Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
valszeg nemvolt elég kimerítõ a levél esetleg nematartanak alkalmasnak rá stb stb ha megkapták a levelet...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ngcsnet
én is küldtem levelet már egy hete hogy házigazdai jogot kérnék..

ngcsnet
mért van az hogy mindenkinek a kívánsága teljesül, csak az enémy nem?😊

Fenrir
köszi, megtörtént 😊

olyan kérdésem lenne még hogy az megoldható lenne hogy törölné valaki az Emergency 3 topicot amit én nyitottam? rögtön be is zártaá mert már létezett ilyen

vagy legalább az adatlapomról törölni valahogyan mert zavar

errõl van szó.

A halál csupán a kezdet...

Fenrir
ment megint

Hmuda
Én rajta vagyok a listán, de semmiféle levelet nem kaptunk, amiben kértél volna jogot. Talán küld el mégegyszer, mert láthatólag nem érkezett meg.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Fenrir
írtam ide semmi reakció, legalább egy levelet küldhetnének hogy "bocs, most nem érünk rá" vagy valamit

DonnieBrasco
Köszi, ez elég gyerekes volt, nem? Nem tûntem el, és még az is lehet hogy elkezdem újra a játékot 😛

DB

A ti kung-futok nem erős!

M@TriX
nem egészen értem a problémát, mindenkinek nem lehet össze-vissza hg jogot adni, mert nyitott egy topicot. ellenben ahogy tetted, lehet kérni hg jogot és kapni. ilyen egyszerû nem kell azzal foglalkozni ki nyitotta a topikot a hg jog az más...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

[Jakuza]
Tudom.
De ugy lenne megis az igazsagos mindenkivel szemben, ha a topicnyito rendelkezne hazigazda jogokkkal es a felesleges flamet es hasonlokat szurnie, hogy ne a moderatoroknak kelljen ilyesmivel foglalkozni.
De sajnos mar nem foglalkozik a dologgal es nem nagyon latom a forumon sem.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[NST]Cifu
A topic nyitója semmiféle speciális joggal nem rendelkezik, nincs jogosultsága hsz.-t törölni, és nem tudja a topic fejlécét sem macerálni.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Istencsászár
#5801, #5802 <#nezze>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

[Jakuza]
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1081358789

Szeretnek ide egy hazigazda jogot, mert sajnos a topic nyitoja eltunt es nem foglalkozik a topikkal.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Laky
moderatorsg.hu-ra írj...

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Fenrir
elnézést, kinek kell szólni ha egy témában házigazda szeretnék lenni?

mekkora király fórum már ez... szméjlihegyek, meg minden... király, na
meg figyelnek is az emberre
jókedvet csinál

báttyó02
<#gonosz1>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Csuhai G
LoL! Ezért mit kapsz... 😄

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Istencsászár
bátor😄

gabber_saviola
köfi Hmuda

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
del

mostmár mehetne a ban a srácnak

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

báttyó02
na mostmár mehetne neki igazán egy ban

del

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

(szerver)karbantartás elõtt miért nem raktok ki valami jól látható közleményt?!

Hmuda
Nem feladtuk, hanem rádhagytuk. Már virít, hogy te ezt úgyse fogod felfogni agyilag, szóval egyszerûbb hagyni, hogy szépen kitoporzékold magad.

Vannak akik elfogadják a szabályokat és vannak akik ugrabugrálnak egy kicsit és idõvel feladják.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

geri15
Dos alatt nem hinném, hogy menne emu 😊
Egyébként meg mikor regeltem akkor már 16 voltam, nemtudom miért 15-re regeltem.

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

vagy az olyanokat amikben 1-10 hozzászólás van és nem is gyarapszik. Pl ez is ilyen és ezekböl tippem szerint simán van 200 teljesen feleslegesen.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

De írtam ezt a [email protected] is,hogy ha az a baj,hogy sok a téma és lassítja a szervert,akkor azokat a fórumokat kéne törölni,amik 2,3,6+++ hónapja inaktívak...nem itt szívózni.Különben meg elválik,hogy egy fórum hosszú életû lesz-e,akár már 1 hónap alatt.

