Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pyx
zavar? majd törlik

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

PLackó
ezt törölni kéne mert már van és nem is írnak belez

__|__ ________(*)________

Cicero
Akkor csináld meg te, te úgyis tökéleteset tudsz -.-

●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●

Nekem 1024x768 és még ebben a topicban is görgetnem kell hogy lássam az utolsó hozzászólást.
Hogy egyet kell görgetni vagy kettõt sztem mindegy, nagyobb bannernél nagyobb az esélye hogy észreveszik a villogó "FAQ-OLVASD EL!" részt (már ahol van) 😊

Laky
ha kicsi a banner, akkor is kell tekergetni, szal...

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

báttyó02
mondjuk ez igaz,de tényleg van egy két olyan topik,amibe bemegyek,és vagy 3-at kell tekerni a görgõn hogy irni tudjak,és ez gyakori látogatás esetén eléggé zavaró tud lenni szvsz.

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gabber_saviola
most lehet hogy én látom másképp a helyzetet, de miért bánt vkit hogy mekkora egy topikbanner....ha a topiklakóknak tetszik akkor minek túrázni a dolgon...szvsz

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Pyx
120px magas bannernél 1024ben textbox alját látod.. akkor nem mindegy?

M@TriX
rövid banner? nem tetszik 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

hykao
Szerintem egy normális banner olyan 750-760 képpont széles és kb. max 150 képpont magas (ha több link is van benne, akkor is max olyan 200) kéne, hogy legyen.
Két dolog lehet, ami miatt egy bannernek készült kép inkább nevezhetõ sima képnek (...majdhogynem háttérképnek...): a lustaság és az igénytelenség...
Ha valaki rászán egy kis idõt az általa kedvelt játék bannerének elkészítésére, s nem csak gyorsan egymásra rakosgat pár képet Photoshopban, akkor nem túl nehéz feladat a "banner"-szerûség határain belül maradni véleményem szerint...

Pl. te is berakhattad volna a bannerbe az öreg és a fiatal indiánt is, ha már ez utóbbi a fõszereplõje a játéknak, a cím lehetne kicsit nagyobb (az úgyis hosszúkás alakú)...ehelyett két roppant unalmas szörny uralja a bannert...
Persze ez csak az én véleményem, tõlem mindenki olyan bannert fabrikál, amilyet csak akar...azonban jó lenne ha a bannerek egy bizonyos magasságot nem haladnának meg, mert szerintem nevetséges, amikor egy topikba belépve transzparens szerû banner ugrik az ember pofájába...

Lehetne errõl is egy szavazás a fórum fõoldalon, ha már annyi mindenrõl volt... 😊
Ha a többségnek megfelelnek a nagy, négyzethez közelítõ arányú bannerek, igérem többet nem rinyálok miattuk! 😊
Cicero

Legalább ha szimmetrikusan kicsinyítetted volna -.- Ez 36 pixel-el magasabb, de rövidebb

Látom a törléshez értesz, de talán válaszolni tudnál, hogy mit rontotam el?
Például legközelebb ne esek ebbe a hibába.
szia moderátor!!

valamit rosszul csináltam, hogy törölve lett a klánokat, játékosokat keresünk téma?
rezsofiz
Kandurex
Javítottam a Prey -t, így mehet:

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Cicero
Itt szó sincsen überelésrõl. A "lapozás" egy kicsit túlzás, egyet görgetsz és el is tûnik a banner a képbõl, innentõl meg már csak ismételni tudom magam, ha szép a banner, akkor a jóból sosem elég 😊

hykao
Magasabbakat nem lehetne? Lassan már háttérképeket készítetek banner gyanánt, s ha valaki belép egy topikba, lapoznia kell egyet, hogy a hozzászólásokhoz jusson!
..és igen, vannak magasabbak is valóban sajnos...de az nem azt jelenti, hogy azokat kéne überelni...
Cicero

Cicero
😄

Kandurex

Cicero

Ok köszönöm a választ. Hello.
Hmuda
Tök egyszerû. A fórum nem bolhapiac. Ha valami el akarsz adni, akkor felhívnám a figyelmedet az apróhirdetés részre.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hello.
Érdekelne hogy milyen okból törölték az álltalam nyitott topic-ot??
A topic címe (asszem valami ilyet irtam):Eladnám EREDETI játékaimat!
A játékok tényleg EREDETIEK, a vga kártyámhoz kaptam õket!!!
Ha jól emlékszem három hozzászólás született.

Üdv handrx.
Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Duddits
Kandurex
komplett topikra értve 😊)

Kandurex

dr Kotász
Sziasztok!

Kérném szépen (sokak nevében) a Heroes 5 topic (itt) átnevezését Heroes of Might and Magic V-re.

Köszönöm
Hmuda
Jah, ok. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Pyx
Egy büntinél, csak egy hét. 😊

Hmuda
Két hét.

Pyx
1hét, és eltûnik

Danee
srácok, ha kaptamegy büntetõpontot az örökre megmarad? nem évül el vagy vmi? 😊

Duddits
Én is.

PLackó
köszönöm<#eljen>

Zsolo007
Tisztelt Moderátorok!

Ezt a képet légyszi rakjátok be ide bannernak és a képre kattintva jöjjen be a hivatalos oldal.

Köszi!

Duddits
Bezony!

PLackó
ide ezt a bannert kérnénk betenni.

Dichter
Melyik város? 😊

Hmuda
Jó lenne.

NEOreg3
az, de õ meg a város egyik legnagyobb bandájával szokott lógni, úgyhogy nem érdemes vele kikezdeni😛

de majd ráveszem, hogy maradjon a gumiszoba határain belül

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

sweech
neo a báttya <#gonosz1>

Hmuda
Jó, írok a többieknek, hogy ne legyen. Viszont nem tudom, hogy milyen kapcsolatban vagytok paynes-el, de nagyon díjaznám, ha vagy adnátok neki egy-két pofont, hogy próbáljon meg viselkedni, vagy ne engedjétek gépközelbe.

sweech
ne legyen IP bann pls ezen kívül nincs normális fórum <#rinya>

NEOreg3
kapjön örökbannt ha úgyis mindig bannoltatni akarja magát, szerintem nem fog új reget csinálni😛

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

sweech
nem úgy megy az :c

Hmuda
Nem csak azzal van gond, hogy pár büntetés után kisírja magának a bant, hanem azzal is, hogy mindig beszerez magának büntetéseket a fórumba nem illõ magatartásával. Az már csak ráadás, hogy inkább tovább barmolja a topicokat, csak hogy keveseb legyen a büntetés. Nos, nekem ezzel a szétbarmolós magatartásával lett tele a hócipõm. Ha nem képes normálisan viselkedni, akkor semmi keresnivalója nincs itt. Semmi kedvem takarítani a szemetelését minden lejárt ban után. Az azonos IP-rõl irogatók meg leverhetik rajta, hogy a szülei képtelenek voltak megnevelni.

Felfoghatot építõ jellegû kritikának is, nem Paynes az elsõ (és nem is az utolsó) aki a 3-4 bünti helyett kitrükköz magának egy bannt, amig a bann lejárata 1 hét és a büntiké 2 addig ez nem is fog változni.