Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
mit zártak be???

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Douli Master
Istemem hogy mekkora szemetek vagytok nem hiszem el ! elöször is nekem 4 tesóm van écs 3 an innen erröl a gépröl játszunk...sttb és ezért ugyanaz az IP-nk ezenkivül minek zártátok be amikor nem a sacrifice volt a kényeg hanem az hogy másokat lehessen multiplayeres játékokba összehozni ! !!!
GRATULÁLOK MINDEN BAROMARCUAK AKI EZT CSINÁTA !!!!! <#duhos2><#duhos2><#bdead><#gonosz2><#ejnye1><#mf1><#mf1><#mf1>

Kandurex
és miért ide írsz a témába? írj a konzolhoz, odatartozik,..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Tomsteel
"a PC-s játékoknak NEM áldozott le" topikot miért zártátok be azzal az indokkal, hogy elég egy falme topik? Ez valóban így van csak akkor változtassatok a nevén, és ne a PC-ket alázzátok vele !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Kandurex
te mirõl beszélsz?

#10804 ezt a pontadóval kellene ledumázni 😊

Sadist

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Douli Master
Lenne egy apró kérésem mivel sehol sem tudtam szerezni és nem értek a képfelrakáshoz megtennétek hogy a Multiplayeres játékszervezö topikra szereztek és kiraktok egy képet ?
Elöre is köszönöm.<#worship><#worship><#worship>

RAZOR27
mintha nem ez lenne a drágalátós önáltató topikban is (am nemtudom minek kell kiszínezni....)
am télleg lol ez a #10804-ban leírt dolog 😄
igazán megnézhette volna a link címet legalább.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Shadow Perfect World ropikban rossz embernek adtad a büntit <#hehe>

<#vigyor3>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Ha van topik ami megérdemli a kiemelt címet akkor az a Battlefield 2, ez mondjuk teljesen egyértelmû, nem is kellett volna külön leírnom, ugye.

<#wink>

Kandurex
hogy elõtörjön a kis<#kocsog>kör mi? 😉)

"A PC-s játékoknak leáldozott! vol. 2"

Ez a topik tök jól ki van emelve a többi közül! <#eljen>

Na ugyanilyen kiemelést kérek a Battlefield 2 topiknak de vörös színnel, thx <#wave>

Fabio Capello
Ha ennyire ki akarod tiltatni magad, a moderátorok örömmel állnak rendelkezésedre szerintem

Zerénd
?

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Na már csak egy pár pont kell ahoz hogy kibasszanak innen te sutyi faszszopo gecik. a varez kibaszott jóóóó. ja és utálom a cigányokat(folyton lopnak)😊 písz faszok!!!!!!
Kovács legény
Sziasztok, szeretném ha megelõznétek egy flémet itt
GamerKing #140148 megint visszatért játszani az agyát.
Köszönöm elõre is<#worship>

www.czekoart.hu

DarkSector
Bala-nak igen.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kandurex
csak sikerült belinkelni..😊

DarkSector
igen kösz
csak nekem nem engedett linket.
<#vigyor3>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

DarkSector
EZT a bannert (http://www.sg.hu/forumkepek/2008_05/bionicle2.jpg)
szeretném ha IDE fórum->játékosok fóruma->Bionic Commando Rearmed
betennétek.
Elõre köszönöm.<#vigyor3>

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1211567832Szeretnék ha elröl az oldalról minden olyan hozászólást,képet törölni ami nem a játékhoz tartozik.Rátok bizom!Meg egy ehhez hasonló üzenetett az oldalra felteni .Késöbb szeretnék még majd késöbb bannert,FAQ felteni.Elöre is köszönöm.

esetleg ide ki lehetne tenni a linkjét hátha kedvet kap valaki. 😊

kérj a Bannermûhelyben egyet. 😊

köszi
Kandurex
aham, hát jó :/

Max ilyet tudtam csinálni még:
Hát nem találtam eddig nagyobbat. 😞
Kandurex
szia, kicsit nagyobb méretben? vedd alapnak az ittenit...

Hali!

Ezt a képet:
beraknátok ide bannernak?

Köszi
RS
Ebbõl a topikból ezt a hozzászólást: #17170 törölni szeretném!
Köszönöm!

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

RS
Itt nem árt rendet tenni!

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Kandurex
oks

Hello!
Ebbe a topikban szeretnék bannert illetve linkeket belerakni!
A Kinézet:kép1
A banner: kép2
A hivatalos oldal linkje: http://www.exteel.com/
A letöltés és regisztráció linkje: http://www.exteel.com/us/signup/
Elõre is köszönöm!

reklám: #78184
JethroHUN
pfff, na itt van ez is, sztem meg egy jókora saller, hogy észhez térj de mind1 nem az én dolgom.
Gondolkozzatok már el, felteszek egy baromi egyszerû, kicsitsem sértõ, v kötekedõ kérdést, erre ahányan vagytok belköttök, hát komolyan ennyire nem tudjátok lekötni magatokat?? H mindkit csesztetni kell? Most meg jöx és ti vagytok a "szentek" jó van.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

CoR Zolly
Üdv mogyik! Öööö bocsi, moderátor urak! 😄

Battlefield2 topikban, JethroHUN kollégára ráférne egy hét pihenõ szerintem. <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

pssszt! 😄

Elõre is köszönöm szépen. 😊

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\"

RS
<#worship>

Kandurex
<#heureka>

RS
Ebbõl a topikból szeretném töröltetni ezt a hozzászólást: #17150

Kandurex
oks

JethroHUN
Haggyuk már, majd dícsérjem meg h beleköt a semmibe. Hát velem itt ne kötekedjen, válaszoljon a kérdésere ha tud ne pedig itt hülyüljön, kerssen más balekot...... :SSSSS

ScarY MAN
Hello!
Ebbe a topicba kellene ez a banner
ami erre a linkre mutat es alatta zarojelbe azt hogy (Magyar Requiem: Bloodymare fansite. Friss hírek, képek, videók és minden más!)
Jah ezt mind a Hivatalos oldal link alá vagy mellé 😊
Köszi szépen😊

...

Kandurex
Mármint ezekrõl a hozzászólásokról van szó, amik tõled származnak?

"Mekkora két gyökér, mit szólsz be? kérdeztem vmi azt már osztod le az embert mert neked nem tesztik vmi? Hülye fajtádat azt b*ssza meg a villám!
Szánalams barmok ez ha jól tom ez egy Battlefield 2 topic....

Köcsög az anyukát, barom. Te nevezed magyarnak magad? Mikor csak egy közönséges román cigány vagy...és mellete még nagyon nagynak hiszed magad, pedig szart nem érsz, csak ennyi az igazság, remélem nem törtem benned össze egy világot."

JethroHUN
Moderátor figyelmébe Zerénd nevû túlságosan kötekedõ és bunkó egyént figyelmeztetni!
Én csak írtam egy egyszerû kérdést (#139974) erre ez beleköt.

John Cena
jó napot a modiknak Ezt a topicot törölni kéne mert Itt már van egy!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Kandurex
<#heureka>

Hali ide is beirom a nagy kérést....EZT kérem szépen IDE bannernak...ezer köszönet...

ui.inkább kétszer mint egyszersem....<#hehe><#worship><#worship><#worship>

SHADOWEYES7
Próbáld ujra.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.