Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sas6
ok!

Hmuda
Oks. Gondoltam szólok, hogy ha már egyszer van valaminek téma nyitva, akkor nemigazán kellene egy másikat nyitni, mert egyrészt fölösleges, másrészt úgyis törölni fogják, mert minden ami a játékkal kapcsolatos (idõpontól függetlenül) megbgeszélhetõ ott.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Sas6
ebben igazad van no de mindegy😊 hadjuk 😊

Hmuda
Olvasd el légyszives a kérdést mégegyszer. Arra tökéletesen megfelel az eredeti topic.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Sas6
mert még meg sem jelent. Csak félév körül fog megjelenni addig lehetett vola bele irni pár honapig

Sas6
Battle for Middle Earth 2 ebbe a furumba be tudjatok akkor raknui azt a bannert amit kuldtem persze nem az elozetest mert ott még nincs bannet. Megköszonném a beraknatok elore is köszi😊

Hmuda
De most légyszives adj egy ésszerû és teljesen elfogadható magyarázatot, hogy minek kell "elõzetes topic".

Sas6
elözetest nem lattam de nem baj majd irok a rendes topic-ba csak azért nyitottamilyet mert elozetest nem láttam és a rendesbe már nagyon rég irtak:-)

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sas6
ja egyenlöre jo az

Istencsászár
Elõzetes<#idiota>

Sas6
Bocsi a tévedésért ikább eszt rakjátok be😊 1000 boccs

Sas6
hellosztok ezt a bannert beraknatok a BFME: Battle for middle earth 2 elöz témába?? lécci😊

PiszkosFred
Szeretném megkérdezni, hogy mire valók a házigazdák, ha a kedves moderátorok kényük kedvük szerint törölnek mindent, ami - az õ olvasatukban - nem a topikhoz tartozik. Ha adott egy széles tömeget megmozgató játék, akkor bizony nem mindig csak a játékról van szó egy topikban, hanem a velük játszó emberekrõl is. Vagy itt a fórumon újabban ez már tiltott? Egyre többször fordul elõ, hogy olyan kommentek egész sora van törölve, amelybõl talán még tanulhat is az ember, de legalábbis olvasva a dolgokat, megelõzhetné hogy õ maga is hibát kövessen el (valaki publikusan használt egy olyan kifejezést nemrég a játékban, amiért a játék felügyelõi banolták, és nem értette az illetõ miért. Ész érvekkel, némi vitával, de meg lett tárgyalva a dolog, hogy miért is kaphatta a bant. De nem maradt meg példának és okulásnak, mert szinte teljes egészében ki lett írtva, holott szervesen kapcsolódott a játékhoz) Vagyis ha egy moderátor úgy gondolja hogy az nem oda illõ, akkor a rendszeresen jelenlevõ házigazdának mi a szerepe? Csak egy név és semmi? Minden tiszteletem ellenére, jó lenne egy picit talán mérlegelni a szituációkat, és egy közösségi mindennapi életébe - ha már nagyrészt itt is zajlik az SGn - nem kellene ílyenformán belegázolni. Nem sûrû az eset, de nem is egyszeri.

Persze ha nyitunk egy új témát ahol a community belsõ ügyeivel foglalkoznánk, akkor félõ hogy törlésre kerülne, lévén hogy "van már ilyen topik". Kis méltányosságot és egy kis körültekintés, csupán ennyit kérnék mielõtt törölnétek. Köszönöm.

(lényegtelen melyik topikról van szó, ami megtörtént megtörtént, már mind1, csak ne fajuljon el a dolog)

PF

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

CattiBrie
Köszönöm!

Gyakorlatilag is. 😊

[/spam]&#8482;

Kandurex
Elvileg jó.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

CattiBrie
Jóó reggelt!

Egy kedves, HTML-hez értõ opot szeretnék megkérni, hogy a Tibia topik bannerjében cserélje ki a kép linkjét erre:
http://tibia.dyno.hu/tibia_logo.jpg

Ez helyett:
http://www.kepfeltoltes.hu/050809/tibia_logo.jpg

A többi más kód, pls maradjon!

Köszönöm!
Catti

[/spam]&#8482;

thx guys, respect

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Kandurex

Istencsászár

vagy hova kell ilyen kérést írni?<#lama>

Modarátor bácsik! Kérek szépen egy peaces smileyt a smiley listába 😄
köci

Nyers
Kérném szépen, hogy a "Soldiers2" topikot nevezzétek át "Faces of War"-ra.

Alcím: Best Way / 1C / Ubisoft - www.facesofwargame.com - SHoWWII Sequel - 2006 Spring

Banner: http://www.sg.hu/galeria/10671934711137605671.JPG

Köszönöm szépen

My Life for Freedom!

SNAKE01
ez nem a "szóld le az elõtted írót" topic!inkább ott próbálozz ilyen dumákkal biztos értékelik!lásd milyen rendes vagyok még linket is adok,hogy biztos oda találj!kattints ide!

andriska
Azt a topicot õ nyitotta.

Látom te egész nap vörös kialvatlan szemekkel lesed a fórum témáit egytõl-egyig hogy itt aztán 'segíthess'... De hát jó, kit mi köt le...

Istencsászár

DEXTER92
Sorry komolyan a Heroes topicért. Mikor megnéztem topic nyitás elõtt, nem volt kiírva 5, se V. Miután nyitottam, megnéztem, ott volt az amit nyitottam meg ami a létezõ... :S

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Kandurex
Elég lesz ebbõl.

"Probléma esetén a topic címének és a hozzá..."

Laza
Nem tudom mi kozod van a topic cimehez, meseld mar el legyszives.
Miota odajottel csak nyomod a turot, es veletlenul Te hiszed azt, hogy a konzolosok forumaban a PC-hez agyilag zoknik jarnak.

