21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#10861 Ezzel csak minket, eredeti játékkal rendelkezőket szivatsz meg, mert mindig okézni kellene... -
#10860 Másik topicban volt. -
#10859 Sziasztok.
Akadt egy kellemetlenkedő:
Fórum->Játékosok fóruma->Grand Theft Auto IV
Légyszíves csináljatok valamit, mielőtt én intézem el, úgy hogy utána én is megbánom.
Előre is köszönöm. -
#10858 de hisz pont emiatt kaptál pontot. -
#10857 Sziasztok GTA: SA-s topic már van szeretném ha törölnétek köszi -
#10856 Hali!
Kéne 1 kis help hogy tudom azt megoldani javascript alert -el hogy mikor bemennek a TDU tápigba akkor ez az alert mizé jöjjön fel és akkor az lenne ott h csak akkor írj a tápigba ha eredeti a játékod és akkor le okézza vagy mittom én és akkor aki ennek elenére is ír és warezol annak lehetne adni a pontot
Előre is köszi a helpet!
(vagy ha van jobb ötlet várom azokat) -
#10855 33-as számú hozzászólás! -
#10854 Sziasztok!
Ebben a topicban légyszi töröljétek ha tudjátok a #53725, #53728 hozzászólást.
Köszi! -
#10853 rózsát terem :D -
#10852 Türelem. -
#10851 Írtam, senki nem válaszolt, nem kaptam jogot... -
#10850 Bannertolvass -
#10849 Helló! Szeretnék Házigazda jogot a Kung Fu Panda topikomba. Szeretnék majd bannerképet, FAQ linket betenni.
Köszi -
#10848 kérnék szépen egy kis atyai suhintást ebbe a topikba, a 21-es komment óta semmi másról nem esett szó, csak arról hogy milyen verziója jött ki a játéknak :| (suhintás = komment törlés, vagy szigorú szavak )
köszönöm -
#10847 hagyjad... moderátorok... felesleges. -
#10846 ezzel apro és kontrával semmi gond csak a cyme nemjó pc vs konzol jobb lenne mert így az egyik oldal van lehúzva, igazából engem a címe sem zavar csak kevesebbet kéne oda flamelni mert tök zavarja a szemem a csiricsáré kiemelés:D -
Zenszkij #10845 Hi. kedves moderátorok, egyik tagotok törölte az egyik topikomat, lehet jogosan, mert véletlen nyitottam egy olyan topikot ami már volt (travian). Meg is kaptam a büntit 3 felkiáltójelet meg minden ez még oké. De annyi kérésem lenne, ha már törli a topikot ne nevezze azt át ostoba spammerré, mert ez a profilomban látszik, meg egy kicsit sértő is. Kérésem csak annyi lenne, hogy a lezárt ostoba spammer vagyok-ra átnevezett forumomnak adnhatnátok valami más megnevezést pl: lezárt topik vagy vmi. Előre is köszönöm.
2007. 10. 03. - ostoba spammer vagyok
2007. 06. 12. - Queens Park Rangers
2005. 09. 24. - DVD Shrink
2005. 08. 21. - Min éri meg adatot tárolni? -
#10844 Ezt a képet légyszíves tegyétek be ide bannernak!
Előre is köszönöm! -
#10843 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1212389112
MaSzKa alregje = MaSzKa kitiltva, és még topikokat is nyitogat. -
#10842 ha nekem küldesz PM-et nekem az is elég sztem :P -
#10841 thx -
#10840 [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1063787952]#5120[/URL]
Warez! -
#10839 hm.. -
#10838 TDU topik
#53287,#53295 -
#10837 Fejezzétek már be! -
#10836 Jó, de egy csöppet már unalmas. -
#10835 félre ne érts, én nem a konzolok ellen vagyok !!! -
#10834 "2006. jan. 14. 21:57 | privát | galéria | válasz erre | #5980
Üdv!
Örök visszatérő probléma.. A Pc-s játékoknak leáldozott topik…
Nem értem miért nem lehetne valami azzal kezdeni…
Ez egy nyilvános fórum ( SG ), de ha valaki, aki nem az ottani közösségbe való legyen akárki, ír valamit elküldik az illetőt melegebb éghajlatra, de oda nem illő bunkó/sértő stílusban….
