Cycling Manager 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másrészt meg év elején a Pre-season edzõtáborok pont arra valók, hogy a szezon végére leeresztett emberek újra formába kerüljenek.
Az is fontos, hogy ne támadj minden nap minden szakaszon, mert ha csak simán végigtekersz a mezõnnyel, akkor verseny közben nem romlik, sõt, néha javul a recovery értéked, amit a szakasz elõtt ír ki.
Az is fontos, hogy ne támadj minden nap minden szakaszon, mert ha csak simán végigtekersz a mezõnnyel, akkor verseny közben nem romlik, sõt, néha javul a recovery értéked, amit a szakasz elõtt ír ki.
Sziasztok!
Valaki megfejtette már, mit kéne tenni az idõfutamokom, hogy jó eredmény szülessen?
Már az is nagy segítség lenne, ha elmondanátok mi mit jelent a fogaskerekek közül, mire jó a szöveges rész fent, ilyesmik.
Thx elõre is.
Valaki megfejtette már, mit kéne tenni az idõfutamokom, hogy jó eredmény szülessen?
Már az is nagy segítség lenne, ha elmondanátok mi mit jelent a fogaskerekek közül, mire jó a szöveges rész fent, ilyesmik.
Thx elõre is.
különben nagyon kell figyelni ha valakinek rossz a fitnesse akkor rakjátok feljebb és úgy kell próbálnigatni hogy pont a fõ versenyre legyen maxon
A fitness a formát jelöli.
Én csak akkor gyorsítok ha nagyon nem érdekel a szakasz.Viszont nem nagyon szeretek lemaradni a szökésekrõl. A sprinteket ti hogy csináljátok,eddig max 7.lettem?
Neutral, nem tudom játszottál-e a 3-assal, de ha igen akkor furcsállom amit írtál, ha van olyan aki simán, élöben lejátszik 1 szakaszt normális sebeséggel, akkor az én véleményem szerint meg van huzatva, azért tettek a játékba gyorsítást (2x, 4x, 8x), hogy azt használják, kb. 10-12 perc egy szakasz, és még látványosság is van, részhajráknál, hegyeknél, befutóknál vissza kell tenni normális sebességbe, és teljesen jó legalábbis az én ízlésemnek 😄DDDDDD 

Megtudná nekem valaki mondanni, hogy hogyan kell idõfutamot menni. Ja és az editorral mi a helyzet?
Kubci van egy próblémám mert mikor tölti a szakaszt akkor kilép pedig a 3 is megy meg a 4 demója is nem tudom mi lehet 😞
dp:szerintem attól is függ ki milyíen fizikai formában van
hegyimenõ:mondj 1 idõpontot ami neked jó és jáccunk neten!!!!!!!!te crealj
hegyimenõ:mondj 1 idõpontot ami neked jó és jáccunk neten!!!!!!!!te crealj
0.8b,szóval nem a legújabb,de szerintem nem sokat változott azóta.
A játék legnagyobb baja az,hogy ugye idõben rövidebbre kellett venni a versenyeket(5 órát nem hiszem,hogy vkinek lenne kedve tötyörészni 1 szakaszon így...).Ez fõleg az eredményeknél jön ki,ugyanis,ha vkik lemearadnak a mezõnytõl,de kis tgávolságokra vannak egymástól,akkor a gép azonos idõvel veszi õke.Eredmény hegyen gyakran jönnek meg 40-50-en is....
A játék legnagyobb baja az,hogy ugye idõben rövidebbre kellett venni a versenyeket(5 órát nem hiszem,hogy vkinek lenne kedve tötyörészni 1 szakaszon így...).Ez fõleg az eredményeknél jön ki,ugyanis,ha vkik lemearadnak a mezõnytõl,de kis tgávolságokra vannak egymástól,akkor a gép azonos idõvel veszi õke.Eredmény hegyen gyakran jönnek meg 40-50-en is....
na megvan a CyM 4 12.0r-es eredrti változat amiveé lehet multizni stb stb. ez a teljes és most szépen ki is próbálom 😊
Ez azért nem teljesen igaz, mert ha megnézed, itt elindul a peloton fel a hegyre, és egyenként leszakadoznak azok, akik nem bírják a tempót. Értelemszerûen minél nagyobb a tempó, annál hamarabb és többen maradnak le. Ha van elõl szökevény, akkor kimondottan erõs tempót szoktak nyomni az elején.
