Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
honnan lehet ilyen bannereket beszerezni? frankón meg lehetne csinálni a nagyobb játékok topicjait egy-egy cool fejléccel
Akkor max nem jön be 😊,de nem fog változni.
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Inkább a Lazarus féle képfeltöltõt használd, mert a tar-os nem mindenkinek jön be (pl. nekem se).
T moderator(ok)!
kérném hogy a Játékosok forumában lévõ "Getaway segitseg!" nevü topicot rakják át a konzolosok hoz
köszönöm szépen
kérném hogy a Játékosok forumában lévõ "Getaway segitseg!" nevü topicot rakják át a konzolosok hoz
köszönöm szépen
Itt vannak amikhez már találtam:
Ez asszem most fog kijönni, biztos sokak kedvence lesz:
És a többi:

Ez asszem most fog kijönni, biztos sokak kedvence lesz:
És a többi:

csinálhatsz ilyet minden topicnak sztm (ha te csinálod), faszán néznek ki 😊
T.Moderátor(ok)!
Az lenne a kérdésem, hogy fejlécet, csak a magyar funsite-al rendelkezõ topic-oknak lehet adni?
Ha nem, kérném tegyétek be fejlécnek a Deus Ex 2 topic-hoz ezt:
A T3: War of the Machines topichoz, pedig ezt:

Az lenne a kérdésem, hogy fejlécet, csak a magyar funsite-al rendelkezõ topic-oknak lehet adni?
Ha nem, kérném tegyétek be fejlécnek a Deus Ex 2 topic-hoz ezt:
A T3: War of the Machines topichoz, pedig ezt:

Sziasztok! A szavazás címû topic címét legyetek szívesek "Az év játéka 2003"-ra változtatni. Thx
Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!
nem tom hogy a konzol temavalfoglalkoztok e
de ott van egy topic
a neve: " Új dragonball game!" el szurtam a nevét kérlek cseréljétek ki a hosszu nevét a rövid nevére thx
de ott van egy topic
a neve: " Új dragonball game!" el szurtam a nevét kérlek cseréljétek ki a hosszu nevét a rövid nevére thx
gondolom megállapodtak az sg-vel...
lécci töröljétek a Far Cry topicban a 130 és 131-es kommentet. köszi
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Tisztel moderátor, köszi a törlést de sajnos megint kellene törölni a Nascar RAcing 2003-ban a #18336 as "hozzászólást", elszabadultak az indulatok 

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Tisztelt moderátor. A Nascar Racing 2003 Session topicban a #18310-es hozzászólást kérném törölni.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
T. Moderátor(ok)!
A kérdésem az lenne, hogy a regisztrált hozzászólók e-mail címe miért nincs feltüntetve a Felhasználói információ-nál?
A kérdésem az lenne, hogy a regisztrált hozzászólók e-mail címe miért nincs feltüntetve a Felhasználói információ-nál?
an kérés a következõ...
Vagy kéretik átírni a blood magic topic címét Bloody Magic-ra és törölni a régi Bloody Magic topicot, vagy törölni a mostanit, mert rossz névre kerestem rá a keresõvel és így jól elcsesztem
Vagy kéretik átírni a blood magic topic címét Bloody Magic-ra és törölni a régi Bloody Magic topicot, vagy törölni a mostanit, mert rossz névre kerestem rá a keresõvel és így jól elcsesztem

PLS moderátor bácsik ezt a topikcmet átírni
errõl
Infiltration 2.9-best realmod!
erre:
Infiltration 2.9 best FPS realmod! -MEGJELENT!
köszike és csóközön
errõl
Infiltration 2.9-best realmod!
erre:
Infiltration 2.9 best FPS realmod! -MEGJELENT!
köszike és csóközön
azt szeretném kérdezni, hogy hozhatok létre egy fórumot? A sof2 játékban egy klán fóruma lenn.
01110000 01110010 00110000
ebben a topicban a 158-as hozzászolásban egy moderátor csináljon rendet pls mert valmaiért egymás mellé pakolgata a képeket, elõre is thx 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Call of Duty forumbol Chriss2222 kezd kicsit uncsi lenni. Megérettek a hozzászólásai a moderálásra.
\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)
Bár nem a játékosuk fórumába, hanem az operációs rendszerek fórumába van, de azért nézzétek meg ezt a topicot.
Szerintem lehetne törölni.
Szerintem lehetne törölni.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Légyszi töröld ezt a témát Hot Road American Street Drag.
Azt hittem nincs ilyen, mert rossz néven kerestem.
Késõn vettem észre,hogy nem road hanem rod.
Azt hittem nincs ilyen, mert rossz néven kerestem.
Késõn vettem észre,hogy nem road hanem rod.