Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
köszi<#wilting>#wilting>
csesza a barcelona topicban irta ezt sport forum
ma 21:34 | Privát | Válasz | #1452
a tetves kurva anyád, te köcsög, mi van bmeg fáj az igazság - akkor szopjá gecit
Ez itt Akkezdet Phia, hello, szia
Mi neved nyújtsd ki anya a nyelved, ha magyar az anyanyelved
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
(közben esett le, hogy én vagyok a házigarázda, de mindegy... ez már egy ilyen nap...<#vigyor5>#vigyor5>)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Mindenesetre eddig ez a No.1.-es tacepao, az tuti... 😊)
...hát igen: ha egyszer beindul a folyamat, nincs megállás... 😊))
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
amúgy szerintem csináljatok mostantól 1024x768-as bannereket... az jobb! <#vigyor1>#vigyor1><#wow3>#wow3><#wilting>#wilting>
A srác a Mafia 2 topicban már nem elõször fáraszt a hülyeségeivel minket, de most már szépen is beszél: #912 (pl.)
Kérnénk egy rendrakást, ha lehetséges! :-) Köszönöm!
Ha hiszed, ha nem, de még Budapesten is akad olyan terület, ami kívül esik az ADSL lehetõségen...
lerontottad a minõségét azzal hogy kisebbre vetted
sztem pont jó a banner
pont ezt szeretnénk nem nagyobbat és nem kihúzottat
köszi
200 k meg abszolút nem sok sztem
Amúgy meg ha szeretitek a játékot, akkor csináljatok normális bannert hozzá! Ne összenyomorgatott, igénytelen, közel négyzet alakú, fölöslegesen több, mint 200kb-os .png formátumút... 😊
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
és jól látható a minõségromlás
Logitech extreme 3d pro joy elado
msn: [email protected]
lock-on topicban, del pls, szvsz a játékosok foruma nem egynelõ az aproval 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Legyetek szives a Battlefield 2 Support topikból törölni a #34257-as hsz-t, ugyanis tulképp egy cheat leírását tartalmazza.
Kösz.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
FORD MUSTANG: THE BEST CAR
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Ezt a bannert kérném hogy tegyék be ebbe a topikba
köszönöm!
amugy mostmár lehetek házigazda? csak azért kérdem mert "elvileg" már nemvagyok ujreg ami miatt eddig nemlehettem
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Saját kérésre nem lehetne eltüntetni a pontjaimat????😊)
És az hogy van ha én most kapnék 5 pontot egy hétre lennék kitiltva!
Pedig a kettönél több büntipont 2 hét alatt jár le!
Ez hogy is van?
Tudom hogy nem ide valo kérdés!De majd kitörlitek ha nem tetszik!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n