21433
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Büntetőpont információk

A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:

- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le

Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból

Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Dexantreal
    Minden modi nyaral, vagy mi?
    Majd pls close this topik: Shrek 3 játék help.

Előre is thanks!
  • Dexantreal
    Hja, sry. Ill az első topik marcokecellié, csak véletlen a te neved írtam oda. Szal nem csqj, hanem marcokecelli, aki rossz topikot nyitott. Sry-sry.
  • csgj
    hé, az én topicom az eredeti, az első, amit másodiknak linkeltél be! :D
  • Dexantreal
    Shrek 3 játék help topik zárható szerintem. Van már ilyen (Shrek The Third) topik.
    A bönti ponttól szerintem most eltekinthetünk, lévén nem mindenki keres rá egyből arra, hogy Shrek the Third. Főleg, hogy nem jártas ebben esetleg valaki és csqj-nél nem lehet tudni. Én legalábbis nem tudom.
    Ki mit szól?
    Lényeg pls zárjátok, mert felesleges kettő topik a játékról. Réadésul ide nem is írnak, mármint, amit beszertnék záratni, abba nem írnak.
  • Bogármacska
    Köszi!
    Üdv Mindenkinek!
  • grebber
    Fórumkeresővel nemlehet valamit kezdeni mert sokaszor nincs a helyzet magaslatán és nem talál topikokat?? És mint tudjuk ez sok már meglévő topiknyitáshoz vezet!
  • Ombika
    26470 HSZ please torolni
  • AntiHero
    Egy modit megkérnék hogy nevezze már át a topikot meg a topik leírást mert rosszul adtam meg:(
    Ez a topik
    Ez meg a rendes címe: FlatOut: Ultimate Carnage
    köszönöm.
  • akyyy
    gyááá:DDD
  • Djemba
    ezt a bannert tegyétek be ide ha kérhetném köszönöm.
  • zeli
    Ja, pl. a Messenger-kép műhelyben is megadták 500 előtt. Hogyha látogatott a topik, meg a többi követelmény jól megfelel, akkor megadják persze:)
  • Nandusz
    "# legalább 500 hozzászólás legyen a témában"
    nahh ezt hagyjuk sztem...hisz nem egy topikban láttam házigazdai jogot kb 468 ÖSSZES hozzászólás mellett.
  • zeli
    # A házigazdai jogok kiosztásának elvei

A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelősség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetőséget:
    # legalább 500 hozzászólás legyen a témában
    # a házigazdai jogot kérő fórumozó legalább egy éve regisztrált
    # az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylő támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
    # a kategóriában jelen lévő moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberről van szó, vétójogot kapnak

A pozitív elbírálást jelentős mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a játékról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz, vagy ha más topikokban már van házigazda joga, és a topiklakók elégedettségére végzi muködését.

A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérő felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra.

A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELŐSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük.

Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe.
    Mindezt elolvashatod a moderálási elvek menüpont alatt.
  • Bogármacska
    sziasztok!
    szeretnék házigazda lenni: Itt
    és mi a Moderátor feltételei?
  • STREEX
    Rakjátok át légyszi a Warhammer 40,000: Squad Command topicot a konzolosok fórumába
  • NEOreg3
    valaki szóljon rájuk, mert
  • ZsZso
    Hányinger kerülget a Rig n' Roll topikban. Legalább valami figyelmeztetés lenne. Munkahelyen elég szarul jött, mikor pörgő f@szok jelentek meg, légyszives tegyetek már valami figyelmeztetést oda/töröljétek. Köszi ...

Kétlem, hogy bárki is erre vágyna a topikban.
  • hykao #9031
    Bent. Méretbeállítás ha nem jó, szólj.
  • Rage47
    Ezt a bannert kérném ide.
    Köszi :)
  • Nandusz
    Kérlek benneteket, hogy ennek a topicnak az alcímét változtassátok meg erre: Azaz az RPG és TBS játékokban elérhető legnagyobb szint elérésének versenye
    Köszönöm
  • ZsZso
    Bocsi az OFFért, de
    Buta buta gamershell ... ők is azt hiszik, hogy a kettő ugyanaz ... sőt gyanítom, hogy az egész világ ... jól átb@sztak mindenkit :)

Sőt ... jobbat mondok ... a jowood se tudja, hogy mit adott ki ... http://www.spaceforce2.com/news2.aspx. Tehát a jowood is beszívta, hisz ő is azt hitte, hogy egy játékról van szó. Pfff neki.
  • Kandurex
    Ott volt a topikba link hozzá, és legalább 2 órát volt zárva, valamint adj neki akkor alcímet, mert így viszont teljeséggel olyan, mintha két ugyanolyan játékról lenne szó.

De miután 3db hozzászólásról volt szó, gondolom nem túl nagy téma újra nyitni, csak figyelj az alcímre!

És írd bele, hogy EZ NEM AZ, mert így csak kapjuk a figyelmeztetést, hogy zárni, törölni, mert van ilyen...
  • avengir
    Indokot kérnék, hogy mért lett törölve a témám, mivel ien nem létezik és a hozzáértő modi, gondolom a Space Force 2 nek gondolta a játékot, ami k***va nem az, mivel ez a Space Force Rouge Universe....!!!!!
  • Gorla #9025
    flém wars topikban arni17 ip banért könyörög a hülye viselkedésével, szerintem meg lehetne adni neki ezt az örömöt és egészen #25009-ig ki lehet törölni mindent.
  • zeli
    Az igen....
    És ezért a szövegért csak egy büntetőpontot kapott!
    Kandurex, látom nem vagy hirtelen haragú xD
  • ZsZso
    túl sok Space Force topik ... ő jóval hamarabb nyílt
  • virs lee
    Ugyanaz a topic, ugyanaz a gyerek, #14107:

"Ja es aki törölte a 2 vel ezelőtti bejegyzesem , annak is a kurvaanyjat.
    Mostmar johet a ban. Kösz , csá."

Mehetne is.
  • zeli
    Jah, akkor jó:P
  • virs lee
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1115722899]Titan Quest topic, dudovec, #14104:[/URL]

"faszlama hotdog arus fejedet , szal egesznyugodtan elmehetsz es seggbebaszhatod a muzulman kurva anyadat."

Már nem először csinálja, nem ártana neki egy kis ban.
  • Rage47
    thx^^
  • Kandurex
    szép
  • Rage47
    nem^^ böngésződ kinyútja alapból...
    760x150
    nem az első bannerem:)
  • zeli
    Nem széles egy kicsit? :S
  • Rage47
    Ezt a bannert kérném ide.
    Köszi előre is :)
  • mike0013
    Nagyon szépen köszönöm:)
  • mike0013
    hello!
    Azt szeretném kérni, hogy ebbe a topicba írjátok a banner alá a következőt:
    Hamachi server:
    Név:GRAW2(HUN)
    Jelszó:123456

<a href='ftp://download.gamestar.hu/demo/2007/0604-0610/graw2/GRAW2_PC_MP_demo.zip'>Multiplayer demo [server 1]</a>
    <a href='http://www.jeuxvideo.fr/telecharger-demo-jouable-1-47778.html'>Multiplayer demo [server 2]</a>

u.i.: Nagyon köszönöm, és nem kell kis betűvel írni, ide csak a linkek miatt írtam így
  • Kandurex
    'Néma gyereknek az anyja se érti a szavát', ...ha kell valami szóljanak.
  • biomage
    én csak olvasom a topikot :)
  • Kandurex
    [vállatvon] egy linket beraktam
  • biomage
    ha már a kép ott van, akkor miért nincs direkt link a web lapra
    KandurEx szerintem rakd be :)