Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
olyan kérdésem lenne még hogy az megoldható lenne hogy törölné valaki az Emergency 3 topicot amit én nyitottam? rögtön be is zártaá mert már létezett ilyen
vagy legalább az adatlapomról törölni valahogyan mert zavar
errõl van szó.
A halál csupán a kezdet...
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
DB
A ti kung-futok nem erős!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
De ugy lenne megis az igazsagos mindenkivel szemben, ha a topicnyito rendelkezne hazigazda jogokkkal es a felesleges flamet es hasonlokat szurnie, hogy ne a moderatoroknak kelljen ilyesmivel foglalkozni.
De sajnos mar nem foglalkozik a dologgal es nem nagyon latom a forumon sem.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Szeretnek ide egy hazigazda jogot, mert sajnos a topic nyitoja eltunt es nem foglalkozik a topikkal.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
meg figyelnek is az emberre
jókedvet csinál
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Vannak akik elfogadják a szabályokat és vannak akik ugrabugrálnak egy kicsit és idõvel feladják.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Egyébként meg mikor regeltem akkor már 16 voltam, nemtudom miért 15-re regeltem.
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Azért nincs nagy mozgolódás,mikor 3 ember sp-ben nyomja,és az kérdezget...
Nincs motiváció,hogy írjak. Nem értem,hogy minek játszod ezt az 'isten' szerepet... Miért fájt ez neked?Fogadjuk majd te leszel a köv. operátor,mert egész nap csak az ilyeneket lesed...
Mert te csak azt hajtogatod,hogy szerinted elég a egy téma...
Szerintem meg nem és hidd el egy normális topic lett volna belõle.
Nem kell félni,nem nyitok több témát,ezt az egyet szeretném.<#duhos2>#duhos2>
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Az iylen esetekben meg mindig visszakeresem a fölös témákat és kitörlöm õket (mint ahogy most is tettem kábé tíz perccel ezelõtt).
akkor légyszives töröld azt az imperium témát, ugy is nagyon régi már, hogy csinálhassak egy olyat ami csak azzal foglalkozik.
van egy imperium galactica nevü téma de ha belenázel az az imperium 2 vel foglalkozik. talán inkább azt kéne törölni és nem azt az egy témát ami azzal foglalkozik amire nyitva lett.
de ha te találsz olyan témát ami ezzel foglalkozik akkor légyszives linkeld be nekem és akkor elhiszem hogy "keresõ is van a világon..." cimû jelmondatot.