Másrészt meg nem mindenki egyszerre támad, a favoritok közül néha elõbb elindul valaki, néha kivár, és csak késõbb támad. Szóval a cym3-hoz képest sokkal életszerûbb az egész. Az mondjuk tény, hogy US Postal-féle tempómenéssel még én sem találkoztam.
Szerintem a játéknak sokkal nagyobb hibája, hogy a szimulált versenyek néha nagyon hülye eredményeket hoznak (pl Basso nyeri az idõfutamot, Bodrogi 89. 9 perc hátránnyal, vagy pl nálam a TDF-et elõször Sandy Casar, másodjára Jörg Jaksche nyerte Cunego és Sinkewitz elõtt, Armstrong sérülés miatt nem indult, Ulrich 8., Hamilton, Mayo a vert mezõnyben...).
Másrészt meg nem mindenki egyszerre támad, a favoritok közül néha elõbb elindul valaki, néha kivár, és csak késõbb támad. Szóval a cym3-hoz képest sokkal életszerûbb az egész. Az mondjuk tény, hogy US Postal-féle tempómenéssel még én sem találkoztam.
Szerintem a játéknak sokkal nagyobb hibája, hogy a szimulált versenyek néha nagyon hülye eredményeket hoznak (pl Basso nyeri az idõfutamot, Bodrogi 89. 9 perc hátránnyal, vagy pl nálam a TDF-et elõször Sandy Casar, másodjára Jörg Jaksche nyerte Cunego és Sinkewitz elõtt, Armstrong sérülés miatt nem indult, Ulrich 8., Hamilton, Mayo a vert mezõnyben...).
már megvan valakinek az eredeti???mert az jácchatna velem neten!!!!!
milyen szam van a game fomenujeben jobb oldalt alul?
Nos a játékból ugy vettem észre,hogy teljesen hiányzik a tempómenés(van amikor 1 csapat elõremegy,de csak totyorásznak általában...),és a hegyi szakaszok úgy dõlnek el,hogy mindenki támad,és vki majd sokáig bírja...
Hegyen 85 körüli hegyimenõvel simán el lehet menni, én a Giron sorra nyertem a hegyi szakaszokat, pl a királyetapot is, és az összetettben csak azért lettem második, mert az Alessio megszívatott...
Egyszer Pelizotti indult meg a szakasz közepén, máskor Noé, én meg nem mertem utánuk menni, mert féltem, hogy Basso lenyom. Ehhez képest Basso-t mindig sikerült lenyomni a hegyen, szóval eltaktikáztam a dolgot.
Pelizottinak volt egy majdnem 10 perces szökése, amit nem tudtunk már behozni, késõn indultam meg, így végül 2 perc hátránnyal lettem második összetettben. Az összes trikót megnyertük csak a maglia rosát nem. 😊
Hozzáteszem, hogy aminek pláne örültem, az az, hogy a "vízhordóim" milyen eredményeket hoztak. Egyrészt Rothmer (67-es mountain, 66-os hill, és 67-es flat skillekkel - recovery, stamina is 65-70 között) megnyerte a hegyi trikót. Másrészt Lengyel Tamás, aki a csapat fiatal tehetsége (73-as mtn, 71-es hill, 67-es flat) 15. lett összetettben a Giro-n, és második az U25-ben.
