21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
Bogármacska #9088 Gyuri12 kapta:
Dátum: 2007.07.06. 21:58 Adta: Pheel
"VOLTAM ZÁRÁS ELŐTT,SZEMÉT MODIK!!!!!ÚGYSE ATTOK BÜNTIPONTOT,MERT A KURVA ANYÁTOKAT!"
Tudom, hogy gumiban, de akkoris! ÉSSZEL MÁR VAMZER!
1 büntetőpontot kapott, de 3-mat is megérdemelne.... -
#9087 Írtam már e-mailt több napja de nem kaptam választ:S Rossz címre irtam? -
#9086 A kereső emellett direkt figyelmeztet, hogy NE nyiss már meglévő témának topikot. Csak egy kis ésszel kellett volna. Ráklikkelsz a nevedre és ott is van minden általad nyitott téma. Vagy ha egy kicsit bonyolultabbra vágysz akkor a listánál megnyitod a lapkeresőt (ctrl-f) és rákeresel egy kulcsnévre. Nincs? Következő oldal. Rinse and repeat. A figyelmeztetés ellenére mégis megnyitottad, szóval mosom kezeimet. -
#9085 Elolvastam a buntetes indokat:
``Indoklás:
TE nyitottál neki régebben topikot. Erre még a kereső hibája se jelent kifogást. Két hét múlva próbálkozz újra.``
Igen, tudom, hogy en nyitottam neki topikot, mivel en csinaltam. Ha nem talalom meg a topikjat, mert a kereso engine nem talalja meg, es en azt hiszem, hogy ez is eltunt a sullyesztoben, akkor az uj topik nyitasara az eleg magyarazat azt hiszem. Te nem igy gondolod? Ha a forum melle van egy kereso, akkor uj topik nyitasanal azt gondolna az ember, hogy az az altal talalt eredmenyek a mervadoak, es esze agaban nincs az usernek meg yahoo-val es google-el kerestetgetni sg forum topikokra. Azt hiszem, hogy ebben igazam van, es nem hibaztam. Kerem a buntetes levetelet vagy mersekleset, mert ez enyhen szolva is kicsit sulyos, ugy gondolom! -
#9084 Olvasd már el a büntetés indokát. -
#9083 Szerintetek mivel lett jutalmazva, hogy ra mertem kerdezni, hogy miert nem talalja meg az sg kereso-engine-je a Legend: Hand of God topikot? http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1184168876
Igen, igen, on nyert, 3 darab buntetoponttal. Nem 1-el, nem 2-vel, 3-al, ugy, hogy se nem floodoltam, se nem flame-eltem, csak feltettem egy artatlan kerdest. Kedves moderator ur, ahelyett, hogy beismerne, hogy sz.r a forum kereso engine-je, ugy, ahogy van, inkabb osztja az eszt es a buntetopontokat, mert hat azt biztos konnyebb, az user meg ne pattogjon, oruljon, hogy lyuk van a s.ggen... Na ez a no comment kategoria, most mar ertem, hogy miert hagyjak itt annyian ezt a forumot. Ha valaki hozza akar tenni a dolgokhoz, es ujabb informaciokat hozni, ujabb kepeket megosztani, akkor abba csak beletorlik a labukat, belerugnak, es leugatjak. Gratulalok! Ma on nyert, kedves moderator ur! Szolgalunk es vedunk... az biztos... -
#9082 aham, -
eLiXir #9081 CsőKujts a WoW topicban! -
#9080 :) -
#9079 elrontottam,nem ezt,hanem ezt. -
#9078 Léci töröljétek ezt a topicot -
#9077 EZT a topikot kérnénk szépen azonnali hatállyal bezáratni, mivel a megnyitója a keresőt teljességgel figyelmen kívül hagyta (vagy tényleg xar a kereső).
Köszönjük. -
#9076 Oké írtam e-mailt..... -
#9075 nagyon szépen köszönöm! -
#9074 -
#9073 Hello moderátorok!
EZT a FAQ-t szeretném ha betennétek EBBE a topicba, nagy betűkkel ezzel a szöveggel, hogy HA VALAMIT NEM TUDSZ KATTINTS IDE [FAQ]
Köszönöm előre is! -
#9072 -
#9071 Sziasztok!
Megkaphatnám a Rossz PC Játékok topikban a Házigazda jogot?
