Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Qwerty4
jó a trainereket nem, de vannak beépített cheatek általába minden játékba

Qwerty4

maffioso
nem a játék gyártok csinálninak wh-kat meg aimeket
és külöünben is oda van irva a bannerhez hogy nem kéne rola beszélni

\"If in doubt, flat out!\"

Qwerty4
És a chetbe mi a bûn?Azt a játékgyártók készítik azoknak a játékosoknak akik elakadnak.Nem értem mi a bûn a cheat kérésben.Nem fekete dolog!!!<#nemtudom>

Qwerty4

EmThor
örök hálám!!! <#worship>

(#94-et is lécci, lementettem a szöveget, azt majd visszaírom de kép nem maradhat!)

Kandurex
Felõlem

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

EmThor
innen

a #86, #94 és #112-es hozzászólásokat töröljétek lécci nagyon fontos!!!! köszi!!!!

Serpa
sztem jobb lenne a cég nevek nélkül.

Kandurex
oksa

EmThor
link a képhez

nem kell csillivilli banner, mert bugos, egyenlõre jó lesz ez az alábbi topikba, köszönjük szépen (aki szeretne csinálhat másikat)

warhammer:moc topik

Liveforspeed topikban nagyon megy a wareztéma, már msncímeket cserélgetnek a legények crackszerzés céljából

büntit oda

Liveforspeed topik
EmThor
köszi átadom javításra esetleg, én nem nagyon értek hozzá, ez csak próba volt, meg legyen vmi amíg esetleg csinál valaki jobbat.. THX!!

+ még innen a #86, #94 és #112-es hozzászólásokból a képeket legyetek szívesek törölni, köszi!

Kandurex
Berakni, beraktam, de a szokásos fehér csík megmaradt, valami gubanc van ezzel a flash -el, asszem

EmThor
ezt a bannert szeretném kérni, ha jó (most csináltam ilyet elõször), ide

köszi!

CS@
Köszi! Ezt eddig nem tudtam.

EmThor
warhammer mark of chaos topic és elnézést, szal errõl lenne szó

ngcsnet

EmThor
kérlek töröljétek az alábbi hozzászólásokból a képeket

játékosok fóruma\warhammer mark of chaos topic #112, #94, #86 -os hozzászólások képeit töröljétek légyszíves, köszi és elnézést a kényelmetlenségért! (béta miatt kérem a törlést köszi]

bannert lehet csinálok majd de azt majd másik post-ban, thx

Kandurex
Állítsd kisebbre, akkor tökéletes.

jbal
igen ez nálam is van ha 250-re állítom

CS@
Egy érdekes dolgot vettem észre, ha egy fórumban a „következõ (2)” –t választom, akkor jó néhány hozzászólás kimarad a fórumból. Viszont ha onnan visszajövök az „Elõzõ (1)” –el akkor már megjelenik. Ez mitõl van?

Kandurex
Ja, ja összetévesztettem egy másikkal! 😞 No mindegy,

Guild Wars topic-ban nandito97 többszöri felszólítás után is account eladást hirdet

felpillanto
kedves adminok legyetek szivesek bannoljatok ki a bf2 topicbol unom már csak berögzödés miatt járok rá ha kitíltottok leszokok róla köszönöm a segítséget

felpillanto
dinnye vagy nagyon és szánalmas

ChevyG work
nem tom ki volt:

<#worship><#worship><#worship>

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Kandurex
<#heureka>

ChevyG work
Üdv!

Ebbe a topikba szeretném kérni ezt bannernak!
thx

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

joebacsi
valahogy a haverjára sincs nagyon szükségünk, thx

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Crem
Battlefiel2 topic

ma 12:39 | #95584

Te szegény gyökér.A fene a ribanc kurva anyádat Joe geci.Szopjatok le.Ezt a fórumot meg dugjátok fel a seggetekbe szánalmas köcsögök.

kössz...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Egyetértek, a butaság és igénytelenség ne legyen már trendi - pedig sajna az!

