Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
dzoli93 kéretik bannolni:

ezért:

LINK

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Ezzel csak minket, eredeti játékkal rendelkezõket szivatsz meg, mert mindig okézni kellene...

[HUN]FaTaL
Másik topicban volt.

DarkSector
Sziasztok.
Akadt egy kellemetlenkedõ:
Fórum->Játékosok fóruma->Grand Theft Auto IV

Légyszíves csináljatok valamit, mielõtt én intézem el, úgy hogy utána én is megbánom.
Elõre is köszönöm.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bertino
de hisz pont emiatt kaptál pontot.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

John Cena
Sziasztok GTA: SA-s topic már van szeretném ha törölnétek köszi

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Pepsi Twist
Hali!

Kéne 1 kis help hogy tudom azt megoldani javascript alert -el hogy mikor bemennek a TDU tápigba akkor ez az alert mizé jöjjön fel és akkor az lenne ott h csak akkor írj a tápigba ha eredeti a játékod és akkor le okézza vagy mittom én és akkor aki ennek elenére is ír és warezol annak lehetne adni a pontot

Elõre is köszi a helpet!
(vagy ha van jobb ötlet várom azokat)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

milk41

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

cicai
Sziasztok!
Ebben a topicban légyszi töröljétek ha tudjátok a #53725, #53728 hozzászólást.
Köszi!

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Pepsi Twist
rózsát terem 😄

SHADOWEYES7
Türelem.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

PrisonMan
Írtam, senki nem válaszolt, nem kaptam jogot...

hykao
Bannertolvass
PrisonMan
Helló! Szeretnék Házigazda jogot a Kung Fu Panda topikomba. Szeretnék majd bannerképet, FAQ linket betenni.
Köszi <#kacsint>

DJ Skyline
kérnék szépen egy kis atyai suhintást ebbe a topikba, a 21-es komment óta semmi másról nem esett szó, csak arról hogy milyen verziója jött ki a játéknak :| (suhintás = komment törlés, vagy szigorú szavak <#smile> )
köszönöm

bertino
hagyjad... moderátorok... felesleges.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Szabi84
ezzel apro és kontrával semmi gond csak a cyme nemjó pc vs konzol jobb lenne mert így az egyik oldal van lehúzva, igazából engem a címe sem zavar csak kevesebbet kéne oda flamelni mert tök zavarja a szemem a csiricsáré kiemelés😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Zenszkij
Hi. kedves moderátorok, egyik tagotok törölte az egyik topikomat, lehet jogosan, mert véletlen nyitottam egy olyan topikot ami már volt (travian). Meg is kaptam a büntit 3 felkiáltójelet meg minden ez még oké. De annyi kérésem lenne, ha már törli a topikot ne nevezze azt át ostoba spammerré, mert ez a profilomban látszik, meg egy kicsit sértõ is. Kérésem csak annyi lenne, hogy a lezárt ostoba spammer vagyok-ra átnevezett forumomnak adnhatnátok valami más megnevezést pl: lezárt topik vagy vmi. Elõre is köszönöm.

2007. 10. 03. - ostoba spammer vagyok
2007. 06. 12. - Queens Park Rangers
2005. 09. 24. - DVD Shrink
2005. 08. 21. - Min éri meg adatot tárolni?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

grebber
Ezt a képet légyszíves tegyétek be ide bannernak!
Elõre is köszönöm!

Next PC upgrade: 2022

redbull0304
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1212389112

MaSzKa alregje = MaSzKa kitiltva, és még topikokat is nyitogat.

Pepsi Twist
ha nekem küldesz PM-et nekem az is elég sztem 😛

SHADOWEYES7
thx

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

AudiQuattro

Warez!

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Kandurex
hm..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

milk41
TDU topik
#53287,#53295

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

SHADOWEYES7
Fejezzétek már be!

Zerénd
Jó, de egy csöppet már unalmas.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Tomsteel
félre ne érts, én nem a konzolok ellen vagyok !!!

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Istencsászár
"2006. jan. 14. 21:57 | privát | galéria | válasz erre | #5980

Üdv!

Örök visszatérõ probléma.. A Pc-s játékoknak leáldozott topik…
Nem értem miért nem lehetne valami azzal kezdeni…
Ez egy nyilvános fórum ( SG ), de ha valaki, aki nem az ottani közösségbe való legyen akárki, ír valamit elküldik az illetõt melegebb éghajlatra, de oda nem illõ bunkó/sértõ stílusban….
Jön a kérdés, miért megy oda? Talán mer a topik címe olyan amilyen… és az illetõ megkérdi hogy, miért is áldozott le?” szintén neki esnek páran és bunkó stílusban elzavarják onnan…
Bárki bármit ír amit az ottani tisztelt fórumozó társak rossznak gondolnak az, hülye, láma, köcsög… egyszerûen nem tartják tiszteletben a másikat és felsõbbrendûnek nézik magukat…

Szal ez ellen kéne tenni már ezerszer írták hogy legyen más a topik címe így ezeregyszer is kérem legyen más találjanak ki valamit és viselkedjenek normálisan vagy állítsák le õket vagy a topikot vigyék a gumiszobába mer odavaló kb ami benne megy… megoldás kéne mer engem és sokakat rettentõen zavar…"

<#banplz>

Mondjuk énis ugymentem oda elõször hogy a pécé rulez meg stb... szart se tudtam a konzolokról, vagyis nem annyit amennyit kéne... meg is kaptam a magamét a sok hülyeségért, amit persze magamra is vettem sértettség gyanánt, aztán ottragadtam, tudakoztam, tanultam stb... mára megváltozott a véleményem😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Tomsteel
én pontosan erre szerettem volna rávilágítani, hogy provokáló a topik címe !

