105
Táp help!(DTK?)
-
#22 egy durva procihűtő fogyaszt kb 10W ott és az már tényleg durva, elég röhelyes lenne ha táp ennyit nem birna el egy 850 es cerkával, valszeg kontakt hibás a venti :D de azéert durván rábeszéltek egy uj tápra... mostanában ha lassu a géped akkor is uj tápot ajánlanak :D -
#21 bocs, főleg ha Codegen -
#20 miért nem vettél nagyobbat? (350-400W főleg ha Chieftec) -
#18 Nekem a Chieftec hőmérséklet alapján szabályozza a venti fordulatszámát! -
#17 Nincs baj a Codegennel, csak a meleget nem szereti. nekem bedöglött egy miután a házban néhány órány keresztűl a hőmérséklet volt vagy 50 fok. Ezek után csak nyitott házzal üzemeltetem a gépet nyáron. -
[Walaki]D`Lair #16 ilyen állítható fordulatszámú asszem -
[Walaki]D`Lair #15 Nekem meg 420-as aktív pfp-s Enermax lesz... -
#14 Nekem van egy, és teljesen rendben üzemel, bár az erősebbik gépemben nekem is egy 360W-os Chieftec szolgáltatja a szuflát! -
[Walaki]D`Lair #13 Hát én codegent nem vennék...(nekem már ment tönkre egy...:(( -
Fecoo #12 Vegyél egy Enermax tápot nekem is az van (Aktív PFC, 303W(és ezt tudja is nemcsak rá van írva)) 22e Ft és soha többé nincs gondod a táppal! -
#10 Vegyél egy erősebb tápon, minimum egy 300W-os CodeGen-t, de nem árthat meg egy Chieftec sem, ha szánsz rá annyit! -
#8 aha
remélhetőleg nem ment valami tönkre az alaplapon. ha van több venti csati, akkor próbáld ki mindet. de biztos, hogy jól jársz egy új táppal. akkor most a régi ventid sem megy a régi celeronoddal? -
#6 megy a proci ugyanabban az alaplapban? ez meglep. mindenesetre jól jártál, met ez egy tualatin magos celeron, 256k cache-el és megveri az össze p4 magos cerkát!
szerintem vegyél egy új hűtőt, olyat, amit nem a tépra(?) kell kötni (egyébként nem értem mi ez a táprakötősdi), kb 2000 Ft. Mellesleg ahogy kivettem azért akarod az alaplapra kötni, mert kicsi a tép teljesítménye. Na akkor tök mindegy mire kötöd, ha az alaplapról megy, akkor is ugyanaz a táp szolgáltatja az enerdzsit... -
#4 DTK az egyik legjobb táp. Mindenképpen ajánlom, ha Chieftecre, Enermaxra (és feljebb) sajnálsz 15-20k-t. -
#3 A DTK-nál kezdődik a táp. Nem rossz nekem is olyan van, stabil feszek, nagyon halk.
Chieftec, Enermax jobb ennél, de sajna áruk is van. -
#2 Olyat vegyél ami élet tartam garanciás.
pl. Chieftech -
Torry #1 Hi all!
Olvastam fórumokat a tápokról, és rengeteg ember írta hogy az acorp táp kiégette az egész gépet!
Az a nagy baj hogy nekem is acorp tápom van 230-as.Egyébként is le akartam cserélni, de most főleg!!
Szóval az lenne a kérdésem hogy milyen tápot vegyek, én egy 300-as DTK-ra gondoltam.
Ezzel a táppal kapcsolatban szeretnék véleményket olvasni!
Előre is köszi!!