Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az sg-n soha nem fogsz látni teljes játékot mert nem warez oldal
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Szerintem legyen ez forditva <#vigyor3>#vigyor3><#wink>#wink>
Juiced 2
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
köszönöm
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
nem kell rá reagálni és meg van oldva 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
A topic címe: UFO Afterlight
A hozzászólás száma: #807
Köszönöm!
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Ebbe a topikba: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1114537900
Köszi!
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Feltöltöttem ide megint a banner
LÉcce ha lehet cserélje le valaki ebben a topicban
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
hogyan tudom megcsinálni azt, hogy a "Multiplayerral kapcsolatos eszmecsere ebben a topikban: MP Topik" szöveg mérete ne ilyen pici legyen, mint ahogy a topikban is van! ugyanis a csak szöveges rész méretét nem tudom növelni, nem tudom mi a kód, amivel növelni lehet! csak a linkét tudom! szóval szertném valamelyik moderátort megkérni, hogy írja át nagyobb méretbe ha tudja, ebben a topikban! köszönöm!
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Nem tok olyan topikot ahol ezt a kérdést feltehetném
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Moderátorok nézzék meg az FS2004 topicot és a #8729, #8731, #8732 (utolsó néhány) hozzászólást és cselekedjenek belátásuk szerint ha szükséges. Thankyou
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)