Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt a képet légyszíves tegyétek be ebbe a topikba bannernak!
Köszönöm!
Next PC upgrade: 2022
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Milyen progival lehet képekbõl gifet csinálni??
Válaszokat elõre is köszönöm!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
szlav megint visszatért a reklámozásával a szar kis oldaluknak Prey 2 topik #21 . Valahogy már tényleg orrba kéne végni 😊
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
(jó kis játéknak tünt, nem volt topikja,nyitottam neki, aztán mégse lesz a játékból semmi -.-")
köszi ! 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Ez a topic
és a #41115 hsz.-t.
★ 汤姆 李
gondoltam!!!!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"