9
-
#9 srácok, egy dolgot le kell szögezni. a szupergamez egy méjnsztrím oldal! tehát még mancika a titkárságról is idejár, hogy a napi tudományos hírekből feltankoljon.
ezért minden egyes nem a májkroszoftnak csontig benyaló cikket kitörő lelkesedéssel kell fogadni! ez nem a szlesdot és nem is a kernel levlista, tehát linux bugokért máshova kell menni!
lényeg a kényeg: üssünk-verjünk minden monopóliummal rendelkező céget, éljen a szabadverseny! -
Diver #8 Pheel Gates -
#3 "tehát minden 10 tenderből 9-et meg kellene nyerniük"
Te honnan rendelkezel ennyire kiterjedt információkkal, hogy tudod, hogy hányból hányat nyer meg? Összesen 1 db Linuxosról és 3 db Windowsosról hallottam az utóbbi időben.
Az nem csoda, hogy a Linuxost agyonreklámozták, viszont azon csodálkozom, hogy az utóbbi 3 egyáltalán eljutott az SG lapjaira... -
#2 "hatalmas osztalék kifizetések, mind-mind azt mutatják, hogy félnek egy nyílt szabadversenytől, mint minden monopól helyzetben levő cég."
Lehet rosszul tudom, de az, hogy ha egy cég hatalmas osztalékot fizet, nem egészen azt jelzi, hogy van félnivalója a jövőjét tekintve. Sokkal inkább a prosperáló céget jelenti. Tekintve, hogy ennyi pénzt tud kifizetni, valószínűleg sokszor ennyi pénze van gyorsan mozgósítható lekötésekben és bőven jut pénz a cég jövőjét meghatározó R&D-re és a piacon lévő termékek gyártására és marketingjére... -
#1 no most ez szerintem egy akár kellemesen is értelmezhető hír. viszont úgy érzem rossz szemszögből született.
abból kell kiindulni, hogy winfosnak 90%-os piaci részesedése van a deszktop rendszereknél, tehát minden 10 tenderből 9-et meg kellene nyerniük. minden ennél gyengébb eredményük, azt mutatja, hogy a világ jó irányban halad.
amúgy ezek a roham, illetve pánik szerű bejelentések és hatalmas osztalék kifizetések, mind-mind azt mutatják, hogy félnek egy nyílt szabadversenytől, mint minden monopól helyzetben levő cég.