2235
-
#33 ismerem -
mosley #32 csömöri-rákospatak sarok,mini garros -
#31 okés!:D és hol szokzál teniszezni? -
mosley #30 Én is teniszezem ,zuglóban szoktam játszani ,különben 15000ft-os ütők nagyjából egyformák:nyugodtan meveheti a Wilsont. -
#29 ja -
#28 hallottátok hogy megvert capriatit mandula petra? -
#27 Én is teniszezem jó tudni ,hogy valaki teniszezik itt,
ütőböl Head ami SZVSZ jó saját tapasztalat különben nincsen senki itt aki pesten tenizezik? -
#26 milyen ütőt érdemes venni egy majdnem teljesen kezdőnek? régen teniszeztem, de abbahagtyam, mert egy gyerek betörte az orrom az ütőjével, és mérges lettem a teniszre:-DD (még kisgyerek voltam:-DD) de jövőhéttől megint el akarok kezdeni, de még mindig azok az ütőim vannak, mint 4 évvel ezelőtt, amik már nem vmi versenyképesek. olyan max. 15000 szánnék rá. Wilsonból van 2 ami ebbe az árkategóriába esik, és még egész jó is. A Europa Tour, meg a Sting. Nem értek az ütőkhöz, szal légyszi help. kösz -
#25 irigylem a szerváit én azzal baszom el a meccsimet hogy gyatrák a szeváim.Egy meccs alatt tudok két ászt ütni kb. -
#24 Ja azt én is láttam ne hogy már ne lássam,meg ha már ott voltam megnéztem a Francia-Kamerun meccs végét is.(francia aranygól) -
#23 kiesett Agassi :(((( -
#22 most megy a Philippoussis-Agassi meccs, iszonyat jó... bazzeg, és hogy szervál Phil. nem semmi... -
#21 Győr Kálóci tér.Az is jó hely 6 pálya egymás mellett. -
K.András #20 Hol szoktál játszani?(én ady uton kispesten, van adogatogép meg minden) -
#19 én úgy tudom, hogy nem -
#18 nemtom de ő jól teniszezik:))) -
Dani19.. #17 no látom itt is van ismerös.. véletlenül én is szeretem a teniszt,bár inkább régebben követtem az eseményeket.. számomra a legkedvesebb wimbledoni emlék az volt amikor Ivanisevic végre felemelhette a serleget, miután legyözte Raftert a döntöbe.. nagyon megérdemelte akkor. -
#16 indult most Wimbledonban? -
#15 Moya a kedvencem. -
#14 aham. de azért drukkolsz valakinek Wimbledonban? -
#13 Mert játszani és nézni teljesen más!Meg ritkán kapcsolom be a TV-t. -
#12 miért nem? -
#11 én 7 éve teniszezek de TV-n nem szoktam nézni. -
#10 talán, mert senki nem szereti a sportot... -
#9 úgy nézem itt nem nyerő sportról szóló topicot nyitni...senki sem ír ide. -
#8 nyah, nyert az Agassi -
#7 én most az Agassinak fogok szurkolni, a lányoknál meg úgyis a Williams-ek fognak nyerni -
#6 Kár:( pedig kurvajól szervál. -
#5 különben tegnap kiesett Karlovic, Mirnyij (asszem így hívják) megverte... -
#4 ja én is láttam, pedig az 1. játszma után, nem úgy tűnt, hogy nyerni fog... -
#3 én néztem azt a meccset, ahol Carlovic, (egy 208 centis seljtezőből bejutott srác) megverte Hewitt-ot. Nem kis meglepetés volt:P -
#2 szokta vki nézni a Wimbledon-t? -
#1 hello mindenkinek, ide jöhet minden tenisszel kapcsolatos hozzászólás