791
így a Tour2003 előtt...
  • Matt13
    hello
  • Neutral
    Na csak eljutottam a Giroig:)
    A Saunier Duvallal vagyok,főleg gyengébb versenyzőket indítottam,de Gomis és Mori az 1.hegyi szakasz után 20-ban vannak.Úgyhogy mostmár lehet hajtani egy szakaszra:)
  • Neutral
    544.hozzászólásban megtalálsz mindent
  • taylorp
    Sziasztok! Egy hülye kérdéssel fordulok hozzátok. Most töltöttem le FTP-ről a Cycling M. 4-et, de az az igazság ez az első letöltésem. Mit kell csinálni, ha lejött minden?
  • Neutral
    Én Horrachal jártam így:)
    Tényleg elég durva,hogy senki nem esik(bezzeg a CyM3-ban egy kemény hegyi asakaszon a mezőny fele kiesett:()
  • engine
    Tegnap sajnos belefutottam a régi bugba :(
    Vinokurovot kiakartam szedni a versenyből, mert iszonyat gyenge kondija volt. Leállítottama táv negyedénél, mindenki más befutott, csak ő nem. Másnap 3 órás előnye volt a 2. előtt :(
  • kalimpa
    Na, nem unta még meg valaki a CM4-et? Mert akkor eladhatná...:)
  • Neutral
    Lehet elvileg,csak a editor kell hozzá.
  • maptel
    Lehet egyéni adatbázist csinálni? ha lehet Valaki leírná nekem hogyan. Előre is kösz!
  • Kubci
    :D:D:D
  • kalimpa
    Nincs valakinek eladó CM4-e?
  • Ulle
    Miguel Indurain valóban egy legenda, s szerintem jobb bringás volt, mint Armstrong, viszont Vueltát nem nyert sose (nagy bánatára), de Giro-t igen. Meg több klasszikus versenyt is (pl: San Sebastiani világkupa)
  • Neutral
    Ja és 19 éves:))
  • Neutral
    Ha nő a tempó vedd fel magasabb százalékra,és simán tartják a tempót....
  • Neutral
    Félreértettél:)
    Természetesen tudom ki Miguel Indurain,xcsak azt nem értettem,hogy mit keres a databaseben 1 Miguel INDOREIN.
    Vmi rokona,vagy csak poén???
  • Kubci
    a csapatidőfutamnál a versenyzők alatt van kettő jel!azok mit jelentenek?
  • hegyimenő
    Kubci meg de nem volt hozzá kulcs és ha crackelem meg kilép de lehet meglesz most 3 napra elutazom de majd szólok mi van
  • Kubci
    ok thx!valaki tud már neten jáccani?hegyimenő neked megvan az 1.0 nem?
  • hegyimenő
    Kubci ne 50%-on hagyd őket hanem tedd őket nagyobbra
  • Kubci
    az a kérdésem h ha hegyen,dombon megy fel a mezőny kicsit meghúzzák olyanok akik nem hegyimenők h beérjük a szökevényeket akkor a csapatomat h tarthatom a mezőnyben???mert álltalában meghalnak ott a playerek(az enyéim) és lemaradnak,volt olyan h virenque is lemaradt nem olyan nagy hegyen,csak bettini bírta,formájuk jó volt!én álltalában eddig a mezőny első szekciójába küldöm a versenyzőimet 50%-os erőbedobással és ilyenkor elfáradnak a helyen,mert nem bírnak ott maradni..ez miért van?mit csináljak ez ellen?
  • Shotogan
    Lenyomtam néhány szakaszt és az időfutamot szerintem is eléggé elszúrták,de a játék alapjában véve szerintem jobb a CyM 3-nál.Az edzőtábornál az mennyit számít,hogy hánycsillagos hotelbe viszem a versenyzőimet?
  • engine
    Miguel Indorein egy legenda.
    Legalább akkora alakja a kerékpár sportnak, mint most Armstrong. Vagy tán még nagyobb, mert ő vueltát is nyert és jónéhány tourt.
    Egyik nagy kedvencem volt :)
  • Shotogan
    én Shoti néven vagyok fent,te milyen néven vagy fent?Pedig rákerestem és nem találtam.Mikor leszel fent?Ma éjjelre ott tudod hagyni a gépet?
  • Neutral
    De milyen néven vagy fennt???
    Egyébként megosztottam a Matrixon(a magyaron)
  • hegyimenő
    na van egy megoldás hogy a játék ne 0.8 legyen hanem 1.0r. letöltitek az isot felteszitek és csak az exe-t bemásoljátok a demoból a cym 4 mappájába és felűlírjátok az eredetit viszont patcht ne rakjatok fel
  • Neutral
    Nekem megvan,mach nem engine hanam pedro.
    Nem tudja vki,hogy ki az a Miguel Indorein a Databaseben?
    19 évesnek írják.Vagy csak poénnak van ott?:)
  • Shotogan
    engine,te mach vagy a DC++-ról?
    Ha valakinek megvan az isos formátum és DC-n is fent van,az privizzen rám a Matrix vagy Independence HUB-on!Fontos lenne,mert már csak kb. 10% hiányzik,és a srác akitől töltöttem mostanában nincs fent!Előre is köszi
  • Neutral
    Köszi,király az oldal!!!
    Úgy látom a CyM 5-t már megelőlegezték:)
  • Dijuice
    www.cyclingmanager.atw.hu
    Nemrég újult meg.
  • hegyimenő
    nem tudjátok miért van az hogy mikor tölti a szakaszt és betöltötte akkor kilép a windowsba és kész?
  • Neutral
    A gép rohadtul csal...
    Az egyik versenyen én vezettem és 2 percet kellett volna megőrizni egy hegyi befutón (csak 1 hegy volt),de az emberem a a hillben 10-el gyengébb versenyzőt is alig bírta követni,úgy hogy formája very good,recoveryje pedig good...........
  • donpedro
    Eddig sem én csináltam, én csak cikkeket írtam az oldalra és az is már egy éve volt. (Volt róla szó, hogy én fogom csinálni, de csak ha lesz időm belemászni a weboldalszerkesztés rejtelmeibe. Nos, nem volt rá időm, és most sincs.)

Másrészt a magyar oldalnak már egy ideje más a címe, de hogy pontosan mi, azt őszintén szólva nem tudom, viszont az indexes fórumban valahol le van írva az új cím.
  • smile121
    ez volt amstrong első versenye a szezonban:-)
  • Neutral
    Pedro miért nem folytratod a magyr CyM oldalt??
    Szerintem mostmár lenne elég látogató...(az itteni fórum alapján)
  • Neutral
    Ez mutatja,hogy gyenge edzővel ARmstrong is lehet utolsó:))
    Szépen elbaltáztad a felkészülést:)
  • smile121
    de szép magyarosan megfogalmaztam jelmagyarázatot ha kéri valaki küldöm:)
  • smile121
    nem esett szakaszonként kapott 20 percet:) öröm lett volna nézni ,ha nem a saját versenyzöm lett volna :-)
  • Kubci
    ha esik akkor miért ne?
  • smile121
    jó ez a játék! Láttátok már amstrongot 8 szakasz uátn összetetben az utolso helyen?:)
  • Kubci
    joe69:először nyomnd meg az attack vagy sprint gombot,majd lépj rá arra a játékosra akit meg akarsz countrázni és nyomndd meg a countert,elvileg nekem így jó