Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Már egy jó ideje OPERA böngészõt használok de ilyennel csak az utóbbi idõben találkoztam. Érdekes az IE nem csinálja és más oldalakon sem tapasztaltam még a gondot. Probáltam már az SG-s Cookie-kat törölni de nem segített. Most is az IE-t kell használnom, hogy meg tudjam írni gondomat."
Nem tudom mi lehet. Nekem régebben Operával az volt a gondom, hogy nem adta be a chat menüpontot... 1-2 hónapja már beadja rendesen.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
#68307 hozzászólás például
ez a srác még topikot érintõ témában nem is írt sose, csak mindig vitázni jár be
Thou art a very pleasant little rabbit.
Tibia topik
hálás lennék, ha megint kibannolnátok, mert túl sok munkát ad a topikgazdának, hogy törölje ennek a 10 éves hülyegyereknek a hozzászólásait
meg ne politizáljon, fõleg ne az én nevemmel
elõre is thx
Thou art a very pleasant little rabbit.
Egyébként ide írj a problémával kapcsolatban:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1080392254
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Továbbá amennyiben bejelnetkezek, és belépek mondjuk egy topicba ismét azt tapasztalom, hogy nem vagyok bejelentkezve, ismet bejelentkezek, lapozok egy oldalt, és ismét log off-olva vagyok. Olyan is volt, hogy közvetlenül a hozzászólásom megírása elõtt bejelentkeztem, megírtam a hozzászólásomat, rákattintottam, a MEHET gomra és a következõ üzenet fogadott.
Szerintem a nicknevem a Danecay betûvel kezdõdik.
A következõ hiba az volt, hogy szintén bejelentkezve írtam egy hozzászólást, de hozzáadás után ezzel az üzenettel szembesültem:
Már egy jó ideje OPERA böngészõt használok de ilyennel csak az utóbbi idõben találkoztam. Érdekes az IE nem csinálja és más oldalakon sem tapasztaltam még a gondot. Probáltam már az SG-s Cookie-kat törölni de nem segített. Most is az IE-t kell használnom, hogy meg tudjam írni gondomat. Ha van valami tippetek osszátok meg velem. THX!
Kezdök is jöhetnek a clanomba jelentkezni lehet itt www.barik.atw.hu e-mail-t [email protected] és ez geyben az msn is) már kicsit unom...
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Amúgy civilizált emberek módjára, KÖSZÖNÖM.
van egy ilyen topik....http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1102444416, itt próbálkozz elõadni a kérést...!
Vagy ez beszólás lett volna?
Valaki, plíz HELP!
http://thenamelessphoto.com/
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Kértél házigazda jogosultságot? Hol?
(egyébként körbenéztem a nevezett topikba, visszapörgettem vagy 500 - 600 hozzászólást, sehol nem láttalak, vagyis azóta 1db hozzászólásban, amiben a házigazda ellen nyilatkoztál)
Es attol, hogy nem irtam bele? Az nem jelenti, hogy nem latogattam.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
jó lenne, hosszabb bannert is csinálni a kockák helyett 😊
Kössz skyline <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Árpádvezér
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Ezt a Bannert #6554 szeretném ide ha lehetséges, mert az enyém linkel ellátott és nem kéne.Köszi Lipi
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
köszönöm
Raylee ne remélj sokat az élettöl,ugysem éled túl....
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *