14
Hogyan keressek informatikus pályakezdőként külföldön állást?
-
Lee732 #14 Ragaszkodsz Tapolcához? Mert szerintem nem rossz a helyzet Magyarországon. Csak a kezdőfizetésekkel nem vagyok megelégedve. -
Lee732 #13 Ez jól hangzik, csak így ismeretlenből nem sokat esélyt látok. Próbálkozni persze lehet... -
Lee732 #12 Negatív. USA-ba informatikus sokkal könnyebben kaphat vizumot. Van valami törvény rá. Hasonló mint a német zöldkártyás rendszer... -
macilaci123 #11 Informatikus? Probáld meg a helyi pályaudvaron. (mint perontakaritó) -
TheZsenyka #10 Cálassz = válassz ofkorsz -
TheZsenyka #9 Cálassz ki pár céget akiknél szívesen dolgoznál, menj el, nézd meg személyesen (mittomén, érdeklődj valami termék, szolgáltatás iránt, kérj megbeszélést etc.) aztán ha akkor is tetszik akkor konkrétan érdeklődj itteni illetve külhoni lehetőségek iránt. Ez a módja, nem hírdetésekben bújklni. -
#8 hát én most pár belföldi tippet is szívesen fogadnék
...tapolca
-
#7 Meg abból hogy az USA-ba nem kapsz vízumot:) -
Lee732 #6 Köszönöm az eddigi válaszokat. Azt már tudom,hogy az USA-ba és Németországba egy informatikusnak egyszerűbb kijutni. Legnagyobb gond szerintem abból adódik, hogy pályakezdő vagyok -
#4 Amúgy a hogyan részéről fogalmam, pedig az engem is érdekelne.
Talán lassan már én is végzek:D -
#3 http://www.allas.lap.hu
Van ott olyan is, hogy "külföldi munkák". -
Lee732 #1 Sziasztok! Nemrég végeztem a BME Informatika szakán, és hát szeretném magam kipróbálni külföldön is. Csak azt nem tudom, hogyan iduljak neki. Erre szeretnék ötleteket kapni. Jó állásközvetitő irodák, szervezetek is érdekelnének.