Ami a hegyi támadásokat illeti, 4 dolog számít, illetve lehet, hogy a felszerelés is, ebben nem vagyok biztos. Mindenesetre ez a négy a következõ:
1. skillek
2. fitness - összefüggésben a recovery értékkel
3. még meglévõ frissítõk száma (ez teljesen megváltozott a cym3-hoz képest, itt ha fullon van a zöld csík, de csak 1 frissítõd van már, akkor sokkal lassabb leszel, mintha majdnem üres a csík, és megvan az összes frissítõ)
4. kontráztál, vagy simán támadsz - ha kontrázol, akkor sokkal gyorsabban és tovább bírod a tempót, és a gyengébb skilleket is lehet ellensúlyozni egy picit. Könnyítés, hogy olyan embert is lehet kontrázni, aki éppen nem támad, és akkor is ugyanúgy megindul az ember, és ekkor is jobban megy, mintha simán támadnál.
Egyszer Pelizotti indult meg a szakasz közepén, máskor Noé, én meg nem mertem utánuk menni, mert féltem, hogy Basso lenyom. Ehhez képest Basso-t mindig sikerült lenyomni a hegyen, szóval eltaktikáztam a dolgot.
Pelizottinak volt egy majdnem 10 perces szökése, amit nem tudtunk már behozni, késõn indultam meg, így végül 2 perc hátránnyal lettem második összetettben. Az összes trikót megnyertük csak a maglia rosát nem. 😊
Hozzáteszem, hogy aminek pláne örültem, az az, hogy a "vízhordóim" milyen eredményeket hoztak. Egyrészt Rothmer (67-es mountain, 66-os hill, és 67-es flat skillekkel - recovery, stamina is 65-70 között) megnyerte a hegyi trikót. Másrészt Lengyel Tamás, aki a csapat fiatal tehetsége (73-as mtn, 71-es hill, 67-es flat) 15. lett összetettben a Giro-n, és második az U25-ben.
Ami a hegyi támadásokat illeti, 4 dolog számít, illetve lehet, hogy a felszerelés is, ebben nem vagyok biztos. Mindenesetre ez a négy a következõ:
1. skillek
2. fitness - összefüggésben a recovery értékkel
3. még meglévõ frissítõk száma (ez teljesen megváltozott a cym3-hoz képest, itt ha fullon van a zöld csík, de csak 1 frissítõd van már, akkor sokkal lassabb leszel, mintha majdnem üres a csík, és megvan az összes frissítõ)
4. kontráztál, vagy simán támadsz - ha kontrázol, akkor sokkal gyorsabban és tovább bírod a tempót, és a gyengébb skilleket is lehet ellensúlyozni egy picit. Könnyítés, hogy olyan embert is lehet kontrázni, aki éppen nem támad, és akkor is ugyanúgy megindul az ember, és ekkor is jobban megy, mintha simán támadnál.
Naakkor ez a verzió amit ezek a Shogun-os srácok csináltak a következõkben más: Mivel nem tudták eddig megtörni a védelmét a játéknak ezért úgy döntöttek, hogy mivel a demon ugye nincs másolásvédelem így úgymond azt bõvítették ki. Hozzátették az összes pályát, versenyzõt és mindent ami megvan a fullban így megkapták magát a full gémet. Installálni nem is kell hanem a bemountolt file amit leszed az ember egy exe file ami egy önkicsomagolós rar filet tartalmaz. Azt bárhová kiitömörítheted és ott is van a gém a gépen. Semmi registry semmi egyebek. Az egyetlen dolog ami ebben nincs az az internetes gém(ill ottvan csak nem mûxik). Kb olyan mintha egy rippelt gém lenne de a lényeg, hogy mûxik. Hehehe 😊
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Van mit javítani még biza a játékon.....
A 2.-ben szinte egyenként jöttek be a versenyzõk,a 3,-4-be meg még hegyen is gyakran 40-50 fõ,még akkor is ha jó hegyimenõk viszik atempót,ez azért elég hülyeség😞
A 2.-ben szinte egyenként jöttek be a versenyzõk,a 3,-4-be meg még hegyen is gyakran 40-50 fõ,még akkor is ha jó hegyimenõk viszik atempót,ez azért elég hülyeség😞
ja,ez a másik ami idegesít.....
