21
  • sumi
    ja.sztem frankóó!azért 1 kérdés.lehet ezt magyarul is,tehát magyar nyelv van-e a lindowshoz? ( 4.5 )
  • sazsmadar
    Ja! Én is ezt kérdezem. Bár én mikor ez az egész lindows dolog elindult akkor nagyon sok szépet és jót hallottam róla. Teljes winfos kompatibilitást terjesztettek róla. Utána azt olvastam, hogy ez nem igazán akar összeállni, és mostmár csak arra törekednek, hogy a mikrofosos irodai alkalmazások tökéletesen fussanak rajta. Kérdésem az minek?! Arra ott az openoffice!
    Most láttam, hogy lelehet szedni a 4.5. Érdemes e vele az időt tölteni? Vagy ez is csak rókabőr?
  • Styrex
    Meg van már a 4.5 is.
    Valaki próbálta már?
  • b
    nézd, az oracle linuxot ajánl. sőt licenszalni akarja a linuxot, hogy saját szervert építsen belőle. de vannak ingyenes db motorok is.

a játékokról: most jött ki a neverwinter nigths linuxos kliense, a többi meg le van szarva. :)

a lindows-ról meg annyit, hogy szerintem egy elég jó kis kezdeményezés. habár bármilyen linux egy fasza 3.1-es kde-vel nagyon jó élményt nyújt. még anyádnak is!

az, hogy a winex-et meg "kafa" windoze kompatibilitásához használja, az meg az ő dolguk. meg is kapták érte botrányhős címet.

lényeg a lényeg! most már mindekinek eljött az idő, hogy legálább egy párat kattingason linuxon. le kell törölni azokat a szar sztárvársz részeket és helyettük installálni egy uhu-t vagy debijánt. :)

hajrá bájern münchen!
  • Frank99
    igen öreg, de egy 10 éve meglévő adatbázist, 100 feletti céget, annak alkalmazottait, és egyéb adatait mondjuk átpakolni, mert ven egy ingyenes, esetleg olcsóbb op. rendszer?
    haggyá má....
  • Inquisitor
    És ahogy valaki egy újságban írta a 3.0-ról, mindent ami benne van letölthetsz ingyen szépen.
    Aztán rápakolod a linuxodra és ugyanott vagy.
    Tényleg csak ócska marketing ... :(
  • aliens
    ja, a képen kde meg staroffice, nem ?
    ez nem is lenne nagy baj, csakhogy az egészet ők tálalják mintha ezt ők találták volna fel, szerintem ez a cikk nem cikk, a lindows szót bármilyen linuxra ki lehetne cserélni.
  • aliens
    ja és az 59.95 dolláros lindows cd-hez kapsz egy "FREE Bonus LindowsCD-t" is, szuper...
  • aliens
    Mindig is figyelgettem ezt a Lindows-t és szerintem ez csak egy nagy marketing fogás, az egész egy nagy humbuk, tulképpen egy egyszerü Linux. A szép website, meg a sok duma meg mögött semmi sincs. Csak azt nem értem, hogy miért ír minden hírportál, magazin folyamatosan róla, a többi sok száz Linuxról meg semmit. Van olyan ember aki ezért pénzt adott ???
  • Frank99
    qva jó dolog egy Linux, de SEMMIT nem fejlesztenek rá, az emulátoros futtatás meg nem stabil.
    akkor hogyan könyveljek, bérszámfejtsek, játszak?
    majd ha fejlesztenek rá, akkor ok...
  • pascal
    "A Lindows cég éppen ezért úgy próbálja meg népszerűbbé tenni Linux alapú operációs rendszerét, hogy azt a Microsoft szoftverekhez hasonló kezelőfelülettel látja el"

Jóemberek a képen egy KDE3 van... bármelyik linux néz így ki sőt pöpecebbül a winfanoknak meg ott az IceWM... amúgy nem azért híjják Lindowsnak mert tud exet futtatni? Nomeg a spamszürő meg a reklámblokkoló is marhanagydolog... Linuxos opera blokkol amit kérsz sőt a levelező kliensben van spamszűrő... ezek a dolgok nem az oprencer feladatai lennének...
  • zippofcy
    Eredetileg nem arrol volt szo hogy a DirectXes gamek is mukodni fognak alatta? Mert ha nem akkor ez sem tobb mint a tobbtucat Linux disztribucio egyike. Ezek elterjedeset meg eppen nagy szamuk, es a keresztkompatibilitas hianya okozza.