Jön a kérdés, miért megy oda? Talán mer a topik címe olyan amilyen… és az illető megkérdi hogy, miért is áldozott le?” szintén neki esnek páran és bunkó stílusban elzavarják onnan…
Bárki bármit ír amit az ottani tisztelt fórumozó társak rossznak gondolnak az, hülye, láma, köcsög… egyszerűen nem tartják tiszteletben a másikat és felsőbbrendűnek nézik magukat…
Szal ez ellen kéne tenni már ezerszer írták hogy legyen más a topik címe így ezeregyszer is kérem legyen más találjanak ki valamit és viselkedjenek normálisan vagy állítsák le őket vagy a topikot vigyék a gumiszobába mer odavaló kb ami benne megy… megoldás kéne mer engem és sokakat rettentően zavar…"
Mondjuk énis ugymentem oda először hogy a pécé rulez meg stb... szart se tudtam a konzolokról, vagyis nem annyit amennyit kéne... meg is kaptam a magamét a sok hülyeségért, amit persze magamra is vettem sértettség gyanánt, aztán ottragadtam, tudakoztam, tanultam stb... mára megváltozott a véleményem:) -
#10833 én pontosan erre szerettem volna rávilágítani, hogy provokáló a topik címe !
Engem semmi más nem zavar, egy szóval se írtam, hogy be kell zárni.
Régebben én is megpróbáltam kifejteni a véleményemet, és hasonló kommenteket kaptam mint Razor. -
haxoror #10832 A topik neve egy nonszensz hülyeséget állít, persze hogy rendszeresen megtalálják a pc-sek.
(főleg akkor ha "valaki" kiemeli a topik címét hogy csak az ne vegye észre aki vak, és ez nem először történt) -
#10831 Nem mostanság történt, de mind1 engem már nemis érdekel az egész.Hiába jártatom a szám(azaz gépelem rongyosra a kezem) jó8forAll! -
#10830 Biztos valami hiba volt a gépezetben... hogy ha normálisan irja valaki akkor normálisan van válaszolva, az hogy a válasz tetszik avagy sem már más tészta. -
#10829 Nekem nincs bajom, hogy nincs "konzolos leáldozás", vagy mifene topik, ellenkezőleg, nemkell mégtöbb flame.Arra hejezem a hangsúlyt, hogy elkellene fogadni a másik véleményét.
#10828:Már vártalak :D! Én személy szerint egyszer próbáltam meg elmondani a véleményem, a tőlem megszokott (idiótán) precíz szövegemmel.Statisztikákat mondtam meg hasonlókat, szóval tök normálisan.reakció1:"Hülye vagy, hogy pc-n játszol" reakció2:"mennyél haza, vérpistike".Ebből mit szűrjön le az ember?Na ezért nemjárok oda.
-
#10828 Konzolos dumafórum mindenről. Amugymeg senkinek sincs lehaparja a feje, hogyha normális módon ír, de álltalában az esetek 99%ban betéved az emberke és elkezdi osztani a baromságait, akkor meg necsodálkozzon senki hogy mások is ugyirnak neki vissza... aki normálisan érvel azzal normálisan lehet beszélni, de ez ritka mint a fehér holló. -
#10827 Ahogy mondtad, pro és kontra, vagy egy topikot akarsz, ahol mindenki elmondja jól, hogy nem áldozott le, naponta 2x is? Hol lesz a kontra?
Ott legalább tárt karokkal várják PC pártiakat. Hajrá! Tessék szerveződni és csapatokban csapni le a kempelő konzol huszárokra xD -
#10826 Most nemazért, de mire jó az a topik?
Csak arravan az egész, hogy a sok konzolmajmoló beül és várja, hogy valaki ellentmondjon nekik.Úgytudom, hogy a téma pro és kontra véleményekről szól, de ehelyett azvan, hogy normál fórumozó user bemegy, elmondja, hogy mit lát benne, erre nekiesnek 600-an, hogy mekkora "vérpisti" meg hasonló beszólásokkal.Akkor mire jó ez az egész?Bosszantani a pc-seket?Vagycsak felesleges flame?
-
#10825 Olyan vagy, mint egy pitbull, aki szájzárat kapott, annyira fogja a prédát, elvakult, értetlen, dühöngő, de egy értelmes hozzászólásod nincs a leáldozottba, két dolog csinálsz, vicsorogsz itt és morogsz! De a témában nem akarsz állástfoglalni. Akkor mire jó az egész? Bosszantod a moderátorokat? Vagy csak feleslegesen szítod a flamet? -
#10824 legyetek rá büszkék ! -
#10823 Egyébként pedig a leáldozott topik nem lesz bezárva, se törölve, jelenleg több, mint 270.000!! hozzászólással, igen jól értelmezed, több, mint negyedmillió (összevont érték. vol 1. vol 2.) messze a leglátogatottabb hely az SG -n, valamint 2000. -es nyitásával majd évtizedes hagyományként van jelen a konzol részlegben. Célját tökéletesen ellátja, lehet hadakozni, vitatkozni, flamelni stb. stb.
Aki nem ért vele egyet, egyszerűen oda ír, ott érvel, ott viszi a témát, nincs szükség belőle kettőre. -
#10822 Mit magyarázkodsz?
Még 1 értetlen és vágom ki!