5735
-
#2009 a toklász egy alattomos kis növénydarabka, mégpedig az egérárpa (Hordeum murinum) nevű gyomnövény kalászának része
a toklász befelé képes fúródni-haladni a szövetekben, nehogy véletlenül is le- vagy kiessen
Kutyáknál általában fülgyulladást okoz,ez elég gyakori eset -
#2008 toklász?
az mi? -
#2007 tudtam:) -
#2006 Most megnézték a szályát és van benne valami! Lehet hogy az a baja! -
#2005 én mint leendő állatorvos(remélem idén felvesznek:)) 2 dologra gondolok:
1.mérgezés vagy 2.foggyúlladás,főleg a kattogás miatt gondolom,nézz bele a szájába lehet,hogy toklász van benne(anno a mi macskánknak is hasonló volt a baja,ki is húzták a fogát) -
#2004 Azt mondták hogy békára harapott! Ha pár óra múlva almúlik a nyáladzás akkor az! -
#2003 Csak reggel tud jönni az orvos:( -
#2002 Feltehetően mérgezés. Állatorvost gyorsan. -
#2001 Most találtam a humorosban. :D -
Aspyrin #2000 Ember ne vacakolj már a telefonnal, hívd fel őket, itt senki nem állatorvos. Hiába találgatunk, hogy veszett, epilepsziás stb. az nem megoldás. -
#1999 Én nem nekem is ovlt ilyen az egyik macxskámma leraktam és esett ossze a hangja olyan volt mint a jujj. -
#1998 De nem tudjátok mi lehet esetleg? -
#1997 Holnap reggel tudjuk csak hívni! -
Aspyrin #1996 Központi szám: 478-4100. -
#1995 OK! -
Aspyrin #1994 Hívj fel egy állatorvost sürgősen!
Budapesti állatorvosi egyetem(kórház, VII. István u.2) sürgősségi osztály: 478-41-97.
-
#1993 vidd orvoshoz de gyorsan -
#1992 Segítsetek!!!! a macskámnak folyik a nyála, ilyen nagy csimbókokban, néha rángatózik a szája és olyan kedvetlen! Vajon mi baja lehet? -
#1991 Szürke
Dagi
Szürke 2
:D
ők azok a cicák akiket én nyúzok :D -
Cat 02 #1990
Farok :D -
#1989 szép tarka-barka színe van. ^^ -
#1988 tök szép szines!
a második kép a jó, met az tök jó éles :) -
#1987 De igaz cép? -
#1986 aha de A neve még Cinci is, én inkább Bucikának szolitom. -
#1985 vov!
Ő lány? -
#1984 sziszám Bucika.
-
#1983 :)
mr tájfel nezes:D -
KAMAFAGE #1982 -
#1981 gváhá, macskak :-c
-
#1980 jajjjj... cicagombóc.. :P
hát.. ezek szerint jó megoldáás a ketrec :)
-
HITMorpheus #1979 Nem próbáltuk ki, el van zárva másik szobába, bár egyszer volt egy hasonló eset, amikor egy szinten "talált" cicát felhoztonk(o sokkal kissebb volt ezeknel), érdeklődve a ketrec kozelébe ment, es a görki elkapta, majdnem keresztülhúzta a rácson. Hálistennek a közelben voltunk, es gyorsan megmentettuk. Az ijedség nagyobb volt, mint a baj, szegénykem úgy összegömböjödött rémületében, hogy teljesen belefért a tenyerembe.
Aztan ivott egy kis tejet, es mar minden rendben is volt, ment tovább pusztitani meg kötekedni az ágyra. -
#1978 naigen... én meg még szülőkkel :D ezért is nemlehet macsek.. pedig lenne, sok :D nemcsak macska :) vadászgörény hogy áll a cicákhoz? -
HITMorpheus #1977 Tökéletesen eltaláltad, pont úgy néznek ki, mint a Whiskasmacskák..
És sajnos én is panelban élek (most)4 macska és egy vadászgörény, na meg a párommal... -
#1976 ezek a cicuk úgy néznek ki mint a Whiskas macsekok
ha most nem panelba élnék mindkettőre pályáznék :D -
#1975 majd ha egesz ejszaka nyavogok akkor megcsinaltatom!! -
#1974 neked is jót tenne..... -
#1973 nekem így elsőre a sötétebb jött be :)
de mind a kettőt megnyomkodnám, mingyá' kérek egy nyomkodó-időpontot HITMorpheus-tól :) -
#1972 melyiket? :) -
#1971 jé! én is :) -
HITMorpheus #1970 Ja, es eszak pesten lakok, ezt elfelejtettem mondani...