Pusztítási versenyt rendeznek a hackerek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HuAn82
A"tökéletesen"megírt cikk miatt üzenem JohnnyCage-nek,ha ennyire elõszeretettel keveri a hacker és a cracker fogalmat ne lepödjön meg ha a supergamezt is"szebbé"teszik az emlitett úrak!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

b
lehet, hogy nem fogalmaztam elég világosan. úgyhogy még egyszer bölcsis szinten: mind a kettõ bûnözõ, mind a kettö bûncselekményt követ el.

pölö: ha téged valaki kimagoz, lehet hogy jót tesz a világgal, azzal hogy nem tudod tovább örökíteni a hülyeségedet, _de_ attól még büncslekményt követ el és börtönben vagy a hárshegyen a helye!

gondolom így már tiszta, világos. 😊

szerintem ez egy jó buli lenne, az internet úgyis olyan kurva unalmas. nem ?
EZ LOL. Tipikus gizike-gõzeke szituáció...
Cracker sose dolgozik weben, õ a másolásvédelmet töri fel a progikban mióta világ a világ.
b
szerinted egy sorozatgyilkos és egy anyagyilkos között van különbség? na látod.

johnnycage tökéletesen írta meg a cikkét!

Elhiszem, hogy sokan dolgoznak azon hogy elhozzak nekunk a hireket, de azert ennel mar egykicsit egysegesebbnek kellene lennie a supergames -nak.

A cikk iroja igazan elolvashatna a Tatabanyai Hacktiviti -rol szolo cikket, hogy tudja mi a kulonbseg a hacker es a cracker szavak jelentese kozott.
A mas oldalanak elcsufitasa nem epp egy baratsagos dolog, legalabbis szerintem a honlap tulajdonosa nem fog orulni neki.
Ez mar sokkal inkabb cracker stilus.
Benedekco
MAD MAX

Mé há nem?