Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Duddits
Olvasd vévi mit ir más ha már hozzászólsz!

"Már egy jó ideje OPERA böngészõt használok de ilyennel csak az utóbbi idõben találkoztam. Érdekes az IE nem csinálja és más oldalakon sem tapasztaltam még a gondot. Probáltam már az SG-s Cookie-kat törölni de nem segített. Most is az IE-t kell használnom, hogy meg tudjam írni gondomat."

Nem tudom mi lehet. Nekem régebben Operával az volt a gondom, hogy nem adta be a chat menüpontot... 1-2 hónapja már beadja rendesen.

Laky

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

ja és a célpont neve Moszuke
#68307 hozzászólás például
ez a srác még topikot érintõ témában nem is írt sose, csak mindig vitázni jár be

Thou art a very pleasant little rabbit.

Milyen verzió az Operád? (ti meg milyen bugos IE-rõl beszéltek? Megírta hogy IE-vel jó, Operával meg nem)

hali!

Tibia topik
hálás lennék, ha megint kibannolnátok, mert túl sok munkát ad a topikgazdának, hogy törölje ennek a 10 éves hülyegyereknek a hozzászólásait
meg ne politizáljon, fõleg ne az én nevemmel
elõre is thx

Thou art a very pleasant little rabbit.

Szega87
az IE a bugos lószar , nekem is ezek voltak mig használtam , de áttértem foxira s semmi hasonló <#hawaii>

Kandurex
Szerintem az explorer -ed (vagy fox) döglõdik, esetleg a gyorsító tár (ch) ürítése.

Egyébként ide írj a problémával kapcsolatban:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1080392254

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Danecay
Hi! nekem kellene egy kis help! Az utóbbi idõben az van, ha ide jövök az SG-re azt tapasztalom, hogy nem vagok bejelentkezve, pedig eddig soha nem kellet külön bejelentkeznem, mert a bejelentkezve marad ki volt pipálva. Miután bejelentkezek ez fogad:

Továbbá amennyiben bejelnetkezek, és belépek mondjuk egy topicba ismét azt tapasztalom, hogy nem vagyok bejelentkezve, ismet bejelentkezek, lapozok egy oldalt, és ismét log off-olva vagyok. Olyan is volt, hogy közvetlenül a hozzászólásom megírása elõtt bejelentkeztem, megírtam a hozzászólásomat, rákattintottam, a MEHET gomra és a következõ üzenet fogadott.

Szerintem a nicknevem a Danecay betûvel kezdõdik.

A következõ hiba az volt, hogy szintén bejelentkezve írtam egy hozzászólást, de hozzáadás után ezzel az üzenettel szembesültem:

Már egy jó ideje OPERA böngészõt használok de ilyennel csak az utóbbi idõben találkoztam. Érdekes az IE nem csinálja és más oldalakon sem tapasztaltam még a gondot. Probáltam már az SG-s Cookie-kat törölni de nem segített. Most is az IE-t kell használnom, hogy meg tudjam írni gondomat. Ha van valami tippetek osszátok meg velem. THX!

Eisenhower
hi. geri777-nek nem ártana egy büntipont mert a cod2 topikban állandóan a klánját reklámozza meg tagfelvételt hirdet, pedig a topikban ki van írva hogy ez tilos, mivel az utóbbi idõben minden ujonnan alakult klán hirdetgette a klánját és kicsit szétesett a topik. elõre is köszi (például: geri777 - VIP 2005. 10. 23. óta regisztrált VIP fórumozó
ma 14:28 | Privát | Válasz | #12309
Kezdök is jöhetnek a clanomba jelentkezni lehet itt www.barik.atw.hu e-mail-t [email protected] és ez geyben az msn is) már kicsit unom...

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Kandurex
Na, akkor várunk míg találsz valamit 😊

UUUUUHH aztamindenit van 1 ilyen honlap vvváááááóóóó júúj aztamindenit.
Amúgy civilizált emberek módjára, KÖSZÖNÖM.

Kandurex
hm, elõkeresem a photoshopot...várj egy kicsit...

Végülis eztkellene kicsinyíteni

Kandurex
<#idiota> jézus isten <#idiota>

van egy ilyen topik....http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1102444416, itt próbálkozz elõadni a kérést...!

