958
Legacy of Kain: Defiance
-
BlackWolf #61 nemtudom sephi nekem hasonlo gepem van mint neked [email protected] gef3ti200@ti500 512mb ram es nekem eddig minden jatek legalabbis amivel en jaccotam hasitott 1024-ben talan a deus ex2 a kivetel dehat az egy selejt szoval nemtom mivan nalad -
Drex #60 na re :)
Hát.... 1 csodálatos grafika mellett egy elég jo irányitás lenne, ha a kamera azt mutatná, amit kellene...
igaz igy is élvezhető, de khmmm... remélem lesz ra valami patch -
Gabe18 #58 Na csak sikerült megoldanom.
A progi /legalábbis nálam/ nem hajlandó máshová települni csakis a "c/program files..." helyre,tehát oda,amit ő alapnak fel is ajánl.
Nekem meg van egy "játékok" mappám amibe a játékokat szoktam tenni,hogy a program files-ban ne keveredjen annyi minden /lehet nem jó taktika,de eddig nem volt vele gond/.Na az ennél az alábbi problémát okzta,ha ide akartam tenni.
Na de mostmár legalább megy,megyek is kiprobálni. -
Gabe18 #57 Hát nekem passz...
Lejött a 2 cd,Daemon Tools-al próbálom installálni,kerreg-berreg mintha nagyban irná fel az adatokat a vinyora,lemezt is kell cserélni,szóval látszatra minden ok.
Végeredmény:felinstallál összessen 7.85 MB-ot a megadott mappába...
Persze valami "fatal error" hibaüzivel nem is mükszik.
Hát ilyennel én még nem találkoztam... -
#56 Aze' ne essunk eros tulzasokba... bar igazad lehet a kamera kazelesrol es az iranyitasrol de ettol meg nem erdemel meg 5 perc utani del-t ez a jatek. -
#54 aha !! a Deus Ex minden lox nem megyen rajta. Az X2 sem megyen rajta. A SWON se megy rajta :) Es meg sorolhatnam :))) Marmint mennek azok de szar grafikaval :) -
BlackWolf #53 nemkell aggodalmaskodni az a gep meg minden jatekra eleg -
#52 Mert en Ps2-re akartam megszerezni de sehogy sem sikerult igy inkabb letoltom Pc-re de felek hogy a gepemen nem fog menni. Nekem 1.6 XP+ 512 Ddram es G3 Ti200 (128bit) -es konfigom van... -
#51 Milyen gep kell hozza hogy elvezheto legyen? -
Gear #50 Lehet hogy rosszul láttam ,de nincs benne multi..:(
Amúgy nemrossz a gama csak a kamerakezelés nagyon sz@r a sima mászkálásnál.A harcoknál ok.Szép a graf +jók a mozgások ,van kombo bőven plusz valamiféle fejlődési rendszer is . A sztori hozza amit kell , de a PoP3 melett nehéz lessz talpon maradnia .Akinek teccetek az előző részek az mindenképp próbálja ki. -
#49 NINCS benne multi! -
#48 hogy hogy van benne multi? Coop mode vagy VS ? -
#47 En kiprobaltam. Szep meg minden, de egyreszt nagyon konzolos beutesu, masreszt engem nem kotott igazan le, nyomtam egy ideig, de uninstall es delete lesz neki. -
Gabe18 #43 Jó van na...
Nekem már régen volt a Soul Reaver,aztán nem emlékszem pontossan...
De valoban voltak ilyen dolgok benne.
-
Gabe18 #42 Hát én szedtem a WCO-rol,csak éppen 43-as darabtól több is crc hibás lett az egyes cd-n.Ráadásul ott az 1. cd 49 daraból áll,a fájlegyesitásnél meg közli hogy a folytatáshoz 50. darab szükséges.
Na erre megnéztem a HDC-n,ott az egyes cd valoban 50 darab,most megpróbálom onnan leszedni a hibésakat meg az 50-est,hát nem tudom hogy igy jó lesz-e,mert ilyet még nem csináltam hogy két külön helyről egy dolgot... -
#39 A Sim City-hez bazzeg... ekkora hulye egy kerdest :))))) -
selwik #36 Kipróbálta már vki? Melyik játékhoz hasonlítható? A screenshotok szépek de nem árulnak el semmit. -
Gabe18 #35 Hát szerintem eddig egyik résznek sem a harc volt az erőssége mert az nagyjából kimerült az ütőm-vágom-ugrok... kategóriában.Sőt még a Blood Omen 2 volt a "legbonyolultabb" mert ott még védekezni is lehetett.
