2235
10802156721221919903.jpg
  • Count Adyn
    Hát kemény meccs lesz az egyszer biztos:)
  • Z
    Egen, nem volt gyenge. Sajnálom Blake-et, mert Federer, és Djokovic is egy ágon volt vele. A másikon talán tovább is mehetett volna. Egyáltalán nem bohóc-tenisszel jutott el idáig. Nagyon szimpatikusan viselte a vereséget. Nem ordibált, nem hisztizett.

Federer pedig ha nem kapcsol feljebb, és Djokovic úgy játszik, mint eddig, akkor talán csomagolhat is. Eddig bár mindenkin átment, ez szerintem nem lesz elég a gyorsvonatként közlekedő szerb megállításához. :DDD
  • Count Adyn
    Na mondjuk ez a tie break félelmetes volt:D
  • Z
    Ez a Djokovic egy állat! Amilyen formában játszik, (és amilyen gyenge Federer önmagához képest jelenleg,) szvsz a tornagyőzelmet is ő viheti el a legnagyobb eséllyel.

Blake is nagyon jó, bírom a teniszét. De sajnos nem látni mágiát. Nem látszik a sebezhetetlen...és így bármelyik meccsen kikaphat a világelső. Ami nem rossz olyan szempontból, hogy a mostani alulmotiváltnak tűnő Federer a következő tornára remélhetőleg sokkal jobb formában lesz.
  • desigo
    N. Djokovic 3-0 D. Ferrer 6-0 6-3 7-5
  • Z
    Azt hittem Djokovicékat adják. Grrr! Megyek is aludni.
  • Count Adyn
    Na keződik a móka^^
  • desigo
    aludni kellene addig...
  • Z
    Négy és fél óra múlva kezdődi a Djokovic - Ferrer meccs.

Bár nagyon bírom Ferrer játékát is, szvsz legfeljebb egy szettet veszíthet Djokovic.
  • Z
    Húbaz, ne is mondd...én a 175cm-mel még tűsarkúval se érnék fel hozzá!
  • desigo
    tetszik mi :)
  • Z
    188 centi magas Sharapova!!! :D
  • Z
    HÖHÖHÖ, hát igen. Az érdekes, hogy a Williams lányok 200km/h feletti szervákra képesek.

De Sharapova se gyenge a pattanásos arcbőrével majd' 21 évesen.
  • desigo
    jah :)
  • Count Adyn
    Elég csúnyán. Jókat nyög Sharapova:D Williams lányoknak a fiuk között kéne indulni kb:DD
  • desigo
    pedig pont most végzi ki Henint :)
  • Z
    Nekem sem. De Sharapova sem.
  • Sugam
    első szetben lehetett izgulni :p
  • desigo
    nem szimpatikusak ezek a Williams lányok...
  • Forrest Gump
    Nadal simán a 4 között.

Rafael Nadal 7 6 6
    Jarkko Nieminen 5 3 1
  • Z
    Remélem nem fog kipukkadni, mint Mark Philippousis (de nehezen leírható neve van ), vagy Safin, és hosszú távon is komoly alternatíva lesz a tornagyőzelmekre.
  • Count Adyn
    Igen, kemény pályán már Novak a legnagyobb veszély Rogerre:)
  • Z
    Djokovic nagyon durva. Eurosporton arra szavaztam, hogy Djoko lehet a legnagyobb fenyegetés Federer számára.

Tipsarevic - Djokovic meccs is fantasztikus lesz, ha találkoznak majd valahol. Szívem szerint már most megnéztem volna egy meccset tőlük, mondjuk döntőbe jutásért! ehe-ehe-ehe

David Ferrer meg kinyomta Ferrerot. Semmi extra.

Viszont Federer visszaállt normál üzemmódba, miután 3 nem totálisan sima szettben 2 óra alatt eltakarította az útjából a 13. helyen kiemelt cseh Tomas Berdych-t. A második szettben voltak meleg pillanatok Federer számára, mikor a rövidítésben már 5:2-re vezető cseh még két további szettlabdánál (6:5-nél, majd 7:6-nál) is hibázott. Azután mindenki kedvence () 9:7-re büntetett.

James Blake rutinja elég volt a 19 éves horvát Marin Cilic 3 sima szettben történő legyőzéséhez. Megj.: én amúgy Blake-nek is szurkolok, főleg az ominózus Hewitt meccs óta...
  • desigo
    Djokovic negyeddöntős

Hewitt búcsúzott...
  • desigo
    Ferrero jól játszott...
  • Z
    Jan 20, 10:00 Paul-Henri Mathieu v Rafael Nadal

Nalbandian 3 sima szettben (6-1 6-2 6-3) esett ki a korábbi világelső Juan Carlos Ferrero ellen. Elég jó meccsek következnek: Ferrero - David Ferrer, Djokovic - Hewitt.
  • Count Adyn
  • desigo
    egyetértek ...

hajrá Djoko :)
  • Z
    Nem értek egyet azzal, hogy unalmasak. Szerintem ez a sportnak művészi foka, aki amolyan műkedvelő, annak nem hinném, hogy unalmas lenne. Technikai tudása kb olyan, mint fociban Zidané volt. Az, hogy pontosan szervál, és nagyot is, csak még durvábbá teszi az egészet. Roger játéka olyan, mint Samprasé volt, csak fürgébben mozog nála.

Amúgy Tipsarevic nagyon jó teniszező. Már tavaly látszott, hogy ebből a fiatalból simán stabil top10-es lehet, most bizonyított is az egyébként eléggé enervált Federer ellen. Majdnem végig összeszedett volt mind fizikálisan, mind mentálisan. Djokovic is jó volt már pár éve, mostanra meg komoly fenyegetés a legjobbaknak is.

Örülök, ha több nagyon jó teniszező van, de azért a csúcsformában játszó (Szabó Gábor által SEBEZHETETLENNEK nevezett) Federerhez fogható még nem volt ezen a bolygón. Én legalábbis nagyon örülök, hogy most élek, és láthatok ilyesmit.
  • moviky
    Nem értem miért szeretik annyira Federert. A meccsei unalmasak , mert mindenki tudja hogy ő nyer, egy átlagos játék ( pl. az australian open friss fordulóiban is ) úgy zajlik, hogy bevág 4 ászt, ezért csak akkor láthatni hogyan ütöget, mikor az ellenfele adogat. Lehet, pontosabban biztos hogy profi a tenisztudása, de a játéka egyszerűen halál unalmas. Minden meccs színvonala az ellenfél tenisztudásától függ...
  • Forrest Gump
    De jó meccs volt ez is.( Federer - Tipsarevic )
    Magas a színvonal a tornán, érdemes korán kelni és nézni.
  • Count Adyn
    Huh ez megvan:D Nemsemmi meccs volt
    Tipsarevic megérdemel minden tiszteletet, nemsokan tudtak igy játszani Roger ellen:)
  • REALista
    Ezt már megnyerte Federer...
  • Z
    Ez valami zseniális.

Kommentátor: nem találok jelzőket...na jó, én elmentem haza! :DDDDDDDD
  • Count Adyn
    Egy darabig ellesznek így, ki bírja tovább :)
  • Count Adyn
    Úgy látom most ébredt fel:D
  • Z
    Federernek sincs könnyű dolga. :D

Jó ez az Open.
  • desigo
    Esetleg valaki nézi?
  • desigo
    uhh
    ez jó hosszú lehetett...
  • Forrest Gump
    Meg is nyerte, nagyon jól játszott.