3926
-
warriorseby #1602 nem hiszem el:( mivel dvds nem v teljesen jó ezért cdset is épp letudtam húzni, de amilyen szerencsém van, hát nem crc-s lett az egyik fájl..ezuton kérek szépen egy jotét lelket h segitsen ki egy wndoo jelszoval priviben, h ezért ne kelljen ujra fizetnem..
óriási THX!! -
Newfronter #1601 Le volt már írva, ha visszaolvasol. Egyébként töröld le a CloneCD-t! :) -
#1600 Hali! Tudnátok nekem is segíteni?? Az a bajom, a CDs verziót felraktam, de alindításkor azt írja ki cd/dvd emuláló progit észlelt, kapcsoljam ki a progit, és indítsam újra a játékot! Ezt hogy lehet kiküszöbölni, hogy lehetőleg a deamont ne kelljen kikapcsolni?? -
#1599 Lehet, hogy ki kéne próbálnom az úgynevezett 81.84 beta drivert, ami elvileg külön a Black & White 2-höz van... -
#1598 Hát, 78.01-es van fent...
Lehet, hogy holnap kipróbálom egy régebbivel... -
Newfronter #1597 Nekem egy másik játéknál volt ilyen és ott egy driver csere segített, de nem veszem biztosra, hogy ez miatt van. Egy próbát megér. -
#1596 Nekem meg egy olyan problémám van, amit eddig csak a negyedik pályán (a nordoknál) tapasztaltam. (Fenn van az 1.1 patch)
Egy idő után elkezd akadozni, kb 1 másodpercenként megakad a kép, de az akadások között folyamatos a kép. Megpróbáltam minimum grafikán is, akkor is csinálja, tehát nem az a baj. Kitöröltem a Temp mappa tartalmát, töredezettségmentesítettem, megnöveltem a virtuális memória méretét, de még mindig. És néha abbahagyja, néha újrakezdi.
Miért van ez? Találkozott már valaki ilyen jellegű problémával? És főként: Mi a megoldás? -
Toroco #1595 szerintem akkor maradok a winfos reinstallnál. elképzelhető hogy az acemega csinálja és akkor a legjobb megoldás ha a windows F8at kap. De ezt holnapra hagyom. Köszi a sok helpet srácokmajd holnap meglátjuk menni fog e.
Azért leszedem a DVD verziót is. :D -
Toroco #1594 én is gondoltem erre mikor kérdezted. lehet hogy az ace mega. -
Toroco #1593 én találtam egy speech.lug filet az installban de az 250MB -
#1592 jól beszél ültessék előre ;) -
Newfronter #1591 Esetleg egy másik emuláló progi bekavarhat, vagy előzőleg volt már egy D-Tools mappád és nem törölted, stb.. Nem egyszerű megoldani ezt sajna, de próbálkozz valahogy és ha végképp nem megy akkor winreinstall.. -
#1590 Nos, az ilyen codec packok sajnos rengeteg problémát okoznak,
összeakadhatnak rengeteg elemmel.
Az ACE Codec Pack jó esélyes a problémád okára. -
Toroco #1589 még olyannal nem találkoztam. nem lehet hogy hibás? szedj le ujjat, vagy elküldöm ha akarod -
Toroco #1588 video, hang driver eredeti sajátjuk.
codec éppen van egy pár.
acemega 6.03
divxG400
oggDS0991
a-l.playback.pack.2004.09.25
-
#1587 Lenne egy kis gondom, amikor fel akarom rakni a Daemon 3.47-et akkor valami driver problémákra hivatkozik és nem rakja fel. Mitől lehet ez?
-
Realtibi #1586 az állatom az szigtről szigetre növekedik vagy eteni kell hoy nőjjön?????? -
Pardon22 #1585 már csak The Suffering - Ties That Bind hiányzik! -
Realtibi #1584 na valaki küldje el nekem a speexh. lig fájlt
pliz -
#1583 Nálad a problémát nem a CD Check okozza, hanem valami, ami a rendszeredben van, és agyonvágja a programot.
Használsz bármilyen codec packot, illetve mennyire friss a rendszered (update-ek ) és a driverek (hangkártya, videokártya) ? -
#1582 most meg age of 3 ki győzi ezt?? :D -
Toroco #1581 Kipróbáltam mind a kettővel és ugyan az. indítás után bejön a BW felirat eltünik és ennyi. semmi más nem történik. -
Toroco #1580 asszem ezzel is próbáltam de nem ment. akkor lehet hogy azért volt mert akkor egy régebbi daemon volt fent.
Most én két mini imagevel rendelkezem
1. BW2_DISC1.mdf (2.3MB)
2. BW2_DISC1_drx_mini_image.mdf (7,9MB)
Neked milyen van? bár gondolom a nagyobbat kéne használni -
Thanatos #1579 és akkor az én "készülékem" miért töltött onnan maxal? biztos bennem a hiba igazad van... -
#1578 Természetesen a játékhoz
Felinstallálod a játékot úgy, hogy a lemezeket daemonnal mountolod sorban
Aztán a legvégén bemountolod a mini image-t, és elindítod a programot. -
Toroco #1577 installhoz vagy játékhoz? -
#1576 Azt kéne mountolni a dameon tools-szal. -
#1575 Ha valaki megcsinálta vagy esetleg eljut oda nagyon kérem írja ide le mert én nem tudom megoldani. Előre is thx!! -
#1574 thx! -
Toroco #1573 ' kérdés ami lehet hogy létfontosságú. a mini image mire való? -
#1572 igen müxik a DVD-s verzió is az 1.1-es patch-el is.... -
#1571 Ott , a saját karámjában éled fel újra
-
#1570 4. pályán ha valaki van már esetleg megcsinálta valaki a 7 szamuráj szobros küldetést? Ha igen akkor hogy a fenébe kell elrendezni őket mert már kb másfél órája próbálom de semmi eredmény... -
#1569 Még egy leírásban is azt olvastam, hogy a negyedik szigeten van először ellenséges Isten, aztán meglepődtem, hogy a harmadikon ott volt :) -
#1568 *elpusztul ;) -
#1567 Az a vízzel történő varázslat nem? :) Én az azután lévő szigeten vagyok most.
Az már valamicskével nehezebb mint az eddigiek abból a szempontból, hogy már íjjászok is vannak.
Egyszer kirohantam a kis bocikámmal egy területfoglalásra, de szegénykémet seperc alatt lenyilazták és megfeküdt, a teste pedig tiszta nyíl volt!
Télleg ha elpuszul az állatom akkor mi a teendő? Valahogyan fellehet támasztani? :D Sorry a lámi kérdésért, de az első résszel nem nagyon játszottam, és nem vágom ezt :) -
#1566 Mert sokan gondolják úgy, hogy a görögök kimentése a második sziget, de az csak egy átvezető. -
Toroco #1565 köszi a serialokat ha most sem lesz jó akkor megpróbálom ezekkel is. És közben ugy döntöttem hogy letöltöm a DVD verziót is. -
#1564 Ezért kérdem, mert így a harmadiknak tűnik, miközben több fórumban a harmadik
szigetet úgy említik, ahol először lehetett katonaságot létrehozni... -
Newfronter #1563 Huh jó kérdés, én még szerintem nem járok ott. De amikor töltődik a játék, akkor jelzi hogy melyik szigetet tölti befele, kiemeli egy színnel.