Engem semmi más nem zavar, egy szóval se írtam, hogy be kell zárni.
Régebben én is megpróbáltam kifejteni a véleményemet, és hasonló kommenteket kaptam mint Razor.

A topik neve egy nonszensz hülyeséget állít, persze hogy rendszeresen megtalálják a pc-sek.

(fõleg akkor ha "valaki" kiemeli a topik címét hogy csak az ne vegye észre aki vak, és ez nem elõször történt)

RAZOR27
Nem mostanság történt, de mind1 engem már nemis érdekel az egész.Hiába jártatom a szám(azaz gépelem rongyosra a kezem) jó8forAll!

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Istencsászár
Biztos valami hiba volt a gépezetben... hogy ha normálisan irja valaki akkor normálisan van válaszolva, az hogy a válasz tetszik avagy sem már más tészta.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

RAZOR27
Nekem nincs bajom, hogy nincs "konzolos leáldozás", vagy mifene topik, ellenkezõleg, nemkell mégtöbb flame.Arra hejezem a hangsúlyt, hogy elkellene fogadni a másik véleményét.

#10828:Már vártalak 😄! Én személy szerint egyszer próbáltam meg elmondani a véleményem, a tõlem megszokott (idiótán) precíz szövegemmel.Statisztikákat mondtam meg hasonlókat, szóval tök normálisan.reakció1:"Hülye vagy, hogy pc-n játszol" reakció2:"mennyél haza, vérpistike".Ebbõl mit szûrjön le az ember?Na ezért nemjárok oda.

Istencsászár
Konzolos dumafórum mindenrõl. Amugymeg senkinek sincs lehaparja a feje, hogyha normális módon ír, de álltalában az esetek 99%ban betéved az emberke és elkezdi osztani a baromságait, akkor meg necsodálkozzon senki hogy mások is ugyirnak neki vissza... aki normálisan érvel azzal normálisan lehet beszélni, de ez ritka mint a fehér holló.

Kandurex
Ahogy mondtad, pro és kontra, vagy egy topikot akarsz, ahol mindenki elmondja jól, hogy nem áldozott le, naponta 2x is? Hol lesz a kontra?

Ott legalább tárt karokkal várják PC pártiakat. Hajrá! Tessék szervezõdni és csapatokban csapni le a kempelõ konzol huszárokra xD

RAZOR27
Most nemazért, de mire jó az a topik?
Csak arravan az egész, hogy a sok konzolmajmoló beül és várja, hogy valaki ellentmondjon nekik.Úgytudom, hogy a téma pro és kontra véleményekrõl szól, de ehelyett azvan, hogy normál fórumozó user bemegy, elmondja, hogy mit lát benne, erre nekiesnek 600-an, hogy mekkora "vérpisti" meg hasonló beszólásokkal.Akkor mire jó ez az egész?Bosszantani a pc-seket?Vagycsak felesleges flame?

Kandurex
Olyan vagy, mint egy pitbull, aki szájzárat kapott, annyira fogja a prédát, elvakult, értetlen, dühöngõ, de egy értelmes hozzászólásod nincs a leáldozottba, két dolog csinálsz, vicsorogsz itt és morogsz! De a témában nem akarsz állástfoglalni. Akkor mire jó az egész? Bosszantod a moderátorokat? Vagy csak feleslegesen szítod a flamet?

Tomsteel
legyetek rá büszkék !

Kandurex
Egyébként pedig a leáldozott topik nem lesz bezárva, se törölve, jelenleg több, mint 270.000!! hozzászólással, igen jól értelmezed, több, mint negyedmillió (összevont érték. vol 1. vol 2.) messze a leglátogatottabb hely az SG -n, valamint 2000. -es nyitásával majd évtizedes hagyományként van jelen a konzol részlegben. Célját tökéletesen ellátja, lehet hadakozni, vitatkozni, flamelni stb. stb.

Aki nem ért vele egyet, egyszerûen oda ír, ott érvel, ott viszi a témát, nincs szükség belõle kettõre.

SHADOWEYES7
Mit magyarázkodsz?

Még 1 értetlen és vágom ki!

Kandurex
Mit nem értesz ezen a tényen: NEM KELL KÉT UGYANOLYAN TOPIK, ergo: gyk. ugyanazon tartalom, A FÓRUMRA!

Ez teljesen független a moderátoroktól, vagy azok álláspontjától, érted?! Le! Van! Szarva!, így tagolva.,..egyszerûen nem hiszem el, hogy felnõtt emberek ennyire totál értetlenek legyenek!

Tomsteel
Elnézést, hülye voltam, látom, hogy falnak beszélek, hiba volt egy olyan fórumon PC-ket védeni, ahol ilyen szenny topikban veri mindenki a nyálát ellene, ha meg valaki nyit egy "nem áldozott le" topikot, azt azonnal zárják.

téonlájn garulálok !!

Kandurex
és érdekel engem a dolog? mi a tökömért nekem írtok? ha ennyire szíved vágya, ott a flame topik, menj és védjed a PC érdekeit!

Tomsteel
a pc-s játékoknak NEM áldozott le gondolom ide tartozik, és mivel bezárásra került, ezért írom ide !!!

nagyon nem fair amit csináltok !

Zerénd
Támogatom! <#rolleyes>

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Hali!!
Légyszi tegyétek be EZT bannerenek
IDE....Elöre is nagyon köszönöm.....<#worship>

Kovács legény
Az összes KKs BFtotyik megérdemelné a kiemelést😊

www.czekoart.hu

Fabio Capello
úristen hagyjuk már ezt, ez annyira átlátszó... ha most télleg egy gépnél ültök, percenként helyet cseréltek vagy mi a franc... nanemár

Darkfire Mage
A tesóm topikját !!!!!!