévedek,akkor javítsatok ki:
"Aki bármilyen provokáló,személyeskedõ vagy sértegetõ üzenetre amit jelenteni kell reagál itt a topikban,az is repül"

Egy nyilvánvalóan al-reggel vitázott éppen...
(http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1342258265&no=12110 )

...de mind1 is,engem is meggyanúsított,hogy a faterom al-regje vagyok,hagyjuk...

Totti5
Nem érdekel, ha nem tud viselkedni akkor vágják ki.

S ha lehet ne küldözgessen fenyegetõzõ privátokat, mert nem vagyok rá kíváncsi. Ez az értelmi szint még itt az SGn is tûrhetetlen.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Bebe szerintem kicsit eltévedt a Battlefield 4 topicban...(nem nekem írta )

idézem:

'© bebe78 | ma 17:51 | privát | válasz | #12279
Te fofyatékos vagy rohadja meg.Ha ez neked jó játék húzzál orvoshoz.Mindenre való csak nem arra amire csinálták.Szórakozás,kikapcsolodás.Érdekes a Bf3 mért köt le a mai napig.Légyszi linkeld be a profilodat."

És utána : © bebe78
| ma 18:51 | privát | válasz | #12284
Kostolgassa a jobb herémet ez a retardált.

(Mindezt mert valaki azt merte írni ,hogy szerinte jó játék...
BooMiller
Flame keltés a moderátorok figyelmébe topicban!

19377

Master91
More privát pls. <#vigyor2>
BooMiller
Nem kellene hergelni napok óta a népet neked!!! a CARS topicban mivel napok óta tolod az offtopic hozzá szólásokat napok óta mert mi köze a KONZOLOS FORZA5-nek egy pc játék topicjához!!
Észre vehetnéd magad hogy nem érdekel ott senkit aztán amikor megunják az emberek ide jössz árulkodni😊

GJ

Master91
Jajj de lesz itt sírás.
Totti5
Fórumképtelen magatartás : CARS topik
hsz1
hsz2

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Sziasztok ezt szeretném berakatni ebbe a topikba a banner alá, köszönöm!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Figyeljetek oda!.....mert a 60 PFS-el játszva sok bug van a játékban, QTE+Sebzés. Ha lehet vegyétek vissza FIX 30 FPS-re a játék menüben a kapcsolót!!! ( #185 )

Ebbe a topikba

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

j0nNyKa
ugyanazt tudom ismételni: foglalkozol vele, írsz róla, minõsíted, nem bírod ki
emiatt nem fog leállni.

Ezzel pusztány annyi a probléma hogy jelen esetben hülyeség. Hülyeség lévén Starfarer/Svenhotry (és a fene tudja még hány néven fut az Iramos kis társaival) nem bohóc hanem mezei egyszerûséggel sérült..Beteg az agya. A viselkedésébõl,írásaiból teljesen egyértelmû, gyerekes, röhejes, és még oktatni is akar meg állandóan megy a "növessz gerincet" szöveg. Egy beteg embernek aztán mindegy hogy tapsikolnak-e vagy sem, csinálni fogja ami az agyában van amíg le nem állítják. Értsd a legegyszerûbb itt a fórumon: Amint meglátja valaki az elmés kis írásait: JELENTENI és BAN. Ennyi. És részemrõl befe, bocs az offért...
j0nNyKa
#19361 eleje

17 másodperc egy új reg de 24 óra amíg használhatja, addig is tiszta a terep, és csak a saját agykapacitását (már ha van) minõsíti hogy ennyi esze van...😊
DarkSector
Ja ez is igaz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Dzsini

DarkSector
Nem tudom.
Arra idõt szánni, hogy alreggel trágárkodj, annak ellenére hogy lószart nem ér el vele, max az admin kattint 2-3-at.

