229
HASZNÁLD A SPOILER TAG -et, vagy megjelölést! Más is szeretné megnézni a filmet, anélkül, hogy tisztába legyen előre minden jelenettel, köszi! |
-
-
Kepek #228 Remek plakát az Indiana Jones 5-nek
Itt az Indiana Jones 5 első előzetese
-
Regiujzenek #227 Egy cikk a régi Indiana Jones filmekről és kortársairól:
A 80-as évek legjobb kalandfilmjei
-
#226 Indy-s diorama kéne :) csak ugye 270 euro :(((
-
Xerxész #225 Lucas nyilatkozott az 5. részről -
#224 A könyv szerintem sokkal jobb volt,de a film is bekerült az örök kedvencek sorába:-) -
#223 Sziasztok!Megnéztem én is, de könyv nekem jobban tetszett,bár a film se volt rossz, egy ami nem jött be,hogy túl sok lett a számítógépes cucc. a régieknél jobban kijött,hogy nem volt ilyen technika benne + azért egy két túlzás,mint az atomrobbanás túlélése :D:D picit irreal :D -
blackgamer #222 könyvben kicsit másként voltak a dolgok, pl. temető leszakadt, vártam ezt hogyan oldják meg filmen de kihagyták -
#221 Remek film, hozta a szokásos hangulatot nálam. :) -
JeffeS #220 ez érdekes, mert én nem tudtam végignézni.
Kicsit unalmas már, hogy az xedik rókabőrt húzzák le a nagy nevekről. -
JeffeS #219 általában könyvekben jobb szokott lenni minden... -
blackgamer #218 most fejeztem be a könyvet, hát, érdekes, kiváncsi leszek mit hogyan oldottak meg vizuálisan,
amikor olvas az ember, elképzeli a helyszínt és a szereplőket, biztos fura lesz filmen viszontlátni -
#217 Én is tegnap voltam megnézni a moziba,nekem is nagyon tetszett,a történet is jól össze volt rakva(mint az előző részekben is)meg sok poén is van benne,szóval tényleg jó film lett. -
spike0007 #216 Csak tegnap tudtam megnézni kertmoziban! Hát ez a film egy istencsászár! Nagyon jó film lett! Gratula Lucasnak Spielbergnek és az összes szereplőnek és mindenkinek akinek köze volt a filmhez! Mióta vártam már egy ilyen filmet! Csak dícsérni tudom! Már várom a dvd megjelenést!:) -
#215 Indy 4 kettős kritika
Jó olvasgatást:) -
#214 sziasztok.
nincs meg véletlenül valakinek az utolsó kereszteslovag régi szinkronja (amiben a fiatal Indy hangja Rudolf Péter) VHS-ről digizve? -
#213 köszi aranyos vagy :) -
#211 Ezt meglátná a magyar tanárod, azonnal megbuktatna. -
Seten #210 Csak egy tanács: ha legközelebb bemész egy idegen helyre, tájékozódj, hogy mit illik és mit nem.
Ja,és fontos még kifejezőeszközök helyes megválasztása.
Meglátod, jól fog jönni! -
#209 alapbol aki nem látta és megakrja nézni minek olvasgat itt ép eszü ember gondolhatja arrol pofáznak emberek milyen voltt a film, és nem arrol bazdmeg , hogy sorban áltunk popcornért közben kétszer befostam majdnem anyian voltak és akkor dagadt kurva elötünk bevásárolt 5 kilo popcornt 2 liter kolát hogy 10 percenként menjen ki pisálni és csatogjon tetves kukoricájával.... -
#208 vele ne foglakozál me ezt élvezi.. -
#207 szerintem nem látta, sztem rá se pillantott a bannerre. -
Seten #206
Láttad ezt a banner alatt?:
"HASZNÁLD A SPOILER TAG-et, vagy megjelölést!"
-
Daza500 #205 Te meg hűtsd le magad. -
Xerxész #204 Na ja...kár, hogy az is csak becsült. :) -
#203 Gratulálok, sikerült bespoilerezned a végét mindenki okulására.
Ügyes vagy! -
spike0007 #202 http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/iniana0526/Persze Xerxész persze! Külföldi bevételekkel együtt már 270 milla! -
Xerxész #201 Nem annyit hozott, ez csak egy becsült érték.
Ami tényleges, az a csütörtöki nap a maga 25.041.072 dollárjával. A hétvégi adatok a mai napon lesznek ténylegesítve gondolom.
Szóval ne vedd készpénznek, amit ott láttál. Ez még mozoghat felfelé is és lefelé is. -
#200 Te is fiam ,Brútusz -
#198 Most nézem hogy az USa-ban 4 nap alatt $126,000,000 hozott a film. -
#197 még mindig senki sem kiváncsi "erre"... -
#196 Indiana Jones és a 15 képkocka esete XD -
#195 Sok lesz már... -
#194 omfg de szánalmas vagy :D -
#193 ok "tetves kocka" -
#192 Hagyd a pöcsbe már ezeket a release infokat "tetves kocka" -
#191 -
#190 köszi! -
#189 nevetséges vagy -
#188 Indiana.Jones.es.a.kristalykoponya.kiralysaga.CAM.HUN.XviD-Beowulf