Általában ha támadok és jönnek utánam,akkor simán lehagynak,tökmindegy milyen hegyimenõk menetek😞
Általában ha támadok és jönnek utánam,akkor simán lehagynak,tökmindegy milyen hegyimenõk menetek😞
valaki árulja el miért van az h pecharomannal attackolok hegyen felfele 99-es erõbedobással és elmegy mellettem ülye 1 66-os hegyimenõ?!????????
már szedem....
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Csumi.
Az NForce-on megjelent a game valami Shogun csapat crackelte,de nem tudom,hogy milyen lehet,akit érdekel nézze meg.Én kivárok míg megjelenik valami használható darab.Lehet,hogy ez az?
Az NForce-on megjelent a game valami Shogun csapat crackelte,de nem tudom,hogy milyen lehet,akit érdekel nézze meg.Én kivárok míg megjelenik valami használható darab.Lehet,hogy ez az?
hát igen, 70-es flat érték fölött 2 percet lehet hozni a mezõnyön az uccsó 10km-en...
miért van az h a sprintnél a végén lasítva mennek???
Nah az elkel,mert ez elég idétlen,hogy utolsó 10km-eren a mezõny csak 45-el megy.....
a kerekesek ability-jei csak felfele emelkednek idovel, vagy mennek lefele is?
#690 valaki?
állítsad nehezebb fokozatra akkor több mezõnyhajrá lesz,mert szinte mindig befognak!kivéve engem😊
Kösz Pdro a müxik a CyM4!!!
Kissé érdekes egyébként a játékban,hogy játszva 10/1-szer van mezõnyhajrá,szimulálva meg 10/9-szer...
Jó,hogy van bukás,csak ez a földöncsúszós indulás elég gagyi...
Kissé érdekes egyébként a játékban,hogy játszva 10/1-szer van mezõnyhajrá,szimulálva meg 10/9-szer...
Jó,hogy van bukás,csak ez a földöncsúszós indulás elég gagyi...
nah elmentem Balatonra és amilyen szerencsétlen vagyok pont nem tudtam közben megkaõpni az eredeti CyM 4-et ezért csak akkor lesz meg ha haverom is kinyaralta magát /hétfõ,kedd/ peditg már úgy volt hogy csütörtökön meglesz 😞
Nah 600 mega.Remélem délután már meglesz....
probald ki es megerted mi a problemam
Pedro légsz ad soto a matrixon,márcsak 200 mega kell😞
Az a qrva atlantis+matrix eltûnt😞(((((((((((((((((((((
hova kell bemásolni a letötltött adatbázist?????????????ha letöltöm a patchet akkot nekem kér 1 kódot,az mi?
mást ne toltsel kozbe, vagy szolj pedronak
jah 😄
Pedro,mit csináljak,hogy gyorsabb legyen a letöltés???
Így holnap délelõtt se lesz kész,pedig az már jó lenne😞(
Így holnap délelõtt se lesz kész,pedig az már jó lenne😞(
Engem is 1x,de vagy 5-6 olyan esetért zártak ki vkit,ami nekem is volt😊.Mindenki nem lehet ellenõrizni😊
engem soha nem dobtak ki... talan 1x
Ezek a matrixosok minden szarért kidobnak😞(
Hmmm.
Gondolom azért lehet állítani rajta,hogy be kelljen osztani a versenyzõ erejét...
Egyébként mi értelme lenne,ha 99 -el végigmennél??????
Gondolom azért lehet állítani rajta,hogy be kelljen osztani a versenyzõ erejét...
Egyébként mi értelme lenne,ha 99 -el végigmennél??????
