Elkészült az ősleves
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akár a barátnõdnek írsz levelet, vagy akár ide hozzászólást, azért a helyedben adnék annyit magamra, hogy egyszer átolvassam, amit írtam.
Az, hogy a veszélyt már j-vel írtad, tényleg ciki.
Az, hogy a veszélyt már j-vel írtad, tényleg ciki.

\"És egy szép napon eljutottak oda, ahol egykor Isten ostora, Attila pattogott.\"
tul forro ez a leves, ahhoz meg kene fujni kicsit😊)
Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktől a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe előtt.
az elõrehaladáshoz feltétlenül szükséges az atomok keletkezésének ismerete
ha még ezt sem tudják, akkor nehezen gondolják tovább
ha még ezt sem tudják, akkor nehezen gondolják tovább
Ahelyett, hogy elõre haladnánk, ezek a hülye õsszarokkal foglalkoznak...
\"Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valójában vagyunk, arról senki sem.\" (Voltaire)
nem kell aggódni minden feltalálót kiszórok az interdimenzionális hajíítómasinámmal 😊)
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Nalam mar keszul az 5 dimenzios lyuk. Ide kerulnek a magyar lottootos nyertesei is, ezert nem hallunk soha egyikrol sem a sorsolas utan 😊
Csak nehogy ezt is uberelje vki a 6 dimenzios lyukkal ...
Csak nehogy ezt is uberelje vki a 6 dimenzios lyukkal ...
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
egyebkent a terhajlitogeneratorban ilyen kvark gluon plazma mezeje hozza letre nekem a 4 dimenzios lyukat, amivel fenysebesseg folott tudok urhajozni😊)
Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktől a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe előtt.
dino-tojas

a húrokról kb. semmit nem tudnak, ugytudom, csak feltételezik hogy vannak
"..., hogy legalapvetõbb összetevõi a kvarkok és a gluonok ..."
Nem lépet már túl rajtuk az elméleti fizika?
Nem lépet már túl rajtuk az elméleti fizika?