Én nyitottam a topikot is....és csináltam hozzá banert is...Előre is Kösz... -
#9070 és hasonló a helyzet a Star Wars Empire at War topikkal, ott meg crackekről dumálnak folyton.. ott is rendet kéne tenni, mert ha ez így megy tiszta Warez oldal lesz az egész! -
#9069 hali!
itt: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1075529461
vagyis a Jade EMpire PC-s fórumban töröljétek Xeonn hozzószólását, amit belinkelt az oldalra... ez egy elég népszerű oldal.. sokan nézik és nem hiszem hogy jól mutat az oldalon hogyha lopott magyarításokat tesznek fel! légyszíves intézkedjetek! ezt nem azért írom mert irigy vagyok, de anno amikor az Age of Empires 3 magyarul megjelent a magyar fájlok felkerültek a Magyarítások Portálra és jött a Microsoft magyarország és rendet csinált... ennél a játéknál nincs Microsoft, csak CD Projekt de akkor is...! További szép napot! -
csgj #9068 Hihetetlen... most már tényleg nem lenne rossz vmit csinálni azzal a keresővel! Kicsit felidegesített, hogy már megint be kellett zárni a topicomat. (Legend: Hand of god) Ugyanis még pusztán a "legend" szóra sem találta meg azt a topicot... a teljes névre meg még hasonlót sem. És nagyon sokszor van most dupla-tripla topicnyitás, majdnem mindig a kereső miatt. Sorry, ha zavaró voltam ezzel a kéréssel... ha nem lehet tenni érte semmit, akkor sem fogok őrült módon reklamálni miatta, nyugi! :) -
#9067 -
Paranoia #9066 SZép napot
Itt töröljétek létszi a 2 hozzászólásomat(#377 ; #373)
Képeket akartam linkelni,de vmiért tök üres kommentek jelentek meg.
köszi -
#9065 done -
#9064 Ebbe a topicba lécci rakjátok be ezt a bannert, alá pedig ez legyen írva:
¤ Re-volt Online ¤ Re-volt Race ¤ Re-volt Zone Tracks ¤
Előre is nagyon köszi! -
#9063 hali! ebben a topikban Explorer alatt szét van esve a banner! valaki hozzá jobban értő megnézné mi lehet a baj? vagy ez nem javítható? meg miért lett fehér a banner körüli rész? köszi! -
#9062 Ha választanom kell egy notoriusan megbízhatatlan bulvárlap és hivatalos információk között akkor a magam részéről a hivatalos forrsának hiszek.
/szerk on
Lásd az idézett hivatalos FAQ részletet.
/szerk off
Majd ha hivatalos közleményt linkelsz akkor meg lesz nyitva.
A képért bocs, már hozzászoktam és reflexből ment. :P -
csgj #9061 EZT a topicomat bezártátok, pedig a Mass Effect kijön Pc-re... Ez egy mai info egy oldalról: "A BioWare PC-re és Xbox 360-ra is elkészíti majd a Mass Effect névre keresztelt játékot, ami új színt vihet az akciójátékok felhozatalába." Másrészt a moderátor betett a bannerba egy képet, arra célozva, hogy nem használom a keresőt... használtam, csak nem működik. De azért azt köszönöm, hogy büntetőpontot legalább nem kaptam... csak szeretném visszakérni vhogy a topicot....
-
#9060 igen eléggé.. -
Bogármacska #9059 Már elviselhetetlen a gyerek. -
Bogármacska #9058 Gyuri 12 -őt ki kellene tiltani sz.tem -
#9057 Üdv, a Halo 2 topicba szeretnénk berakatni ezt a F. A. Q.-ot. Köszönjük. -
#9056 A Transformers: The Game topikba legyetek szivesek betenni bannernek ezt a képet...
Előre is köszi -
#9055 done -
#9054 A Gothic 2 fórumba legytek szívesezt a bannert rakjátok be , mivel a régi tárhelye megszünt és most ez a jó linkje.
A Caesar IV fórumhoz pedig ezt a bannert rakjátok be legyetek szíves.
Előre is köszi a segítséget.. -
blackgamer #9053 itt játékosok fórumában is van egy fölös játékfejlesztés topik
bezárnátok vagy törölnétek légyszives mert van belőle vagy 4, köszi -
Szabi1991 #9052 vki írja be pliz a banner alá a F.A.Q. linkjét , ebben a topikban... -
#9051 Támogatom, bannt neki :) -
#9050 Tisztelt modik!
gyuri12 nevű felhasználó mindenol offol....előszőr a aját topikjában kezdte a hülyeségeit de mostmár ebben a topikban is elkezdte.....a #441.-től elkezdte......egyszavas hsz-eket ir és egyfolytába offol..... -
#9049 DEL mivel van már ilyen topik ITT
Indok az ottani hsz-em
Thx