2235
-
#673 Ha elveszi vki az ellenfele adogatójátékát. -
#672 Mi az a break a teniszben? -
Dado17 #671 Ezen alul a jegyvásárlásnál megtudod nézni:
http://www.eventim.hu/index.asp?page=event&IDevent=10877 -
#670 Lesz októberben a Papp László sportarénában TENNIS CLASSICS rendezvény (McEnroe, Borg, Muster, Ivanisevics meg az az iráni labdabűvész). Tud valaki jegyárakat? -
Dado17 #669 110 meccsből 108at megnyerni.. nagy respect Nadalnak:) -
#668 Nadalnak ez volt a tizedik győzelme Federer ellen, salakon amúgy is nagyon megy a spanyolnak a svájci fenomén ellen, kilenc randevújukból nyolcat ő nyert. Hogy ezen a borításon mennyire egyeduralkodónak számít a mallorcai, arra csak két adat bizonyítékként: a salakos döntőkben 22-ből 21-szer ő örülhetett, és a 2005-ös monacói torna óta 110 meccséből 108-at behúzott a vörös poron.
Nem semmi... -
Dado17 #667 És még csak júniusban lesz 22 a Salakkirály, Ikrek 4ever:D -
#666 Jah végül papirforma lett, de izgi volt:) -
#665 Nadal megint bizonyította hogy salakon ő a világ legjobbja... -
Dado17 #664 Hát bejött, döntőszett:D -
#663 Remélem ezt megnyeri Federer mert nézném még ezt egy darabig:) -
Dado17 #662 Nincs önbizalma salakon Nadal ellen sztem.. most 6-5 van Federernek. vagy tie break jön vagy rögtön döntő szett -
#661 Hihetetlen hogy Federer megint nem tudta kiszerválni a szettet...:) -
#660 Elsőben is 5-1 ről baszta el Federer... -
Dado17 #659 Az bizony:) Első szett Nadalé, 2.ban 3-1 Federernek eddig. Hajrá Rafa!! -
#658 Nemsokára kezdődik a Federer-nadal döntő szerintem az is jó lesz...:) -
#657 oh erről kár volt lemaradnom :( -
#656 7/5 2/6 6/2 -re nyert végül Nadal de mindketten nagyot játszottak! -
#655 7/5 2/6
Ennyit arról hogy Djokovic fáradt lenne..:D -
#654 Djokovic-Nadal 5/7
Nagyon jó meccset játszanak de Djokovic kezd fáradni ahogy látom.:)
-
#653 Igen, az. -
#652 Durva,hogy milyen fiatal de már miken túl van.
Sikerek + magánélete is válságba sodródott. -
#651 Azért 9 év profi sport megviesli az embert és így is benne van már Henin a sporttörténelemben. Neki ennyi elég. Gondolom abba szertné hagyni mielőtt komolyabb testi elváltozásokat szenvedne (ugyebár teniszkönyök) vagy nagyon komolyan megsérülne. Talán szeretne élni is egy kicsit tenisz nélkül, és nem csak teniszezi akar. Pénze van (dolgozott érte keményen), magánélete elvileg romokban, meg tudom érteni.
További szép éveket neki. Azért szerintem nézőként fogjuk még látni a nagy versenyeken, esetleg szakkomentátorként. Gála meccseken talán még játszik. -
#650 Mi van ezekkel a Belgákkal?Ilyen fiatalon visszavonulni...
/Clijsters 24 évesen hagyta abba Justine Henin pedig 25 évesen./ -
#649 Kicst gyászolok én is.
Annyira furcsa látni, ahogy az egyes generációk eltűnnek. Még láttam Agassit és Samprast fiatalon és most már egyikük sem játszik. Olyan (akkor) nagy neveket láttam játszani akikre sokan már nem is emlékeznek... -
#648 djokovic nagyon jól játszik, nagyon jó keze van. bár salakon nadal a number1. féderernek sem vol esélye most sem. még az edző se segitett .. a mérkőzés elképesztően jó volt!! -
Dado17 #647 Hát Djokoka ha le is aláz vkit akkor se Nadalt vagy Federert fogja:P Djokovich nyomukba se ér, max az arca nagyobb mint Rafáéknak:D -
#646 Remélem,hogy ott már Djoko nem fog lesérülni és alázza mindkettőt... -
Dado17 #645 Jeee Nadal 4szeres montecarloi győztes:D Hatalmas volt ahogy a második szettben 4-0nál felállt és fordított, imádtam ezt a meccset:) áá nagyon várom már a roland garrost, remélem ott is nadal-federer dönő lesz:P:D Azért arra kiváncsi vagyok meddig lesz még világelső Federer? -
#644 Nadal behúzta az első játszmát.:) -
#643 sport 2
Nadal visszabrékelt.:) -
OPM #642 melyik adja? éncsak neten követtem eddig, de jókis ütközetnek tűnik :) -
#641 Federer adogat 3:2 nadalnak de 15-30 eddig :S -
#640 Federer sztem.A tv-t most kapcsoltam be még nem tom mennyi:D -
Dado17 #639 Ma fél négykor monte carloi Nadal-Federer döntő sport2n;) Mit tippeltek ki nyeri? Én Nadalt mondom:) Hajrá Rafa!:D -
#638 Bár nem értem mi ezen a butaság de ahogy gondolod...:D
Davydenkonak ez volt élete második tornagyőzelme ha jól tudom. -
#637 szerintem butaság volt ilyet irni.. nadal több ideje nem nyert semmit sem.. énmeg nadalnak szurkoltam,viszont orosz kopi tényleg jól játszott. -
#636 N. Davydenko 6 6
R. Nadal 4 2
Kivételesen nem Nadalnak szurkoltam mert Davydenko-nak nagyon kijárt már egy tornagyőzelem! -
Dado17 #635 Biztos, de mondom ezt a federer-roddick meccset nem lattam. A dubai tornara gondoltam amit roddick nyert, ugy hogy vegig hozta az osszes adogatasat. az meg alap, h federer jol szerval, o a legjobb:D -
#634 Federer is félelmeteseket szervált...