Mivan vele?
Vagy ez beszólás lett volna?

bannermûhely

Moderátorok vagy valaki, összetudna nekem kicsinyíteni valaki 1 képet hogy elég legyen 1 bannernak?

Valaki, plíz HELP!

jaja. oblivion topicba csináljatok valami vérpistivel xD

http://thenamelessphoto.com/

reménytelen
Csgj nemkívánatos tevékenységet folytat az Oblivion topicban. (Százszor beírja a kérdését, kéretik törölni, és lehetõség szerint büntetni!)
SZilaJMaGGoT

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Istencsászár
pl azér amit most csinálsz😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kandurex
Engem? Akkor valszeg mail -t küldettem veled, ha meg nem adták meg, akkor nem adták meg.

Duddits
Volt rola szo, hidd el.

Hol? Kuldtem e-mailokat, kertelek MSN-en...

Kandurex
Természetes, öszeesküvés elmélet van ellened 😄

Kértél házigazda jogosultságot? Hol?

(egyébként körbenéztem a nevezett topikba, visszapörgettem vagy 500 - 600 hozzászólást, sehol nem láttalak, vagyis azóta 1db hozzászólásban, amiben a házigazda ellen nyilatkoztál)

Duddits
Meg miert van, hogyha hazigazdasagot kerek, szartok az egeszre? Bezzeg masnak egybol pattantok...

Duddits
De van. Meg kell kerdezni a topiknyitot... Szal

Es attol, hogy nem irtam bele? Az nem jelenti, hogy nem latogattam.

A moderátorok csak a beillesztést intézik, a kép normális banner méretre szabását neked kell elõtte megcsinálnod.

Szaruman
Guild Wars forumban egy matiasmax nevû ürge szétf*ssa a topicot, lehetne vmit kezdeni vele (#12056-12125)? 1 nap alatt 200 új üzi, 100+ belõle értelmetlen/chat.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Hmuda
Attól, hogy te nyitsz egy topicot, attól még abszolút semmiféle extra jogod nincs rá, csak a saját fórumban.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Istencsászár
Kit izgat ki nyitotta? Ha akartál volna akkor miért nem írtál? Amugyse vitted túlzásba a topik látogatását, szvsz többen megjegyezték mikor kijött a gém, hogy 1 árva szót sem írtál bele 7tekig...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kandurex
Fogalmam nincs, mikor és kit raktak be, de...ahhoz képest, hogy Te nyitottad, mibõl gondolod, hogy tied a topik?

Duddits
Köszönöm, hogy engedélyem nélkül beraktatok valakit a TOCA 3 topikba házigazdának... Ahoz képest, hogy én nyitottam, bele is egyeztek, hogy én legyek... Köszönöm szépen minden kedves moderátor munkáját! Megint ennyit rólatok...

Kandurex
Most te tényleg asszed, hogy egy 800X600 bannert berakunk?

SHADOWEYES7
ide kell
ez

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Kandurex
done, done, done,

jó lenne, hosszabb bannert is csinálni a kockák helyett 😊

SHADOWEYES7
Én ilyen rendes embert mint DY Skylin-t még nem láttam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kössz skyline <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

hi
léci ezt rakjátok be ide.
köszike
DJ Skyline
hali
ezt tegyétek be pliz ide
kösz

SHADOWEYES7

mukika
del, ban

ja és #6587

A Guild Wars fórumából a 10 órás kipróbálási lehetõséget ki lehet venni, ami a banner alatt van, mert már régen lejárt.

arpad vezer
Sziasztok!

Ezt jó lenne megnézni #3

Katt ide!

Köszi!

Árpád vezér

Árpádvezér

köszönöm szépen!!

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Kandurex
Egyszerûsítünk, kivettem az url -t

Sziasztok.
Ezt a Bannert #6554 szeretném ide ha lehetséges, mert az enyém linkel ellátott és nem kéne.Köszi Lipi

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Kandurex
ühüm...<#fejvakaras>

Raylee
Szeretnék nyitni egy új topikot ezzel a cimmel - THE MOVIES HONOSÍTÁSA -, ezt kérném bannernek
köszönöm

Raylee ne remélj sokat az élettöl,ugysem éled túl....

Speedbreaker
ide a banner alá rakjátok már be kurv anagy betûkkel, hogy: NO WAREZ

Valahogy így 😄

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Save The Cave <#nevetes1> (nem, nem ez az)