Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

daf xf
ÜDV!
Megkérnék egy modit hogyebbena topicban lévQ Atesz nevq emberkét rakják már helyre mert mindig csúnyánbeszél a házigazda már törölte egy csomó hozzászólását.
Köszönöm..

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Sland
Okés,
Most szerencsére béke honol 😛

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

hykao
Hát most megtapasztaltad a házigazdaság árnyoldalait! 😊 Amúgy ne izgulj, én is töröltem ma kb. 200 hozzászólást. Rajta tartom a szemem én is a topikon. Holnap mondjuk csak este leszek, de szerintem ne zárjuk, mert úgysem tanulnak a degenerált emberek belõle...
pls töröjétek az f1challenge and rFactor topicot

Sland
Légyszi zárjátok be a TDU Topicot 24órára!
150üzenetet kellett kitörölnöm, folyamatos flém, spam, off és minden szar miatt. 2óra alatt 200hozzászólás jött, és majdnem az összeset törölnöm kellett pár szarcsimbók miatt.
Úgyhogy megkérek valakit hogy zárja be aztán ha lehiggad a nép, akkor ki lehetne nyitni

köszi

jóéjt

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Kandurex
Házigizdát rendeljétek be! Azért van.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Miután nem látom a pontos linket, anyit tettem, hogy kiszedtem a képeket a hozzászólásból.

Az Il-2 forumon elcsesztem a képfeltöltést nem tudom hogy hova kell irni ez ügyben ! Légyszi szedjétek ki amit irtam vagy javitsatok ki !!Még soha nem töltöttem fel képet !
Count Adyn
World of Warcraft topic, pl #103213 már unalmas a srác.thx😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

a_n_d_r_e_w
a kérem kimaradt, bocsi 😊

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
CnC3 topicban SpiritFire ténykedését (#1958-1964) valaki hozza renbe, köszönjük 😉

One Vision. One Purpose.

mycso
LoL, még jó hogy vannak modik.
mind1
bye

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

Sland
danke

thomasthomas
Mármint a tdu témában..

thomasthomas
Épp ezt akartam írni..sûrgõsen bannoljátok, mert teleírja a témát mindenféle hülyeséggel..

Sland
Bannt neki

Laky
#1858, de #1860 se rossz

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Ok. Mi nem írunk bele, aki meg bele ír, annak szólunk, hogy a Vitorlázós topikba írunk, és ha átjön, akkor átjön. Egyébként minden Condoros az értékes többségbe tartozik, mert lámák nem játszanak ezzel a játékkal. 😊

Kandurex
nem is tudom, szvsz maradjon a játékosok fórumán Condor topik, a többség..., a számotokra értékes többség akkor úgyis az általánosba megy, szal;>.

Kandurex
Elsõ rá nézésre valami parázsabb vita, azt csókolom, a fórumoknak van egy ilyen jellegezetessége

mycso
Hali ITT akkora osztás van, hogy már hihetetlen. Most konkrétan nem fogom kiszedegetni az összes hozzászólás sorszámát.

Régebben is belinkeltem innen vagy 10-20 egymást követõ off jellegû hozzászólást, de arra sem reagáltatok.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

Szia!

Épp ezért nem töröltetni akartam, hanem "csak" bezáratni, így a keresésben ugyanúgy szerepelne a topik, és nem nyitnának új Condor topikot, és az elõzõ hsz-emben leírt üzenetet beírnátok a fejlécbe, akkor mindenki tudná, hogy a Condorról a Vitorlázórepülés topikban kell társalogni.

Azért van sok köze a Condor-nak a Vitorlázórepülés topikhoz, mert akik (vagyis mi) a Vitorlázórepülés topikba írunk, a valóságban is vitorlázunk. Akik pedig csak virtuálisan repülnek (ilyen személy egyre kevesebb van, mert egy idõ után mindenki elkezd a valóságban is vitorlázni 😄), azok a valódi pilótákkal egy helyen oszthatják meg véleményüket, vagyis a Vitorlázórepülés topikban. 😊 És ezekbõl az emberekbõl késõbb valódi vitorlázópilóták válnak. 😊 Igen, a Condor is egy módja, hogy megmentsük a magyar vitorlázórepülést, és kezdõket toborozzunk. 😊 Erre mi egy picit rásegítünk, hogy képeket szúrunk be valódi gépekrõl, meg üzemnapokon készült fotókról. 😊

A Condor egyszerûen annyira élethû szimulátor, hogy nem csak arról lehet értekezni, hogy milyen a grafika, és milyen a repmodell, hanem a meterológiai alapjait, a távversenyzés fortélyait tudjuk megvitatni egymással, és ebbõl azok is sokat tanulhatnak, akik csak virtuálisan ûzik eme gyönyörû sportot.