énn a saeco-val kezdtem 1et de nincs sok idom jaccani mostanaban, nyertem 1 tour of qatart meg már nemtom melyik 1napos versenyt...
na lenyomtam nehany szakaszt, es elso megallapitasom az idofutamot erinti, ami nagyon gyatrara sikeredett...
ha a flat out uzemmodban a gepre bizzuk a dolgot, akkor eleg gyatra eredmenyt er el a versenyzo, ha viszont kezbe vesszuk az iranyitast, es a versenyzo terheleset a maximumon tartjuk, akkor konnyeden nyer.Armstronggal a tour utolso elotti etapjan, a hosszu kronon a masodik 4perc15 mp-el volt elmaradva!ez azert kicsit sok
a krono masodik negativuma, hogy a szufla(zold csik) meg a legjobbaknal is 30km utan elfogy, es ezutan csigatempoban kozlekednek a kerekesek.Na ez oltari nagy BUG
ha a flat out uzemmodban a gepre bizzuk a dolgot, akkor eleg gyatra eredmenyt er el a versenyzo, ha viszont kezbe vesszuk az iranyitast, es a versenyzo terheleset a maximumon tartjuk, akkor konnyeden nyer.Armstronggal a tour utolso elotti etapjan, a hosszu kronon a masodik 4perc15 mp-el volt elmaradva!ez azert kicsit sok
a krono masodik negativuma, hogy a szufla(zold csik) meg a legjobbaknal is 30km utan elfogy, es ezutan csigatempoban kozlekednek a kerekesek.Na ez oltari nagy BUG
Nekem eddig simán megy,szinte minden versenyt nyertem (a qatari-t és a mediterrán kv-t 😄D )bár még 1 nagyobb versenyem sem volt.
Amugy valaki el tudná mondani,hogy lehet megszerezni az 1.0-s játékot?ma gémlibrõl lenn van kiírtam,kérte a serialt(már ez is csoda,hiszen ha nem az alább leirt módon irom ki akkor nem is veszi észre a játék a cd-t)a gémlib le is irta az .nfo file-ban csakhogy miután azt a serialt is beirom se indul a gém,a sf3 nem enged jáccani,így csak 0.8b verzió van(demos),már az eredetit is +jkaptam kiírva,de azt pedig nem olvassa be a játék(még ha cd-rõl indítom se!)
Amugy valaki el tudná mondani,hogy lehet megszerezni az 1.0-s játékot?ma gémlibrõl lenn van kiírtam,kérte a serialt(már ez is csoda,hiszen ha nem az alább leirt módon irom ki akkor nem is veszi észre a játék a cd-t)a gémlib le is irta az .nfo file-ban csakhogy miután azt a serialt is beirom se indul a gém,a sf3 nem enged jáccani,így csak 0.8b verzió van(demos),már az eredetit is +jkaptam kiírva,de azt pedig nem olvassa be a játék(még ha cd-rõl indítom se!)
Lehet hogy te jatszottal a 3as resszel es azert konyebb neked. Vagy lehet hogy tobb idot fektettel bele, azert tudod kezelni a jatekot. En eddig kb 1 orat jaccogattam vele, mivel nincs idom vele jatszani...Ha en is tobb orat elszorakozgatnek vele biztos menne a dolog, de idohiany miatt nemtudok vele annyit nyomni...
Tudok vele jatszani, csak pontosan nem ertettem a kulonbseget 😊 es igenis kell a demohoz crack, olvasd lejebb vissza, az kell ahhoz, hogy mukodjon.
A demohoz cracket?😊
Short relaynél elõl van pár másodpercig,az infine-nél meg sokáig...(A 3.-at nem tom)
De jó,hogy azoknak van meg a játék,akik nem tudnak vele játszani😊)
Short relaynél elõl van pár másodpercig,az infine-nél meg sokáig...(A 3.-at nem tom)
De jó,hogy azoknak van meg a játék,akik nem tudnak vele játszani😊)
Ja valaki privatban le tudna irni, hogy pontosan milyen taktikai kulonbseg van a short-relay, infinite-relay, go-to-front kozott?
Hali!
A demo-hoz hol talalok cracket?
A demo-hoz hol talalok cracket?