3926
  • warriorseby
    nem hiszem el:( mivel dvds nem v teljesen jó ezért cdset is épp letudtam húzni, de amilyen szerencsém van, hát nem crc-s lett az egyik fájl..ezuton kérek szépen egy jotét lelket h segitsen ki egy wndoo jelszoval priviben, h ezért ne kelljen ujra fizetnem..
    óriási THX!!
  • Newfronter
    Le volt már írva, ha visszaolvasol. Egyébként töröld le a CloneCD-t! :)
  • LES FORZA INTER
    Hali! Tudnátok nekem is segíteni?? Az a bajom, a CDs verziót felraktam, de alindításkor azt írja ki cd/dvd emuláló progit észlelt, kapcsoljam ki a progit, és indítsam újra a játékot! Ezt hogy lehet kiküszöbölni, hogy lehetőleg a deamont ne kelljen kikapcsolni??
  • reménytelen
    Lehet, hogy ki kéne próbálnom az úgynevezett 81.84 beta drivert, ami elvileg külön a Black & White 2-höz van...
  • reménytelen
    Hát, 78.01-es van fent...
    Lehet, hogy holnap kipróbálom egy régebbivel...
  • Newfronter
    Nekem egy másik játéknál volt ilyen és ott egy driver csere segített, de nem veszem biztosra, hogy ez miatt van. Egy próbát megér.
  • reménytelen
    Nekem meg egy olyan problémám van, amit eddig csak a negyedik pályán (a nordoknál) tapasztaltam. (Fenn van az 1.1 patch)
    Egy idő után elkezd akadozni, kb 1 másodpercenként megakad a kép, de az akadások között folyamatos a kép. Megpróbáltam minimum grafikán is, akkor is csinálja, tehát nem az a baj. Kitöröltem a Temp mappa tartalmát, töredezettségmentesítettem, megnöveltem a virtuális memória méretét, de még mindig. És néha abbahagyja, néha újrakezdi.
    Miért van ez? Találkozott már valaki ilyen jellegű problémával? És főként: Mi a megoldás?
  • Toroco
    szerintem akkor maradok a winfos reinstallnál. elképzelhető hogy az acemega csinálja és akkor a legjobb megoldás ha a windows F8at kap. De ezt holnapra hagyom. Köszi a sok helpet srácokmajd holnap meglátjuk menni fog e.

Azért leszedem a DVD verziót is. :D
  • Toroco
    én is gondoltem erre mikor kérdezted. lehet hogy az ace mega.
  • Toroco
    én találtam egy speech.lug filet az installban de az 250MB
  • EmThor
    jól beszél ültessék előre ;)
  • Newfronter
    Esetleg egy másik emuláló progi bekavarhat, vagy előzőleg volt már egy D-Tools mappád és nem törölted, stb.. Nem egyszerű megoldani ezt sajna, de próbálkozz valahogy és ha végképp nem megy akkor winreinstall..
  • rage
    Nos, az ilyen codec packok sajnos rengeteg problémát okoznak,
    összeakadhatnak rengeteg elemmel.
    Az ACE Codec Pack jó esélyes a problémád okára.
  • Toroco
    még olyannal nem találkoztam. nem lehet hogy hibás? szedj le ujjat, vagy elküldöm ha akarod
  • Toroco
    video, hang driver eredeti sajátjuk.

codec éppen van egy pár.

acemega 6.03
    divxG400
    oggDS0991
    a-l.playback.pack.2004.09.25
  • Shongi
    Lenne egy kis gondom, amikor fel akarom rakni a Daemon 3.47-et akkor valami driver problémákra hivatkozik és nem rakja fel. Mitől lehet ez?
  • Realtibi
    az állatom az szigtről szigetre növekedik vagy eteni kell hoy nőjjön??????
  • Pardon22
    már csak The Suffering - Ties That Bind hiányzik!
  • Realtibi
    na valaki küldje el nekem a speexh. lig fájlt

pliz
  • rage
    Nálad a problémát nem a CD Check okozza, hanem valami, ami a rendszeredben van, és agyonvágja a programot.

Használsz bármilyen codec packot, illetve mennyire friss a rendszered (update-ek ) és a driverek (hangkártya, videokártya) ?
  • EmThor
    most meg age of 3 ki győzi ezt?? :D
  • Toroco
    Kipróbáltam mind a kettővel és ugyan az. indítás után bejön a BW felirat eltünik és ennyi. semmi más nem történik.
  • Toroco
    asszem ezzel is próbáltam de nem ment. akkor lehet hogy azért volt mert akkor egy régebbi daemon volt fent.

Most én két mini imagevel rendelkezem
    1. BW2_DISC1.mdf (2.3MB)
    2. BW2_DISC1_drx_mini_image.mdf (7,9MB)

Neked milyen van? bár gondolom a nagyobbat kéne használni
  • Thanatos
    és akkor az én "készülékem" miért töltött onnan maxal? biztos bennem a hiba igazad van...
  • rage
    Természetesen a játékhoz
    Felinstallálod a játékot úgy, hogy a lemezeket daemonnal mountolod sorban
    Aztán a legvégén bemountolod a mini image-t, és elindítod a programot.
  • Toroco
    installhoz vagy játékhoz?
  • rage
    Azt kéne mountolni a dameon tools-szal.
  • Pluskast
    Ha valaki megcsinálta vagy esetleg eljut oda nagyon kérem írja ide le mert én nem tudom megoldani. Előre is thx!!
  • jAsOn VoOrHeEs
    thx!
  • Toroco
    ' kérdés ami lehet hogy létfontosságú. a mini image mire való?
  • Tatyla
    igen müxik a DVD-s verzió is az 1.1-es patch-el is....
  • rage
    Ott , a saját karámjában éled fel újra
  • Pluskast
    4. pályán ha valaki van már esetleg megcsinálta valaki a 7 szamuráj szobros küldetést? Ha igen akkor hogy a fenébe kell elrendezni őket mert már kb másfél órája próbálom de semmi eredmény...
  • rage
    Még egy leírásban is azt olvastam, hogy a negyedik szigeten van először ellenséges Isten, aztán meglepődtem, hogy a harmadikon ott volt :)
  • jAsOn VoOrHeEs
    *elpusztul ;)
  • jAsOn VoOrHeEs
    Az a vízzel történő varázslat nem? :) Én az azután lévő szigeten vagyok most.

Az már valamicskével nehezebb mint az eddigiek abból a szempontból, hogy már íjjászok is vannak.

Egyszer kirohantam a kis bocikámmal egy területfoglalásra, de szegénykémet seperc alatt lenyilazták és megfeküdt, a teste pedig tiszta nyíl volt!

Télleg ha elpuszul az állatom akkor mi a teendő? Valahogyan fellehet támasztani? :D Sorry a lámi kérdésért, de az első résszel nem nagyon játszottam, és nem vágom ezt :)
  • Malakai
    Mert sokan gondolják úgy, hogy a görögök kimentése a második sziget, de az csak egy átvezető.
  • Toroco
    köszi a serialokat ha most sem lesz jó akkor megpróbálom ezekkel is. És közben ugy döntöttem hogy letöltöm a DVD verziót is.
  • rage
    Ezért kérdem, mert így a harmadiknak tűnik, miközben több fórumban a harmadik
    szigetet úgy említik, ahol először lehetett katonaságot létrehozni...
  • Newfronter
    Huh jó kérdés, én még szerintem nem járok ott. De amikor töltődik a játék, akkor jelzi hogy melyik szigetet tölti befele, kiemeli egy színnel.