21433
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Büntetőpont információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 4 hét kitiltás a fórumból
Büntetőponttal járó egyéb büntetések:
- összesen 20 büntetőpont után automatikus, végleges kitiltás a fórumból!
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#12935 Én nem támogatom, csak nevezzük át vicctopiknak vagy ilyesmi. -
#12934 az a baj, hogy megnyitja valaki más és még rosszabb lesz mint előtte... -
#12933 támogatom :) -
#12932 JAVASLOM AZ EURO TRUCK SIMULATOR TOPIK TÖRLÉSÉT!!!!! -
#12931 ez meg mi? -
DIESEL DOG #12924 Contrecast üzenete:
nem birom ki......olyan jó...nem azért! de nem biromki...mindenki baszakodik! ilyeneket nem birok kahagyni!!!
nem megy! :S
DIESEL DOG írta, 2009. 04. 18. 22:18
Conti! Ennek meglesz a következménye... csak idő kérdése. -
#12919 az nem megoldás mert pl. én akinek semmi köze hozzá megszivom és nem tudok képeket küldeni és beszélgetni a barátaimmal.... szoval sztem a legjobb az lenne ha elkezdenénk gyüjtögetni a nveket hogy kit bannoljanak vagy megvárjuk a tisztelt moderátorokat és meglátjuk mit teszenek :/ -
DIESEL DOG #12918 Sürgős beavatkozást kérnék a moderátoroktól, szándékos topikrongálás, offolás, flémelés, trágár szavak, és minősíthetetlen képek beszúrásának ügyében! NAGYON SÜRGŐS!!!
Itt:
Euro Truck Simulator Topik
Nagyon Köszönöm! -
#12917 Az Euro Truck Simulator topikot kérem zárják be Április 26-ig!!Megértésüket előre is köszönöm!Hidjétek el,ez lenne a legjobb megoldás,és ha egy moderátor folyamatosan figyelné a topikot és mindig bannolná azt aki tűrhetetlenül viselkedik! -
#12916 :/1
Ezsem ide való hsz:/ és kép. -
#12915 Valamit ténleg tegyetek! -
#12914 többet nemis linkelek! kérem a moderátor urakat hogy tegyenek már valamit!!! -
#12913 :/
Már fárasztóak.
pff -
#12912 egy.
gusztustalan
erről neis beszélljünk
...
csak pár hsz... -
#12911 Sürgősen! -
#12910 tényleg hihetetlen, kérjük hogy csináljanak valamit :( -
DIESEL DOG #12909 Sürgős beavatkozást kérnék a moderátoroktól, szándékos topikrongálás, offolás, flémelés, trágár szavak, és minősíthetetlen képek beszúrásának ügyében! NAGYON SÜRGŐS!!!
Itt: Euro Truck SImulator topik
Köszönöm a topik nevében is! -
#12908 türhetetlen amit itt csinálnak,örök IP-cím bann tökéletesen megtenné a helyzetet. -
#12907 Módosítok: sürgős intézkedést kérnék, egyesek szándékosan rongálják a topikot, holott életükben nem jártak még ott -
DIESEL DOG #12906 Tisztelt Moderátorok! Kérnék Önöktől egy sürgős intézkedést az Euro Truck Simulator topikba itt
Topikrongálás, offolás, vitagerjesztés, és trágár szavak használata!
Köszönöm!
Kérem a Tisztelt Moderátorokat hogy segítsenek rendet rakni! -
#12905 törölni -
Bala10 #12904 kérnék off hszért a kövi egyénnek pár büntipontot. #12903
-
strebacom #12903 Látom megy a besúgás rendesen..... -
#12902 #40353 durva warez, ráadásul OFF is... -
Vlala #12901 Üdv. Nem tudom, kit kell ilyennel zaklatni, de a Splinter Cell: Double Agent topicban egy kicsit meghalt a banner. Reklámok jönnek a helyén. -
#12900 Itt, #39920: Reklám. -
Sziasztok, ezt a hsz-t kellene jutalmazni -
passat14 #12898 Tisztelt Moderátorok!
Euro Truck Simulatorban a 48598 sz. hozzászólás reklám.Kérem töröljétek, egy kicsit idegesítő. És ugyanaz az illető a Lanwirtschafts Simulator nevű topikba is a 39920-es számú hsz-be linkelte a reklámot. Előre is köszönöm. -
#12897 már gyorsabbak voltak nálam, akkor bocsánat. -
#12896 Sziasztok!
Valamelyik moderátor rendbe rakná ezt a vergődő újreget? Köszönöm! -
DIESEL DOG #12895 Tisztelt Moderátorok! Lenne egy probléma az Euro Truck Simulator topikban itt
Egészen a #48233-as HSZ-tól kezdve durva vulgáris és sértő szavakat használ néhány illető. Ezen kívül vitát, flémet és offot gerjesztenek!
Kérném a Tisztelt Moderátorokat hogy saját meglátásuk szerint jutalmazzák az illetőket!
Köszönöm!
-
#12894 Runes of Magic topicba szeretnék kérni házigazda jogot. Már múltkor is kértem, de elsiklottál felette kedves Kandurex :D
Nem egymagam találtam ki, szóval semmilyen puccs nem készül a topicba:) megkérdeztem, mondták hogy én, és most jövök még egyszer szólni :)
köszönöm előre is :) -
#12893 Igaz.
Jah és a moderátórokat megkérném,hogy ne a topikot zárják be,hanem kapja meg a büntit aki folytatta a balhét. -
#12892 Nem csak ez a hsz, hanem egy sor másik is megérdemli azt a figyelmet, amit tegnap a házigazda kért az ETS topikra! Sokan nem bírnak magukkal! -
#12891 Itt.
#48225 hsz.
(Mielött valaki megkérdezné,hogy a lógót el loptam-e mástól, akkor nem el loptam, ha nem kértem engedélyt hozzá mert ő másikat csinált.) -
#12890 bocs, töröljétek légyszíves
töröl
köszi -
#12889 14436
reklám -
DIESEL DOG #12888 Probléma el hárítva. Jelenleg nyugi van. Viszont ha lehetne akkor kiemelt figyelmet kérnék az ETS topikra a Tisztelt Moderátoroktól, ha lehetséges. -
#12887 Szokásos ETS topic karnevál.. jó lenne egy két pontocska meg 1-2 hét zárás... -
#12886 Mehet a banán a topicnyitónak.