Egeszen veletlenul rengeteg ember jar oda, aki mindket oldalt muveli, es talan nem olyan feluletesen, mint Te es a hozzad hasonlok, akik bejonnek, es berofognek.

"ha valaki kérdi miért áldozott le ne küldjétek el a **csába.."
Erre pedig egy nagyon egyszeru valasz van:
Barmelyik topicba bemesz, az ezerszer leragott kerdeseiddel elkuldenek a p..ba, es annyit mondanak, OLVASS VISSZA. Talan ezt kellett volna neked is tenni, mielott elkezdesz ...

Ennyit akartam, koszi mindenkinek 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Istencsászár
"Csak azt kevesen tudjak az ujdonsult megjelenok kozul, hogy ha nem tevednek ide, akkor CSAK konzolvita folyik itt, szo nem esik a PC-rol. Es ezt szetenenk tovabb is igy latni. A PC Vs Konzol vita/beszelgetes itt mar regota lejart lemez, szvsz sok embert nem erdekel."

+ 1 ok az átnevezésre mert a cim nem fedi a valóságot csak a másik tábort irritálja...

Lammer
egy modis topikban nem illik igy lekussoltatni valakit, finomabban nem megy? <#rolleyes> na pasztok, tovabbi jo gorcsolest... <#vigyor2>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

SNAKE01
de nagy szád van!csak egy a probléma hogy bemegyek oda mert érdeklödök és egybõl lek*rnak hogy mér vagyok ilyen láma!szval k*ssoljá mer így van!

Istencsászár
topik címe!!.. pécés nem konzolos... valami köze mindkét tábornak van hozzá...

Lammer
konkluzio?
Ha "mi" ilyen idiota dumat nyomunk, meg szemetladak vagyunk, akkor nem kell oda "bejarni" szimpla... isnt it? ensem "jarok" be a "raelvezekamuanyagFPSemremert 120almegyesr00x00rvagyok" topikokba, mert valszin unszimpatikus es hullara nem erdekel... GG

SNAKE01
mindenkit hülyének néznek!mert nem konzolosok, meg nem nyomják azt az idióta dumát mint õk!<#ravasz1>

SNAKE01
igazad van!

Istencsászár
1, ha valaki odamegy ne nézzétek hülyének!
2, ne nézzetek mindekit hülye 10 évesnek mer nemért ugy a konzolokhoz mint ti, de õ ért a pécéhez de akkor máris köcsög barom..
3, ha valaki kérdi miért áldozott le ne küldjétek el a **csába...
4, ne kárörvendejtek másokon akik nemértenek a számítógéphez vagy a konzolohoz magas szinten
5, ne beszélj(etek) ugy velem és a pécésekkel pl mint egy nyomorékkal...

Ezeket betartjátok? igen?

ngcsnet
<#ejnye1><#levele>ezt sztem nem kellett volna<#bdead>

Lammer
namivan puszinyuszi? atjottel sirni??? talan nem a konzolos modis forumba lett volna valo alant intezett nyavalygasod??? jajajaj <#rolleyes>
Cukorfalatom nem kotelezo oda bejarni, miert erolkodtok allandoan, miertnem felejted el azt a forumot, ha nem erzed magad ott jol??? Lehet az a forum egysfajta hatarmezsgye a gumi es konzolos forumok kozott, annak a forumnak a szellemisege mar kezdetektol ki van alakitva, par besertodos kis aranypofi meg nehogyma' par nap alatt megvaltoztassa az ott kialakitott hagyomanyokat, mert menten megkomolyodok! <#buck> Fogadd el az "ottani" legkort olyannak, amilyen... Jobbat en sem tudok neked tanacsolni... Udvi ^^

Istencsászár
Üdv!

Örök visszatérõ probléma.. A Pc-s játékoknak leáldozott topik…
Nem értem miért nem lehetne valami azzal kezdeni…
Ez egy nyilvános fórum ( SG ), de ha valaki, aki nem az ottani közösségbe való legyen akárki, ír valamit elküldik az illetõt melegebb éghajlatra, de oda nem illõ bunkó/sértõ stílusban….
Jön a kérdés, miért megy oda? Talán mer a topik címe olyan amilyen… és az illetõ megkérdi hogy, miért is áldozott le?” szintén neki esnek páran és bunkó stílusban elzavarják onnan…
Bárki bármit ír amit az ottani tisztelt fórumozó társak rossznak gondolnak az, hülye, láma, köcsög… egyszerûen nem tartják tiszteletben a másikat és felsõbbrendûnek nézik magukat…

Szal ez ellen kéne tenni már ezerszer írták hogy legyen más a topik címe így ezeregyszer is kérem legyen más találjanak ki valamit és viselkedjenek normálisan vagy állítsák le õket vagy a topikot vigyék a gumiszobába mer odavaló kb ami benne megy… megoldás kéne mer engem és sokakat rettentõen zavar…

zolo
Hello!
LTominak küldhetnétek még egy-két bünti pontot!Elb*ssz@ az egész fórumot.

http://flickr.com/photos/zolika90/

RaST
Ismét kérnénk egy módot oda 😛

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

RaST
Kössz

<#miaz>

RaST

Lehet hogy Õ az, de ez még nem ad okot arra hogy te is az légy, vagy úgy tégy. Értsd: Hagyjad, nem kell neki beszólni, had élje a kis világát. <#papakacsint>

geri15
lol stfu NO.oB

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Kandurex
Bár nem tudom, de kezd lenni tippem miért nem engednek vissza.

Quki
Hali! MEGKÖSZÖNNÉN HA VISSZAENGEDNÉNEK A KEDVES MODERÁTOROK CHAT RÉSZLEGBE !! MERT NEM TUDTOK ÍRNI MIÓTA!!

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook