Az én macskám
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
nekem is ez a bajom... nagy meretu lenne es nem ilyen minosegu...
amugy elnezest azoktol akik kimaradtak... mondjuk igy is jo nagy banner lett es ennel kisebbre mar nem akartam osszetolni szegeny macskak fejet...szal ez is valami... 14 macsek...
sajnos mindenkit nemtok belezsufolni...
es most nem akarok szemelteskedni de akiknek nagyon pocsek minosegu fenykepeik vannak azokat nem akartam a bannerbe tenni..soooorryyy...
animált gifet épp tudnék csinálni de az nagyon nagy méretû lenne azt mondják az okosok, meg nem is lenne olyan szép és jó😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
pont ezt a "fogfájós" képet kellett berakni róla?!😄DDD
amúgy jó lett, de mivel vannak gazdik, ill macskák akik kimaradtak ezért az animált mindenki számára jobb lenne, sõt a macska mellé a nevét sõt a gazdiét is fel lehetne tüntetni (csak 1 ötlet)
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
asztán azokat animájjuk 😊)
[/spam]™
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
a ti macskaitokat raktam be:
cicero
big daddy
csicsa
Ftranx
Gorvik
CattiBrie
Aspyrin
Riviera
PeeTeR
Pasquale
Shaba23
KTC
ThePartyFace
dashed
MINUSZ EGY!!!! fogalmam sincs kiet de aszem a felsorolt gazdik macskaik kozul sajna egyet mar nem birtam bezsufolni.. millio bocsanat erte!