Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
http://goo.gl/gd6Zi5
Akadt egy kellemetlenkedõ:
Fórum->Játékosok fóruma->Grand Theft Auto IV
Légyszíves csináljatok valamit, mielõtt én intézem el, úgy hogy utána én is megbánom.
Elõre is köszönöm.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Kéne 1 kis help hogy tudom azt megoldani javascript alert -el hogy mikor bemennek a TDU tápigba akkor ez az alert mizé jöjjön fel és akkor az lenne ott h csak akkor írj a tápigba ha eredeti a játékod és akkor le okézza vagy mittom én és akkor aki ennek elenére is ír és warezol annak lehetne adni a pontot
Elõre is köszi a helpet!
(vagy ha van jobb ötlet várom azokat)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Köszi <#kacsint>#kacsint>
köszönöm
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
2007. 10. 03. - ostoba spammer vagyok
2007. 06. 12. - Queens Park Rangers
2005. 09. 24. - DVD Shrink
2005. 08. 21. - Min éri meg adatot tárolni?
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Next PC upgrade: 2022
MaSzKa alregje = MaSzKa kitiltva, és még topikokat is nyitogat.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
#53287,#53295
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Üdv!
Örök visszatérõ probléma.. A Pc-s játékoknak leáldozott topik…
Nem értem miért nem lehetne valami azzal kezdeni…
Ez egy nyilvános fórum ( SG ), de ha valaki, aki nem az ottani közösségbe való legyen akárki, ír valamit elküldik az illetõt melegebb éghajlatra, de oda nem illõ bunkó/sértõ stílusban….
Jön a kérdés, miért megy oda? Talán mer a topik címe olyan amilyen… és az illetõ megkérdi hogy, miért is áldozott le?” szintén neki esnek páran és bunkó stílusban elzavarják onnan…
Bárki bármit ír amit az ottani tisztelt fórumozó társak rossznak gondolnak az, hülye, láma, köcsög… egyszerûen nem tartják tiszteletben a másikat és felsõbbrendûnek nézik magukat…
Szal ez ellen kéne tenni már ezerszer írták hogy legyen más a topik címe így ezeregyszer is kérem legyen más találjanak ki valamit és viselkedjenek normálisan vagy állítsák le õket vagy a topikot vigyék a gumiszobába mer odavaló kb ami benne megy… megoldás kéne mer engem és sokakat rettentõen zavar…"
<#banplz>#banplz>
Mondjuk énis ugymentem oda elõször hogy a pécé rulez meg stb... szart se tudtam a konzolokról, vagyis nem annyit amennyit kéne... meg is kaptam a magamét a sok hülyeségért, amit persze magamra is vettem sértettség gyanánt, aztán ottragadtam, tudakoztam, tanultam stb... mára megváltozott a véleményem😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Engem semmi más nem zavar, egy szóval se írtam, hogy be kell zárni.
Régebben én is megpróbáltam kifejteni a véleményemet, és hasonló kommenteket kaptam mint Razor.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
(fõleg akkor ha "valaki" kiemeli a topik címét hogy csak az ne vegye észre aki vak, és ez nem elõször történt)
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
#10828:Már vártalak 😄! Én személy szerint egyszer próbáltam meg elmondani a véleményem, a tõlem megszokott (idiótán) precíz szövegemmel.Statisztikákat mondtam meg hasonlókat, szóval tök normálisan.reakció1:"Hülye vagy, hogy pc-n játszol" reakció2:"mennyél haza, vérpistike".Ebbõl mit szûrjön le az ember?Na ezért nemjárok oda.
Ott legalább tárt karokkal várják PC pártiakat. Hajrá! Tessék szervezõdni és csapatokban csapni le a kempelõ konzol huszárokra xD
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Csak arravan az egész, hogy a sok konzolmajmoló beül és várja, hogy valaki ellentmondjon nekik.Úgytudom, hogy a téma pro és kontra véleményekrõl szól, de ehelyett azvan, hogy normál fórumozó user bemegy, elmondja, hogy mit lát benne, erre nekiesnek 600-an, hogy mekkora "vérpisti" meg hasonló beszólásokkal.Akkor mire jó ez az egész?Bosszantani a pc-seket?Vagycsak felesleges flame?
Aki nem ért vele egyet, egyszerûen oda ír, ott érvel, ott viszi a témát, nincs szükség belõle kettõre.
Még 1 értetlen és vágom ki!
Ez teljesen független a moderátoroktól, vagy azok álláspontjától, érted?! Le! Van! Szarva!, így tagolva.,..egyszerûen nem hiszem el, hogy felnõtt emberek ennyire totál értetlenek legyenek!
téonlájn garulálok !!
nagyon nem fair amit csináltok !
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,