CD image
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy cdképet szerkeszteni mivel lehet?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"
zene egyenlő élet
Megtalálható itt.
Ha mégis teljes körûen (a bejelentkezõ képernyõt el akarod tüntetni, de szerintem nem annyira zavaró) akarod használni, keress hozzá crack-et (tûzfal, vírusírtó, spyware-írtó, alternatív böngészõ, józan ész, cseppnyi angolnyelvtudás használata javasolt), vagy keresd meg filemegosztó hálózatokon.
Tudom, hogy az Alkohol írja ezeket, a fájlokat. Viszont az alkohol nem kezeli le a dvd íromat. Virtuális cd -be betöltve meg nem teljesen ugyanaz a méret szerepel, mint az mdf-mds fájlba. Démonsba vagy az Alkoholba is betöltve közel 100MB al kevesebb szerepel, mint az eredeti. Ezért szeretném át convertálni hátha nem, változik a méret. Ja és még valami emulálóba betöltve és úgy ki írva nem lehet beolvastatni, mert gyakorlatilag lefagy a gép, vagy nem tudja értelmezni az imagét.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Tudnátok nekem olyan progit mondani ami mdf-mds fájlt át tud convertálni másik image fájlba?
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Nem tudtok egy olyan progit, amivel cd-képfájlt lehetne anélkül készíteni, hogy kiírjuk a fájlokat cd-re. Magyarán a számítógépen csinálni egy képfájlt, a cd írás kihagyásával.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
hát kikac soltam de nem volt jó neki
hát leszedtem uninst ezsem volt jó maradék tempek fileok és egyéb eltakarítás registri
ezsem volt jó ujra teléepítettem a gépet felment egy szer szükségem volt az alkoholra és azóta megint meghalt próbáltam még vagy hat féle cd img progit egyik se jó és más verziókat is most mit tegyek????
minden cd img használat után formázzak vagy??
van erre vlami megoldás???
Az élet olyan mint egy wc papír, minél közelebb érsz a végéhez annál gyorsabban fogy!!:-D
Próbálj crack-et szerezni a gamék-hez és csináld te magad mauálisan intall cd-t.
A label-ra majd figyelj oda!
Csak halkan, mert ez illegális...
Eredeti játékcd-rõl szeretnék képfájlt csinálni. Próbáltam Alcohollal, clonecd vel és Neroval is, de mindegyik olvasási hibát ir. És Commanderrel pedig simán felmásoltam egy mappába, vagyis nem hibás a cd. Gondolom. Nem hiszem hogy tul komoly védelem lenne a cd-n, mert nem egy mai játék: Knights and Merchants 2
Mi lehet a baj?
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
sztem csak kurvasokat tokol vele, nekem is sokat dolgozik.
a proci hasznalat nalam vegig 100 korul szokott lenni.
fel orat minimum szanjal ra.
*hihi ** *
*hihi ** *
Kicsit lassan csinál ilyen keresést + összehasonlítást, de nincs fájlméret korlát.
Linux alatt amúgy van összehasonlító parancs, Wincommanderben nincs ilyen amúgy? Vagy HexEditor ban?
*hihi ** *
nekem ez a felállás van és semmi baj nincs vele. Igaz a legnagyobb partíció nincs 128 GB, csak 100 körül.
#28: egyik haverom írta. "adszerk86.exe 555 KB"
*hihi ** *
nem sima sp1 nélküli windows xp-d van? ésa winycsid nem 128gb fölötti? mer akkor ott vanakutya elásva
lll l ll lllll l lll ll
És mi a progi neve?
( nekem pl. ha a biosban a ramok High performance ( elõre def. beállítások ) al mennek akkor XP ben a hangeszközöknél hibát jelez... .. )
A TE vinyódról a haverodnál feltelepül?
Ugyan az az Op rendszer, virtuális cédé ???
*hihi ** *
Mi a baja???
(Vagy akár van olyan progi? AMivel össze lehet hasonlítani 2 nagy filet, mert a TotCommander memória méret miatt nem tudja.)