Win Xp-t nem kedvelő játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szvsz nekem gyk minden játék megy rajta...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Hm, érdekes, nekem még az EOB-k is elmennek rajta. A Settlers 1-2 is. Pedig azok aztán nem mai csirkék. 😊
Semmi nem kedveli ami 5 evnel idosebb, az tuti
A 3 evnel idosebbek is erosen keteselyesek 
A 3 evnel idosebbek is erosen keteselyesek 
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
pedig van csak korul kene nezni..
Nincs!!!
Én már próbálkoztam a compatibility mode-al is, de eddig még nem jött össze egy játékkal sem. Megoldás: legyen felinstallálva egy Win 98SE meg egy XP is. Egymás mellett jól megférnek...
HM???
Comment t'appelles-tu?????
Bizonyára minannyiotokkal elõfordult, hogy régebbi kedvenc játékotok Win Xp alatt nem volt hajlandó elindulni (nem DOS alapúakra gondolok).
Pl😄river, Worms és nálam pl egy Microsoft játék az Age Of Empire (egy Microsoft op rendszeren nem indul??, vagy csak nálam nem)
Ha valakinek ezzel kapcsolatban vannak bevált módszerei kérem ossza meg velünk segitsen nekünk ,hogy ismét játszhassunk régebbi, de kedves játékainkal!!
Pl😄river, Worms és nálam pl egy Microsoft játék az Age Of Empire (egy Microsoft op rendszeren nem indul??, vagy csak nálam nem)
Ha valakinek ezzel kapcsolatban vannak bevált módszerei kérem ossza meg velünk segitsen nekünk ,hogy ismét játszhassunk régebbi, de kedves játékainkal!!
.:asChil:.