A másik ok, hogy még mielõtt nem volt külön Condor topik, mi nagyon megszoktuk, hogy a Condorról is a Vitorlázórepülés topikban beszélgetünk, és kialakult egy közösség, amelybe a vitorlázópilóták és a Condor-osok tartoznak. Ezek az arcok (velem együtt) irogatnak a Vitorlázórepülés topikba. Nem szeretnénk, hogy ez a közösség szétszakadna.

Üdv:
DJviolin

Lammer

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Kandurex
Az, van, hogy egy topikkal több, vagy kevesebb nem számít, viszont, ha bejön egy új arc és nem lát Condor topkot, nyit is gyorsan neki, akár kettõt is, hogy biztos legyen, szerintem maradjon.

Sziasztok!

Tudom, hogy nem illik ilyet kérni, de mégis szeretnék kérni egy nagy-nagy szivességet:

Régen, a Vitorlázórepülés topikban volt egy nagy vita, melyben warez miatt összetüzésbe keveredtünk egymással a Condor nevû repszim kapcsán, és akkor hirtelen felindulásból nyitottam egy Condor fórumot ide a játékokhoz. Azóta már rég mindenki kibékült mindenkivel, és a Condorral kapcsolatos megbeszéléseket, képlopások beszúrását, az esetleges közös reppenések leszervezését, fájlok beszúrását is a Vitorlázórepülés topikban csináljuk.

Azt szeretném kérni, hogy kérlek zárjátok be a Condor fórumot, és kérlek a fejlécébe írjátok bele, hogy:
A Condor-ról továbbiakban a Vitorlázórepülés topikban beszélgetünk.

Tudom, hogy nem illik ilyet kérni.

Üdv:
DJviolin

zsolti a véka
htx

Egyik reggel arra ébredtem, hogy magam alatt vagyok. Pedig alattad kéne...

Kandurex
si

zsolti a véka
Légyszi ezt beraknátok bannernak ide...

Elõre is kössz

Egyik reggel arra ébredtem, hogy magam alatt vagyok. Pedig alattad kéne...

Ok, persze. De sztem kaphatna pár <#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>-t. 😊

(vagy csak engem idegesít?)

Tiberium Wars

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Evin
lemaradt:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1172592224

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Evin
A most nyitott Getting up topikot lehet törölni. Már van egy ilyen. Köszönöm.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Hali

Van már játéktesztes topik?

Keresõ nem talált és nyitni szeretnék egyet...

Ha van akkor pls linkeljétek

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

a_n_d_r_e_w
THX

One Vision. One Purpose.

Kandurex
done

a_n_d_r_e_w
Plíz linkeljétek be ezt FAQ-nak a banner alá
itt

elõre is köszönöm

One Vision. One Purpose.

töröljéte légyszi innen a #18339 hszem
sry érte
köszi

Firerock
#8616????

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

SNAKE01
tenksz!😉

Kandurex
<#heureka>

SNAKE01
kedves moderátorok!
kérem tegyétek be ezt a bannertebbe a topikba.köszönöm elõre is.

Firerock
Drága kedves édes modik
megkérdezném mert én mostanába mindenért büntiponotot kapok
nyithatnék e 1 Télisport játékok topicot(iylen még nincs,beirtam keresõbe)
<#vomit><#bohoc><#lama><#lama><#lama><#felkialtas><#felkialtas>

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

kirol
Köszi szépen!

Kandurex
ok

kirol
Valaki légyszi!

Laky
#1815 - valószínûleg nem csak ebbe a topikba véste be

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

kirol
Valaki légyen olyan kedves és INNEN az 1-es hsz-bõl az ott lévõ szöveget törölje már ki, és helyére a 3-as hsz szövegét rakja már be az elsõ mondat kivételévek.

Köszi

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

hykao
#8599 (köszi, hogy olvasod is a hozzászólásokat, és megfogadod a tanácsokat...)
köszi azért, hogy beraktátok a képet<#szomoru1><#wilting>