Pusztítási versenyt rendeznek a hackerek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A"tökéletesen"megírt cikk miatt üzenem JohnnyCage-nek,ha ennyire elõszeretettel keveri a hacker és a cracker fogalmat ne lepödjön meg ha a supergamezt is"szebbé"teszik az emlitett úrak!
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
lehet, hogy nem fogalmaztam elég világosan. úgyhogy még egyszer bölcsis szinten: mind a kettõ bûnözõ, mind a kettö bûncselekményt követ el.
pölö: ha téged valaki kimagoz, lehet hogy jót tesz a világgal, azzal hogy nem tudod tovább örökíteni a hülyeségedet, _de_ attól még büncslekményt követ el és börtönben vagy a hárshegyen a helye!
gondolom így már tiszta, világos. 😊
pölö: ha téged valaki kimagoz, lehet hogy jót tesz a világgal, azzal hogy nem tudod tovább örökíteni a hülyeségedet, _de_ attól még büncslekményt követ el és börtönben vagy a hárshegyen a helye!
gondolom így már tiszta, világos. 😊
szerintem ez egy jó buli lenne, az internet úgyis olyan kurva unalmas. nem ?
EZ LOL. Tipikus gizike-gõzeke szituáció...
Cracker sose dolgozik weben, õ a másolásvédelmet töri fel a progikban mióta világ a világ.
Cracker sose dolgozik weben, õ a másolásvédelmet töri fel a progikban mióta világ a világ.
szerinted egy sorozatgyilkos és egy anyagyilkos között van különbség? na látod.
johnnycage tökéletesen írta meg a cikkét!
johnnycage tökéletesen írta meg a cikkét!
Elhiszem, hogy sokan dolgoznak azon hogy elhozzak nekunk a hireket, de azert ennel mar egykicsit egysegesebbnek kellene lennie a supergames -nak.
A cikk iroja igazan elolvashatna a Tatabanyai Hacktiviti -rol szolo cikket, hogy tudja mi a kulonbseg a hacker es a cracker szavak jelentese kozott.
A mas oldalanak elcsufitasa nem epp egy baratsagos dolog, legalabbis szerintem a honlap tulajdonosa nem fog orulni neki.
Ez mar sokkal inkabb cracker stilus.
A cikk iroja igazan elolvashatna a Tatabanyai Hacktiviti -rol szolo cikket, hogy tudja mi a kulonbseg a hacker es a cracker szavak jelentese kozott.
A mas oldalanak elcsufitasa nem epp egy baratsagos dolog, legalabbis szerintem a honlap tulajdonosa nem fog orulni neki.
Ez mar sokkal inkabb cracker stilus.