Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a FlySistopikba- AirRivals az új cím, köszi!
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
inkább ezt kérik 😊
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Megkérnék egy moderátort, h ezt:
tegye már be a Turning point fall of liberty (PC) topikba...
thx
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
utsó 2 hozzászólás
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
#43as hozzászólás (reklám)
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Neki #21066 Itt
lehetne egy kis pihit adni?
1hete minden nap 10* felteszi ugyanazt a kérdést,miután 100* meglett válaszolva, attól tartok flémet akar a kicsike, azt meg mi nem szeressük<#vigyor5>#vigyor5>
Köszönöm
www.czekoart.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
köszi!
Hivatás az Életért!
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
18 WoS Haulin topik, Istenostora nevû felhasználó állandó beszólásai kezdenek idegesiteni, légyszives nézzetek már rá, köszönöm !
Még egy dolog, a Házigazda egyszerûen eltûnt nem tudom hol van, már hanyagolja egy ideje a posztját ..
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Köszi!!!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Törölje valaki plz (lehetõleg a reg-gel együtt)
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Nem nyalizás, csak már láttam 1-2 ilyet, hogy offoltak itt, és bünti pont lett az eredménye, zeli, ne tedd..😄
Sorry érte, de zelinek szólni kell xD
ON:
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Bár ennyire gyenge bannert még nem láttam.
Legalább vegyetek 1 kis fáradtságot és csináljatok izléses bannert kedvenc játékotoknak.