A cod és a diablo 2 külön stílus, a multi más értelmet nyer a diabloban.Ebbõl látszik,hogy semmit nem értesz az egészhez és csak nyomod a szöveged. Még te nézed hülyének a másikat hát ne viccelj,ha vki ért a diablohoz,az tudja hogy mirõl írok én itt.

pontosan mindennek legyen egy multi topikja is. mivel igy nem keverednek össze az infók meg az összes többi dolog. amulti teljesen más mint a single missionok, és mást is beszélnak meg benne. szal szerintem nem felesleges a multi topic / játék. különben is miért ne lehetne? olyan sok helyet foglal vagy mi? (nem tom hogyan megy a forum rögzitése)

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Istencsászár
nemérted hogy full felesleges lett volna? nyissunk kül topikot a cod2 multinak, Battlefild2 multinak, Battlefront 2 multinak de kérdem én minek?...

nem,mert ha te nem nyavalyogsz,akkor talán el lesz olvasva az én kezdõ üzenetem is nem csak egybõl a téma törlése.mint egy óvodás,komolyan mondom,aki árulkodik keresztbe kasul.ahogy én is,hagyd TE IS a moderátorra a döntést.mert ha (ennyi erõvel) nem rajtad múlott,akkor minek kellett ide írnod,hogy töröljék?!feltûnési viszketegség?

Istencsászár
Ami a logomban volt😄 mig lenem járt a viájpí h bor ebbõl = totti 😄

Kandurex
Mert mi akart lenni? <#kacsint>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Istencsászár
Mint normális fórumozó tényeket vázoltam fel, lehet hibásan akkor egy modi kijavít, de nem én miattam lett törölve elhiheted hanem a modi is igylátta a dolgokat hogy felesleges... ( a nevem ne tévesszen meg "sajnos" amit akartam azmár foglaltvolt azt ezjött😄 ezvan de ez lényegtelen... )

Látom mindent,de mindent jobban tudsz,mit más...
Azért nincs nagy mozgolódás,mikor 3 ember sp-ben nyomja,és az kérdezget...
Nincs motiváció,hogy írjak. Nem értem,hogy minek játszod ezt az 'isten' szerepet... Miért fájt ez neked?Fogadjuk majd te leszel a köv. operátor,mert egész nap csak az ilyeneket lesed...
Mert te csak azt hajtogatod,hogy szerinted elég a egy téma...
Szerintem meg nem és hidd el egy normális topic lett volna belõle.
Nem kell félni,nem nyitok több témát,ezt az egyet szeretném.<#duhos2>

hehe látom feladtátok 😄

zaki
+bünti

Laky

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

gabber_saviola

de miért ne akarnék oda irni ha pont arról a játékról akarok megtudni vmi?

nem gátolja meg, csak ugy. de jó hogy már két topikban vitázunk errõl. 😄

Istencsászár
nemis arról kell szólnia, ide olyan témákat kell nyitni amibe a játék neve szerepel kizárólag és abba megy majd minden okosság mindennel kapcsolatban DE vannak kivételek pont ilyen dolgokra ha te nemakarsz odairni a játék topikjába akkor irsz egy vegyes topikba pl: Segitséget kérek nevõ topik

Hmuda
Ismét...ez miért gátolja meg, hogy meg lehessen beszélni benne a játékkal kapcsolatos problémákat?

nem azért mondtam mert régi, hanem mert ugy elég hülyén néz ki hogy nem is azzal kezdõdik amirõl a téma cime tanuskodik

Hmuda
Elvakítasz a logikáddal. Komolyan...miért kellene törölni egy IG topicot, csak mert régi? Nem férnek el a kérdések benne, mert a régi dátumozás ezt lehetetlenné teszi?

Az iylen esetekben meg mindig visszakeresem a fölös témákat és kitörlöm õket (mint ahogy most is tettem kábé tíz perccel ezelõtt).

látom most hogy irtam már ki is törölted a többi 3-4 imperium 2 témát

Istencsászár
ahogy elnézem nemvalami nagy már a mozgolódás a d2 topikban igy oda bõven elfér ez a dolog ha eddig is elfért, minden gémnek minek nyitni még 1 topikot a multiplyer modjának? értelmetlen..

de az imperium 2 böl meg van vagy 5 akkor azokat miért nem törlitek?
akkor légyszives töröld azt az imperium témát, ugy is nagyon régi már, hogy csinálhassak egy olyat ami csak azzal foglalkozik.

Hmuda
Sose a kezdõüzenet a mérvadó. Ha a topic címe az, hogy "Imperium Galactica" és nem az, hogy "Imperium Galactica 2" akkor hiába próbálsz vitatkozni.

Hányszor kell még elmondanom nektek hogy kerestem és nincs olyan téma ami ezzel foglalkozik. csak a 2 és a 3 részre van téma. talán kicsit nem ártana körül néznetek. és ne gyertek folyton a keresõvel. az az elsõ hogy megnézem mivel hátha van valami már, de nincs. csak nézd meg bátran.

van egy imperium galactica nevü téma de ha belenázel az az imperium 2 vel foglalkozik. talán inkább azt kéne törölni és nem azt az egy témát ami azzal foglalkozik amire nyitva lett.

de ha te találsz olyan témát ami ezzel foglalkozik akkor légyszives linkeld be nekem és akkor elhiszem hogy "keresõ is van a világon..." cimû jelmondatot.