Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hi! Ma nyitottam egy témát Imperium Galactica 1 néven. arra lennék kiváncsi hogy miért töröltétek. Már csak azért is mert még ilyen téma nincs is és voltak is érdeklõdõk, és emberek akik segiteni akartak. Szeretnák egy indoklást kapni.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Írtam a moderátornak...Szerintem a bnet az nem a sima single playert jelenti,másabbak a lehetõségek,valamint más funkciója is lett volna, ha te nem vagy ennyire jószívû...
Még egyszer megkérdezem: hol szúrt ez neked szemet?Ha meg ezzel védekezel,akkor javaslom azt az sg.hunak,hogy azokat a (mind diablo2 2002-es évjáratú) témákat szüntesse meg,ahová már fél éve nem írtak...

Moderátornak még:
Ha írok egy e-mailt nektek,mennyi idõ az,amire elolvassátok ill válaszolni tudtok rá?
Köszönöm elõre és utólag is mkinek...

Istencsászár
nekem nemszúrta mer nemizagat gém már😊 ( tudom nagygém végigtoltam 1,2,3,4.. sokszor ), de sgn vannak szabályok amiket bekell tartani ha olyan topikot nyitsz amibõl van már nem 1,2,3,4,5 akkor minek neki uj? valahol megkell fogni az ilyen dolgokat mer mindeki nyitogatné észnélkül és full átláthatalan lenne az egész...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

thx

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

ngcsnet
kösz

házigazda jogot a [email protected] címen kérhetsz....

kill3r22
elég csak a DEL 😄

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Istencsászár

BBird
Geri15: tavaly regeltél, feltételezem akkor voltál 15 éves. 9-7 évesen ennyire jól emlékszel, hogy nem emu volt? :-)

Nem tudom mit vitázunk, a Killer Instict Gameboy-ra és SNES, PS-re jelent meg, no és persze automatákra. (PS-n talán csak a 2.rész!?) A gold pedig N64-re. Bizonyíték PC-re hol van? mobygames, gamespot, http://www.rareware.com/ (fejlesztõk oldala). Szóval konzolos játék, konzol topic. :-)
Zsolo007
Sziasztok!

Az X3 topicban szeretném felvenni a házigazda jogot, ha alkalmasnak véltek. A topicbeliekkel megvitattuk a dolgot és elfogadtak.

Köszi!

Itt a #43071.
Mehet a köv büntipont nekije.

geri15
én még anno toltam PC-n, nagyon régen, olyan 6-8 éve...
már rég nincs meg sajnos 😞
és NEM emulátoros volt 😛

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

ngcsnet
elõre is köszönöm.

ngcsnet
a trackmania topichoz kérek szépen házigazdai jogot magamnak. beszéltem a topignyitóval, mighty-val és átadta nekem😊

BBird
Majd én segítek neked: Nincsen! :-)
scorpeeon
bocsi: ezt a hsz-t: #19457

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
köszinnen
ezt töröljétek plz, ez egy eltévedt hozzászólás 😄

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Istencsászár
mondom asszem😄

BBird
Könyörögve kérlek, mutass nekem PC változatot. NE emulátorosat! :-)
Istencsászár
asszem az elsõ rész volt/van pcre és annak nyitották igy nemértem mitkell pattogni😄

BBird
Jó, akkor ne rakjátok. :-)
Így segítsen nektek az ember. ;-)))
BBird
Konzolos játék áthelyezést kérnénk a Konzolosokhoz: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1038561425
Hmuda
1: nem túl bölcs dolog lenyomorékozni egy moderátort. Személyeskedéssel csak a saját helyzetedet rontod, akárkihez is beszélsz.
2: se link, se url, se semmi képre utaló dolog nem volt benne, csak egy "ezek vagytok ti" üzenet egy "f*sz" tartalmú üzenet után.
3: azt se tudom, hogy hol volt az a topic. Ha a játékosok fórumába lett nyitva, akkor nem részletezem, hogy miért lett bezárva, mert abszolót jogos volt. Ha máshova akkor ott reklámálj.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Vegyetek vissza.

tomi989
tulajdonképpen miért zártátok be a klompa fan klubot?

A számítógép azé van hogy tönkretegyük POP FOREVER

báttyó02
ja amint látszik is <#smile>😄

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

kössz😊 ez nagyon kellett😊
értek az itteni dolgokhoz😊

báttyó02
nemtom neked minek kell mindenbe beleokoskodnod,mivel látszik,hogy nagyon nemértesz az itteni dolgokhoz....a csetbõl meg igen könnyen kitiltanak,elég ha párszor beirsz egy uyganolyan szót,és py

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

What? szánalmas! onnan hogy a franba lehet kitiltani valakit?
ahhoz már elég súlyos dolgokat kell mûvelni szerintem😊
LoL, hogy egyes emberek idejönnek és szétbarmolnak mindent

Duddits
Jaja!

alberto 15
õ a csetre gondolt, a fõoldalon van egy cset, onnan tilthatták ki 😊

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

elõször is, ez nem chat, hanem fórum...
kettõ: katt a nevedre, vagy a forum föoldalán a privát üzenetekre /forum.php/

Azt szeretném kérdezni h mikor jár le a kitiltás a chatrõl? Mert normális leszek igérem, nemtom kik szórakoztak a nevembe de rossz volt nézni hozzászólás nélkül! Segítségüket elöre is köszönöm!
Eston

Ugyanez a CoD2-es topikban is!

0Fritz0
Itt kaptunk egy csinos reklámot. #50896

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Laky

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Serpa
ugyan Kandurex írta, hogy mindjárt intézkedik, de már kezd elszaladni a ló evvel a kis ...

princeofdark
bannt a gyökérnek....ENNEK

AMD ATHLON XP 1600+ 512MB RAM Ati Radeon 8500SE

[NST]Cifu
Köszönöm szépen! <#eljen>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Istencsászár
ezellen nemlehet tenni😄 bármit csinálsz.....

Duddits
PoP: TTT topikba odakéne rendelni pár modit... Jön a sik elindítos üzi... :-/

Ezt

Elõre is kösz!
ja.. ne ezt, egy pillanat, belinkelek egy másik bannert 😊
Sziasztok!

Be tudnátok rakni ezt a bannert a Apple OSX x86 topikba, és kivenni ezt a sort a fejlécbõl:
"Hááát a kérdés adott..."

Sry, ha rossz helyre irom, de a "Oprendszerek, felhasználói programok" nál nincs ilyen topik.
Csokolom a kezüket!

[NST]Cifu
Az Armed Assault topic fejlécében ki kéne javítani az "ex Operation Flashpoint 2" szöveget valami olyasmire, hogy "Az Operation Flashpoint alkotóinak új játéka".

Adott esetben házigazdaságot is bevállalnék. :Ð

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Hmuda
Kösz. Ha megint pattog, akkor lassan de biztosan el fog tünni...szerencsére. :-)