Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Emulátor Beállitási Segitség" és "Játék értékelést ide"
ja igen a játék lista legyen fellül
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
és kösz
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
igy legyen irva"játszható" és "lassú" "és ami nem jut el"játékba listába
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Nem az elsõ eset, nem is vélem idetartozónak, közösségromboló hatása van, többen látnák bannolva a "hozzászólót".
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Born to win
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
A ti kung-futok nem erős!
na szóval szeretnék egy kis üzenetet és linket rakni a bannerbe ebbe a topikba
"aki játékok értékelését és játszhatóságát akarja megtudni menjen ide"
ja igen a banner kép és alatta lévö link és szöveg maradjon
köszike
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Buzi mókusörs!
Interbuzi!
Akár anyád is lehetnék!
Ki a faszom az a Gabber,mert a faszom hegyét is úgy hívják!
Ti meg azt fogjátok szopni,már ha tudjátok,hogy hogy kell!"
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
thx
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

REAL MADRID
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
én igen!
...visszavonom a büntetést, ha ígéretet tesszel arra, hogy az #8209 -ban leírtakat megszíveleled, és esetenként be is tartod!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
és már fejbõl tudom!!!!!és nem azzal szeretném jóvá tenni hogy kb. 1 hátig csak olvasok!Ezt mással nem lehetne kijavítani?
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
1: Ne bombázz privát üzenettel, az utcán se szólítasz le mindenkit, ha kérdésed van.
2: Használd a fórum keresõt, téma nyitáskor többször is figyelmeztetve vagy rá.
3: Ne trágárkodj, nem otthon vagy.
4: Elsõ szempont, hogy ez egy közösség, ami nem egy emberrõl szól.
Legjobbat úgy tudsz nekem "jót" tenni, ha pár hétig inkább csak megfigyeled, olvasod a fórumot, hírmagazin cikkeit, és csendben maradsz, tanulsz.
Hogyan lehet olyan nevet amilyen neked van Kandurex (olyan macskás)
meg amilyen SAS6-nak van???Én ezt szeretném magamnak berakni HOGYHA NEM BAJ HA 3 BÜNTIPONTOM VAN!!!De te nem sajnálod azokat akiknek adsz büntipontot?Én nagyon!És nem lehetne ezt valahogy kijavítani valami olyasmi dologgal hogy "jót" csinálok nektek?
addig is thx