De szerintem jo volt az ugy ahogy volt.
-
#34 Nekem sincs meg de ami kesik nem mulik :))
Egybkent igen vegysek a velemenyek a PS2 verziorol mert alitolag tok fasz meg minden de a bunyo egy ido utan monotonna valik. Ha olyan mint a Blood Omen 2 -ben akkor tenyleg suxx mert abba meguntam az orokos verest :) -
#33 Még nincs fenn az ftpmen..:( -
#32 Na ejjen ejjen ! -
Gabe18 #31 Na,csak nekem kellett hiányolni... -
#30 ÚÚÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ¿
ÚÙ Legacy of Kain: Defiance (c) EIDOS Interactive ÚÙ
ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙÙ
: Supplied by: FAiRLiGHT : : Release Date: 12/19/03 :
³ Cracked by: FAiRLiGHT ³ ³ Game Type: Action ³
³ Packaged by: FAiRLiGHT ³ ³ Image Format: BIN/CUE ³
ÃÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ-----ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ´ ÃÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ´
³ CDS: 2 ³ ³ Protection: Securom 5.0.3 ³
³ CD1 archives: 50 x 15 MB ³ ³ CD1: flt-loka.001 --> flt-lok1.050 ³
³ CD2 archives: 52 x 15 MB ³ ³ CD2: flt-lokb.001 --> flt-lok2.052 ³
³ ³ ³ ³
³ ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ³
³ System Requirements: Computer, Windows ³
ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ
Game information:
=================
The next chapter in the epic Legacy of Kain series is a cutting-edge
action/adventure game featuring more action then ever before. Take control
of two powerful and highly evolved vampires: Kain, an all-powerful
demigod, and Raziel, a demonic angel of death. Each equipped with a
legendary sword, Kain & Raziel must battle through a world loaded with
conflict and intrigue as they attempt to unravel their destinies and
defeat the dark forces that seek to condemn their world to eternal
damnation. -
#29 KIJOTT! -
Gabe18 #28 Hát már igyekezniük kell ha karácsonyig ki akarják adni.Pedig jó lenne...
Soul Reaver 1-2,és a Blood Omen 2 király volt. -
TneX #27 Naa azért próbáld már meg :))) -
#26 Ize mikor is kell megjelenyen ?:) -
#25 Kár. -
#24 Ohh ha akkor ide ugy 4 oldalnyit kene irjak :)
Sajnos meg roviden sem tudom elmeselni mert kurva bonyorult a tortenet :) -
#23 Történetileg?
Röviden el tudnád mondani miről szólnak, mert én csak játszottam, de nem értettem. -
#22 Mindakettonek :) -
#21 Én úgy tudom, hogy karácsonyra jelenik meg PC-re.
De ez most a Soul Reaver-nek, vagy a Blood Omen folytatása lesz? -
gonosz #20 milyen ertelemben nem olyan utos? sztori?
vegigvitted?
beszeltem vkivel aki igen es neki nagyon bejott , azt mondta nagyon jo lezarasa az eddigi reszeknek.
sephi, amugy barmikor johet pc-re :) -
szalacsy2 #19 Hi !
Nekem sikerült egy hét alatt lekapni Nova torrente - vel. De sajna csalódás, nem olyan ütős mint a régiek : ( -
#18 Ezt a jatekot keptelenseg megszerezni Ps2-re. Pc-re meg meg meg sem jelent. Ha valakinek van infoja hol lehetne beszerezni Ps2-re szojjon. -
asdasdasd #17 Állitólag már megjelent. Látta már valaki? -
gonosz #16 olvasd el az oldalt #13 -
gonosz #15 a blood omen1 -re epul teljesen a soul reaver 1-2. a blood omen2 meg a vegefele kiegesziti a soul reaver2 -t. -
steweee #14 a blood omen sorozat is a soul reaverhez tartozik story ügyileg? nem más cég írta? játszottam a 2-vel. nagyon tetszett, gyönyörű volt, csak elakadtam ahol a vámpír csajt kellet volna kiszabadítani. két napig csak azt kerestem , hogy hogy lehet kinyitni a kápolna ajtaját ahol fogvatartották, aztán letöröltem -
gonosz #13 ja es az alapstory nagy resze a blood omen1 -bol derul ki. De az mai szemmel egy 2d-s borzalom :) A sr1 homepage -n nezd meg a karakterek hattertortenetet abbol nagyon sokminden kiderul.