Hát lehet öregszem, de ez nekem durva....
Majd felnõ a tag. Gondolom.

j0nNyKa
kib****k volna a szüleid az ablakon, ha megközelítõleg is ilyen lettél volna, nem? 😊

DarkSector
Remélem én kiskoromban nem ilyen voltam.

Peet81
Starfos fogd vissza magad

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

Növessz gerincet te fasszopó! A többi seggarcú fasszopóval együtt!
Név, flém, szokásos reg, ismét Ban megkerülés és admin szídása...

BATTLEFIELD 4 TOPIC
j0nNyKa
ezért nem gyõzöm hangsúlyozni sokszor, hogy nem úgy kell vele foglalkozni, ahogy most teszik, hanem szépen csendben törölni, amíg meg nem unja, hogy senki nem válaszol neki, és naponta kreálhatja az új accokat
továbbra is tartom, hogy az ilyen entitás fél attól, hogy leszarják a fejét, és elhúzna máshova, ha itt ezt tapasztalná

Dzsini
Viszont amíg tapsolnak a bohócnak, addig az nem megy le a színpadról. Ezt párosítsd össze azzal, hogy 17 másodperc egy új regisztrációt létrehozni.

j0nNyKa
sajnos kell, mert maguktól nyilván nem fejezik be

Most nyilván azok nyivákolnak akik mindig csinálják a feszkót. Nem kell foglalkozni velük.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

[NST]Cifu
Én emlékszem még arra, amikor kértem, hogy a topic hangnemét tartsuk normális szinten. A "törzsgárda" meg csak nyafogott, hogy egy csúnya beszólás után kaptak 1-2 elakadásjelzõt (nem ban-t!), és méltatlankodtak folyton. Erre tessék, most már itt tartunk...

Egyébként igen, sõt, Tomsolo féle megoldást úgy anblokk ki kellene terjeszteni az egész fórumra. A szép szóra nagyon kevesen hallgatnak...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Master91
Ezzel amúgy mi lett a helyzet, nem lehet alkalmazni szigorított moderációt a WoT szobába?
El tudná valaki távolítani az alábbi trollt a WoT topikból?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

És az emlìtett Véleménye , amit àllandóan szajkòz,csak akkor minek van ott,ha úgyis hàny töle,és csak flémelni tud.
Új hét, új reg, szokàsos flém és stìlus. Battlefield 4 topik
El lehet olvasni a topicot, az összes hsz-t visszamenõleg, én a játékról alkottam véleményt, ez az "ember" /bocs , ah ezzel megsértettem bárkit is/, meg jött kötekedni.
Peet81
õ csak egy újabb alreg aki megint szét flémeli a BF4 topikot

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

Sziasztok, pont amiatt akartam írni hogy már megint elkezdõdött, de pont a troll akit etetnek jött ide panaszt tenni. Azt is látom hogy ezt itt felfogták 😄

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Dzsini
Akkor fórumozzon más fórumokon, itt pedig kövesse azt, ami itt szokás. Mindenhol megvannak a szokások, és azok mindenhol mások. Ha Rómában vagy, tégy úgy, mint a rómaiak.

lámpáska : Tehát szerinted, az aki 3 napja reggelt be egy fórumra, az a világon is csak 3 napja létezik, elõ nem fordulhat hogy más fórumról vannak tapasztalatai. Csak ismételni tudom magam, gratulálok a kirekesztõ, szinte már ra****** életfelfogásodhoz.
Ok,és mi köze a Sims3-hoz??? OMG

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Dzsini
Megszólalhatsz, de ne próbálj többet tudni a fórum mûködésérõl mint azok, akik évek óta itt vannak. 3 nap alatt mennyire ismerted meg az itteni szokásokat, az embereket, a fórum elvi mûködését? Hány órát töltöttél el a fórumon? Hány topicot látogattál meg, mennyit olvastál vissza? Ez egy tizensok éve mûködõ fórum.
Ahogy a szólás mondja: tanulj tínó, ökör lesz belõled.