Az én macskám
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Enyém letyen benne!! 😄Dd
tehat olyan ami korom sotet kep es a macska is sotet.. olyat minek? nah majd meglatjatok .. de most aludnom kell..
majd nektek ma estere kesz lesz!
az en ciaimbol alapbol csak 1 kep lesz....szerintem. esetleg ketto mert az egyik kiscicas kep nagyon ari. de a nagyfiu bengalit tuti berakom..szal max ketto.. es nem 3 mint a belinkelt banneren
bár az lenne a legjobb ha senki macskája nem lenne rajta, hanem ismeretlenek 😄
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.
ez pedig egy nemtom milyen leopard: felhos leopard vagy . ahh mit tom en elfelejtettem a szot😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Sajnos a kisebbik már nincs köztünk! 😞((
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
tegnap pl az anyu macska az egesz agyon termeszetesen CSAK A fontos iratokra birt rafekudni.. hiaba volt meg ott masik 2negyzetmeternyi terulet.. neki az a4 es fontos iratot kell megtisztelnie az osszegyuresevel!
Amúgy szép macskák (:
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
amugy kepzeljetek..az egyik barna marvany cica tok beteg volt.. kilogtak a csontjai meg minden..kis csontvaz volt.. a szeme is allandoan csipasodott es konnyezett... sztan az orvos adott valami kulonleges kajat oszt most jol fel van hizlalva😊 ja persze kulon etetjuk.. igy rendesen annyit eszik amennyit akar...
mar van eletereje es kedve is...szerencsere..
eddig ugy voltunk vele hogy elaltatjuk mert nem elet ami ra var de szerencsere rendbejott.

PSP user n\' soon ps3 user too :)