74
CD image, és minde, ami vele kapcsolatos
-
#34 Wincommban van, de csak a memoria méreteig, és nyilván 256mega nem elég 700megához. Külön progi nincs? -
#33 Fantáziadúsan : "Adatszerkesztő"
Kicsit lassan csinál ilyen keresést + összehasonlítást, de nincs fájlméret korlát.
Linux alatt amúgy van összehasonlító parancs, Wincommanderben nincs ilyen amúgy? Vagy HexEditor ban? -
#32 Adszerk a progi neve? -
#31 "nem sima sp1 nélküli windows xp-d van? ésa winycsid nem 128gb fölötti"
nekem ez a felállás van és semmi baj nincs vele. Igaz a legnagyobb partíció nincs 128 GB, csak 100 körül.
#28: egyik haverom írta. "adszerk86.exe 555 KB" -
#30 A vinyóim 60gb/80gb, és sp1-es xp-m van. Sajnos ez nem jött be :( -
#29 stann:
nem sima sp1 nélküli windows xp-d van? ésa winycsid nem 128gb fölötti? mer akkor ott vanakutya elásva -
#28 A Biosbna már át tettem az időzítéseket 3-ra. Az én vinyóm nem próbáltuk ki a másik gépben, de nekem már az is elég, hogy az övéről simán felmegy. Opredszer-daemon ugyanaz.
És mi a progi neve? -
#27 ja ha érdekel akkor van progi ami összehasonlítani tud. -
#26 Az infineon ramokkal nem kéne hogy gondok legyenek. Időzítés probléma nincsen? Próbálj meg egy BIOS default beállítást, hátha a ciklusidők csúsztak el..
( nekem pl. ha a biosban a ramok High performance ( előre def. beállítások ) al mennek akkor XP ben a hangeszközöknél hibát jelez... .. )
A TE vinyódról a haverodnál feltelepül?
Ugyan az az Op rendszer, virtuális cédé ??? -
#25 Hali! Szóval ujra: Nálam lévő image fájlok nem települnek fel, a haver vinyójáról az én gépemen simán felmennek. Mármindent csináltam, az összes drivon Norton Systemworkssel Defrag, Scandisk, legalább 50%szabad hely volt. Nincs badsector, minden normálisan megy rajta, és gyors is. 2 vinyóm is van, akármelyikre másolom át, nem jó, pedig az összesen lementek a fent emlitett alkalmazások.
Mi a baja???
(Vagy akár van olyan progi? AMivel össze lehet hasonlítani 2 nagy filet, mert a TotCommander memória méret miatt nem tudja.) -
#24 Lefuttattam egy memtestet, ami kihozta, hogy kb. 3400hibát talált. Akkor lehet, h. ott lesz a bug. Visszaviszem a ramot a boltba, remélem kicserélik. -
zsotee #23 Stann, ha a haverodtól hozol cd képet azt tömörítve próbáld! Vagyis winrarral benyomjátok és úgy másoljátok átt a te vinyódra.
Ha otthon crc-s lesz a rar akkor valószínű a haverodnál van valami gond, memória vagy kábelezés vagy ilyesmi.
-
#22 Nem lehet! Akkor miért árulnának Dvd írót?! -
#21 Hi all
Cd íróval lehet dvd lemezre írni??? -
#20 De kezdek gyanakodni, hogy tényleg memória hiba lehet, mert a Windows is egyre gyakrabban indul kék-halállal. De ugye ilyenkor a meória a rossz, nem az alaplal? (Amugy a Ram: 256MB 266mhz Infenion, Alaplap pedig ASUS A7V333) -
#19 De monjuk it az SG-n olvastam már, hogy a BF:Vietnam valakinek felment az egyik gépére, a másikra nem, közbe meg egy vinyó volt, és ugyanazt az üzit dobta vissza, mint nekem. És még neki sem sikerült megoldania ezt a problémát. -
#18 Köszi, sztem ez lesz. De mivel lehet rendesen összehasonlítani, mert a Wincommander csak a Ram-om mennyiségéig(256mega) tudja megnézni. A vinyoim meg tuti jók, több teszt is lement,... Esetleg még olyat hallottam, hogy SP1 lehet a baj(XP alatt). -
#17 Nemtom bazz.. én Nerot használok CDképnek winyóra és CDírásra is. Hát még nem volt ilyen gond. Daemonon is mind1ik megy.. -
#16 nem lehet hogy vmi secure lock vagy hasonló funkció be van illetve nincs bekapcsolva pl. a deamonban?
