Az én macskám
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Persze, hogy szokott még játszani.De mindennel.Kedvence a cipõfûzõ, azt mindig marja, ágakat is visszahozza, mint egy kutya, továbbá szereti azt ami gurul és hangot is ad ki közben, pl.üveggolyó a csempén.
A telken meg rohangál a kertben mint egy õrült.Fára mászik, tetõre megy, stb, de lejönni már nem olyan könnyû.
Múltkor sikerült lekapnom,ahogy megpróbált lejönni a fáról, nézd meg ezt a rémült fejet :
<#vigyor>#vigyor>
játszani szokott még?
a mienk már semmilyen játéktól nem jön lázba, bár a kora (17év) adhat okot erre.
Érdekes ízlése van ennek a cicónak.A savanyúkáposztát megeszi, de a nyers csirkét azt nem.Ha levesbe fõtt, akkor csontostul beküldi, megeszi még a fõtt sárgarépát is!Ha halat eszem, kézbõl eszi, ha kirakok neki egy halkonzervet, akkor csak nyammog rajta.Érthetetlen és kiismerhetetlen.
Reggel 6-kor már felkelt engem.Bajuszcirógatással, dorombolással kis nyekergéssel és halk "nyaú"-val a fejem körül mászkál az ágyban.Tõk mindegy, hogy hétvége van vagy hétköznap.Egész nap alszik, délután, mikor hazjövök a melóból, hangos nyávogás, sikítozás, farokremegtetés, dorombolással nyit.Aztán kaja, és beül az ölembe, hogy símogassam.De meg vagyok érte õrülve akkor is.
a mienk meg elvárja, h simogassuk evés elõtt.
ráadásul akkorákat tud nyávogni-bernyákolni fõleg reggel, h a lakás másik részében is hallani.
😊
Majd mindjárt megeszi, csak most még egy kicsit hízeleg.Érdekes, hogy a nyers marhalábszárat sose hagyja ott...
Volt nálunk kutya nem oly' rég, az rögtön felkajálta a macskatálból a káját, mind ezt úgy hogy õkelme a sarokból figyelte.
Két hétig úgy falta ezután, hogy majd megfulladt!Persze ha van konkurrencia, akkor már éhes 😊
a mi cicánkon is volt egy kissebb "zsírcsomó", a faroktõtõl egy kicsit balra.
hála az égnek meggyógyult.
Pár éve volt egy csúnya mûtéte, amikor kivettek belõe egy 1,5 kg-os(!) daganatot.Akkor már elsírattam, de hála az égnek, túlélte.Most is itt járkál a lábamnál, hogy adjak enni, pedig ott van a reggelije is.
Rendesen van táplálva és nevelve,szerintem sok ember szeretne macska lenni nálunk. 😊
lehet kapni szõroldó pasztát, a cicapapira kell rányomni, a cica pedig meghamizza 😊
áááá
megÕrülök, olyan fenséges macsek.
Egy pici segítség kellene.
Lehet valamit az ellen tenni, hogy a lenyelt szõrt a cicó ne hányja ki?Mert ez lakásban egy idõ után már zavaró és számomra gusztustalan is.
Ugye itt a nyár, szegény kicsim sokat vedlik és a lenyalogatott szõrt gyakran "kiüríti" a szoba közepére.Érdekes, ha kertben van, akkor is a lakásban teszi ki.
Gyakran szoktam a bundáját kefélni, ezt Õ nagyon nagyon szereti,de néha ez sem elég.Kaptam egy tippet valakitõl, hogy állítolag van valami paszta, amit ha megeszik, feloldja a hasában a szõrt.Igaz ez? Vagy van valami megoldás?
Fürdeni nem szeret 😊 bár gyakran iszik a vécébõl(!) és a fürdõkádból.
Itt van egy-két kép róla:
Nyávogás közben:
Lustaság:

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A kutyáimra sokmindent lehet mondani, de azt nem hogy vadak. Az amelyikrõl kép van a galériámban pl a macskákkal nagyon jól megvan. Régen "egy ágyban" aludtak. De a szuka (Egy fekete husky, róla nincs kép) "élénkebb" aki szívesen játszik a macskákkal. Kb ennyi a tudnivaló hozzá. Az ösztönei miatt nem szidhatom le! Inkább csak magamat okolom, hogy kár volt a udvaron tartani a kismacskát (nem volt szobatiszta...)
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
de ettõl függetlenül az hogy kergeti a macskát természetes genetika, ha a zárt lakásban a macska nem tud elmenekülni az szerintem a gazda hibája.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
minden esetre én nyírnám ki az összes vadított kutyát (kutyaimitációt), a pöcsfej tulajdonosokkal/vadítókkal (merthogy az nem gazda, az bisztos) együtt
[/spam]™
de nyilvánvalóan van olyan normálatlan kutya, amelyik képtelen "osztozni a gazdin" 😊))
vagy nem tom - nem vagyok kutyapszichológus 😊
[/spam]™
"ez itt a mi új kiscicánk, nem bántod"
[/spam]™