2235
-
#753 Tavaly se sokon mult hogy Federer nyert, izgi lesz:) -
#752 hihetetlen,hogy ezt is behúzta
nagyon megy neki a szekér... -
#751 Nadal 7:6 7:5 -re nyert füvön.Szerintem ha így folytatja idén akár nyerhet is Wimbledonban... -
#750 Este 20:15-től lesz egy összefoglaló az EuroSporton.Egyébként 1. szettet behúzta Nadal 7:6-ra. -
#749 QUEEN'S, ATP-tornán Nadal-Djokovics döntő...
nem tudjátok,hogy közvetítik-e élőben? -
#748 jó lesz ...
remélem sokáig jut Ági... -
#747 2 hét múlva jön Wimbledon
Jó lenne ha Ági-Ivanovic döntő lenne:)
Ki kéne egyszer próbálni mien füvön teniszezni:D -
#746 szerintem is a második oldalra kellene
egyébként jó... -
#745 Úgy jó lesz. -
#744 Szerintem inkább a másik oldalra kéne a dátum.:) -
#743 Dátumos
Jól néz ki igy a dátum szerintetek? -
#742 Ennyire biztos vagy benne hogy megnyeri Wimbledont?:D
Egyébként nekem is csak most esett le hogy az eddigi Grand Slam gyöztesek vannak középen.:) -
#741 Egy 2008-as évszám azért még mehetne rá. -
#740 Nah akkor irok modiknak hogy varázsolják be:) Kéne ide valakinek szermányolni egy házigazdaságot hogy lehesen változtatni esetleg:)
Én lennék akár, persze előbb Zakit kell megkérdezni majd, mégiscak az ő topikja:D -
#739 pöpec
az egyik kérdőjel helyére Ágit is be lehetne rakni... -
#738 -
#737 Nem kéne ide valami banner?:)
-
#736 Hát ja Nadal a Roland Garrosaon Federer pedig a US openen és Wimbledonban verhetetlen habár tavaly már Nadal majdnem elverte a füves döntőben. -
#735 Elképesztő amit Nadal és Federer művelnek. Gyakorlatilag ők ketten uralják a férfi teniszt. Nadal csak salakon igazán bajnok, de Federer a többi helyen szó szerint aláz mindenkit, majdnem olyan szinten ahogy azt Nadal tette vele tegnap. A TOP 10-ben levő elleneket is többször erőlködés nélkül verete le olyan szinten, hogy szinte köpni-nyleni nem tudtam, pedig kb. 10-12 éve nézek teniszt. Ez kezd egy kicsit uncsi lenni hiába látványos a dolog. Gyakorlatilag előre ki lehet osztani a kupákat 3 éve..
Az igazán jó meccsek azok ami azért megy, hogy ki lehessen az akit majd ezek ketten úgyis elvernek a döntőkben. -
Gaba94 #734
-
#733 Ez szerintem csak pár forumhuszár baromsága.Én még sehol sem olvastam róla ilyesmit.Coriat vádolták meg doppingolásal még régebben de arról is kiderült hogy nem az ő hibája volt.Egyébként megjegyzem hogy Coria lehetne salakon a legnagyobb riválisa Nadalnak ha nincs ez a dopping ügye... -
#732 Nem akarok vitát szitani, de úgy érzem témába vág.
Van annak valami alapja, hogy más fórumon (pl nso), Nadalt doppingolással hozzák szóba, avagy csak pár hülye okoskodása ez a pletyka? -
#731 ja valószínű.Szerintem eljut ha jól emlékszem tavaly is eljutott..:D
-
#730 A döntőben kikap Federertől, ha eljut addig.:) -
#729 :O
Nadalt nem lehet megverni salakon :o -
#728 Kiváncsi vagyok Nadal mire lesz képes Wimbledonban. -
#727 Nadal csúnyán alázott mindenkit...
Miért kell a kupákat visszaadni? -
#726 Hát ez elég fos volt:S -
#725 Hát az.
Ezt a Nadalt egy jó Federer se nagyon tudná salakon megverni, de a mai Federer kritikán aluli volt.:( -
#724 6:1 6:3 6:0(!)-ra nyert Nadal!
Hát ez nagyon sima volt...
-
#723 Hát ez nagyon csúnya zakó lehet Federer szempontjából ha így folytatja...:( -
#722 Nadal durván tolja egyenlőre.Ha Federer nem javul nem lesz túl hosszú a döntő... -
#721 nézzük xD -
#720 Pár perc és kezdődik a döntő.:) -
#719 megérdemelte
higgadtan játszott végig... -
#718 -
#717 Jah pedig nyerhetett volna ha hozza az elődöntős formáját... -
#716 Ime az uj világelső első Grand Slam trófeájával^^
-
#715 jó kis mérkőzés volt
Szafina tiszta feszült volt... -
#714 Ivanovic nyert