hiba vizsgálatot nyomattál már a vinyódra?
próbáld meg hogy ami haverodnál megy iso fájl, oda átmásolod a te iso fájlodat is, és egy összehasonlító progival megnézitek mennyire korrekt.. -
#15 Jó, persze. Vagyis Dehogynincs!
Havernál működik rendesen, én átmásolom a frissen defragolt vinyómra, Daemonba be, all emulation ON, install, és még ált. az első cd-nél kiirja, hogy crc, vagy a BF:Vietnamnál mást is, és ennyi. Kiirom ujrairhatóra, szintén. És ez már kb. a 4.. játék, vagyis 10CD!!!! Nemhiszem, hogy belefér a hibaszázalékba. Próbáltam már ugy is, hogy az uj vinyomra másoltam az ISO-t, és egy tök üres, hibátlan particiora telepitettem, de semmi! Alcool, Deamon, tök8, nem megy! -
scheri #14 Mi az hogy tönkremennek?Olyan nincs.Hallottál már virtuális cd rom-ról?Írd őket úgy hogy beolvastatod virtuálisba és íráskor a virt.-t adod meg forrásmeghajtónak.Ezt főleg akkor csináld ha nem ISO.És ha tudsz választani akkor csak CloneCd, vagy Nero-t használj!Vagy lehet hogy másoláskor megsérült a fájl? -
#13 Valaki mondja már meg, miért mennek tönkre az image fileaim, amik máshol működnek??????????????????
Mai s másoltam át 2cd-t, és egyik se működik, pedig előtte 5óráig defragoltam!
Valaki mondjon már valami használhatót,plíz!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#12 De a ClonCD alkalmas ra. (Legalabb is nekem az jön be :D:D:D) -
#11 Bocsi -
#10 Ezt nem azer irom hogy alabecsuljek valakit de meg egy magamfajta 12 eves gyerek is tudja.
-
#9 CDRWin , Alkohol -
zsotesz #8 Sziasztok.
Melyik programmal lehet bin-cue file-t készíteni? -
#7 Hali! Az miért van, hogy nem működik egy image file, legalábbis ahonnan másoltam, ott minden probléma nélkül feltelepül. Lehet még kezdeni valamit vele, vagy pedig át kéne másolni ujra leszamilesz' alapon? Mert 3játékból 2-vel nem bírok semmit sem kezdeni, ha defragolok sem. Ujrairhatór is kiirtam, de semmi. Plíííz help! -
#6 Kösz, megcsekkoltam, volt egyéb okosság is ottan :) -
#5 Van egy kis probléma.
Arra rávezetett a rencergazdánk, hogy fel tudom mountolni linux alatt, ez pöpec. DE ANNAK A KIBSZOTT MEMTESZTNEK NINCS FÁJLRENDSZERE, CSAK EGY KIBSZOTT INDÍTHATÓ ÁLLOMÁNYA!!!
Lehet, hogy nem is lehet belőle ollant csinálni, hogy menüből indíccsam a memtest86-ot :(((
Vagy lehet, csak nem tudom, hogy hogyan? -
#4 a WinImage programmal tudod csomagolni, szerkeszteni stb.
http://www.winimage.com
--------------------------
Harder | www.gyik.com -
#3 Nya, magamtól is jutottam erre-arra, de egy floppy formátumú .img-t hogyafaszombacsomagolokki?!? -
#2 Na? Senki? -
#1 Nya, kezdetnek egy érdekes probléma.
Van ugye a memtest-86 cdimage-em, iso formátumban. Lehet-e, és ha igen, milyen programmal kiegészíteni ezt? Gondolog olyanra, hogy pl bootoláskor elindul a memtest, viszont ha utána rakom be, akkor stuff van rajta, vagy felbukkan egy menü, amiben eldönthetem, hogy memtest, vagy boot from cd|hdd