Gondolom, törlendõ.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

hykao
Á, az valamelyik másik lehetett. 😊
Most 760x142-t állítottam be, így jónak tûnik. Az alapképet anno még én csináltam, én még életmben nem csináltam 220 képpont magasságú bannert. 😊

Mindegy, végülis hamar belõttem, nem volt nagy munka.
Kandurex
715 220 volt, asszem

hykao
Na most azért mert a link idõlegesen meghalt, attól még a banner szerencsére megvolt a készítõnek, így nem kell újat készíteni. Viszont legközelebb légyszi ne törölj ki minden adatot, mert most úgy kellett kisakkoznom a szélesség-magasság méretadatokat megint, amikor visszaraktam a bannert.
Qwerty4
elég kár, nagyon cool banner volt...<#szomoru1>

Qwerty4

Kandurex
Hm, na ilyet se sûrûn láttam még itt,

javítva, (gyártsatok egy új bannert)

A Thief sorozat topicban a banner alól "kirántották a talajt", ezért a topic megnyitása azonnal átirányít egy uw.hu-s weboldalra egy 404-es hibával.

Thief: The Dark Project/Gold/Metal Age magyarítás: http://kgysoft.try.hu/darkhun Thief: Deadly Shadows magyarítás: http://kgysoft.try.hu/thief3hu

Komolyan nem értem hogy az ilyen szintû igénytelenség
1. trendi, mert trendi hogy rossz a helyesírása valakinek?
2. vagy tényleg ilyen degenerált a fiatalabb korosztály?
3. ha a 2. a jó válasz akkor kinek az adójából fogják fizetni a nyugdíjamat? <#idiota>

Nem lehetne büntit adni a tényleg horror helyesírásért, mármint amikor DIREKT rosszul ír valaki?
Jó, tudom ez már gestapo lenne de tényleg fáj amikor "jáccani" "segícs" meg "mijen" és hasonlókat írnak, van amikor egyszerûen passzolom a kommentet mert nincs energiám megfejteni hogy tulajdonképpen mit is akart írni az elkövetõje...

itt a címet kéne kijavítani, amúgy nem bírom felfogni hogy ha már vki rászánja magát a topicnyitásra miért nem képes legalább a címet helyesen leírni
CoD3

War. War never changes.

hunbasser
FIFA Manager 07 topikban Olli 17 nevû felhasználó(a témaindító) nem képes beleírni a topikba,amit nyitott,pedig már küldtem neki pm-et is.

ReaL MaDRid x siempre

Hmuda
Akkor bocs (éjszaka van, kezdek hiretelen reagálásokat kiengedni magamból :-/ ).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

VRSDM
közben rájöttem hogy házigazda vagyok... csak mostkaptam nemrég a jogot, aztán még énis elfejeltem néha (ugyis kb. 1éve nyalok ezért a jogért)

u dont have to listen anybody else but me

Hmuda
Ugh, ez ám a valami. Ha házigazda vagy akkor miért nem rakod be te?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

jbal
te ott nem házigazda vagy?meg az nem a gamez részleg

VRSDM
tiszteletem....
EZT A KÉPET ha betennétek ebbe a photoshopos topic-ba banner-nak megköszönném

u dont have to listen anybody else but me

reaper4
<#eljen>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Gerbill
Ezt abból következtették hogy megjelent egy Xbox lapban is a leírás, és valamilyen oldalon egy ideig látható volt a Pc jle, de aztán levették. Akárhol megnézed mindenhol csak ps3 van kiírva és az Ubisoft még mindig elzárkózik attól hogy Pc-s verziót is készítsenek. Tehát ez is csak találgatás, mert volt egy kis arra utaló jel hogy lesz.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Istencsászár
"A Ubisoft nem aprózza el, az eleddig csak PS3-ra bejelentett Assassin's Creed a PC-s és az Xbox 360-as platformot is betámadja majd, így az újabb bérgyilkosos õrületbõl mi sem maradunk ki. Elég csak a frissen beszerzett képeket meglesnetek ahhoz, hogy elhiggyétek nekem: valami különleges készül a fejlesztõk kezei alatt!
Playware"

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Gerbill
Az Assasin's Creed is csak ps3-ra van bejelentve mégis van topikja.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.