5735
-
#2930 ezt te vetetd? -
Aspyrin #2929 Egyszeri bevásárlás :)
-
#2928 :D
-
#2927 mindig amikor szólnak :)
ha kell nekik valami jönnek beszélgetni, bevásárlás után pedig a szatyorba is szöszmötölnek van e nekik valami :DD
-
#2926 -
Aspyrin #2925 Én is csak azt tudom mondani amit a konzervek oldalán is olvashatsz, ott általában korra és súlyra meg van szabva a napi adag. A mi 9 éves macskáink adagja napi egy konzerv lenne (vagyis kettő), de mivel a száraz lent van ezért átlag egy fogy el. -
garfield83 #2924 Kb. mekkora adagot kell egy macskának egy nap enni adni, mert mint már írtam az enyém vékonyka, arra gondoltam, hogy talán keveset adok neki enni, de lehet, hogy csak ilyen alkat. -
garfield83 #2923 Eleinte minket sem hagyott aludni, nekiment + kaparta az ajtónkat, de amióta fix időpontban kap kaját, azóta ezt nem csinálja, megszokta, hogy reggel 6-kor, este 8-kor kap, a köztes időszakban nem is kér. -
Aspyrin #2922 Száraztáp mindig van lent, konzervet pedig délután, este lefekvés előtt és ha elfogy néha hajnalban is adunk, különben nuku alvás :D -
#2921 jó lett ez az új kép :D és a kis csikod :D
-
Cat 02 #2920 én is pont :D reggel 7 kor meg este 5 körül de fater sztem szokott még neki adni :)
haver megfogta és azt mondta h vékony, övéké MINDIG eszik mert midnig fel van töltve a tányérja, elösör Gyémánt volt most már Dömper a neve :) -
garfield83 #2919 Én naponta kétszer szoktam, reggel és este. Úgy tudom, hogy a felnőtt macskáknak elég egyszer is enni adni, de az én macsekom így is nagyon vékony, ezért én kétszer etetem egy nap. -
Cat 02 #2918 kérdés: ti mikor adtok nekik enni ? :D -
garfield83 #2917 Az én macskámat rá sem kellett szoktatni, amint megvettem a macska WC-jét és tettem bele almot, már rögtön tudta, hogy ott kell elvégeznie a dolgát.Azt olvastam valahol, hogy a macskák olyan helyre szoktak menni, ahol el tudják kaparni és be tudják temetni. Valószínűleg ezért lehet. -
#2916 fú az előbb hogy szétmart Pöcököm :))
Jól beleharapott a kezembe és meg is csikart, de olyan ari volt. :D -
#2915 na elmentem filmetnézni, Mircim is itt alszik összegömbölyödve az ágyon :)
majd nézzük együtt :D -
#2914 az jó :)
kped van róla? vagy már kérdeztem? :D -
#2913 sicc is jól van :D -
#2912 Sziasztok, hogy vagytok?
És a ciccák?
Amiket itt láttam belinkelve nagyon szépek és ahogy láttam nagyon jól vannak tartva. :) -
#2911 igen mindegyik az :)
okosak nagyon és imádnak fürdeni :D
hát én ugy szoktam csinálni vagyis rászoktatni őket hogy belerakom a kis bilijébe és ott ülök vele addig amíg csinál valamit :)
ha egy pisi sikerül az már jó, utána már tudja hol a cókmóknak a helye :DDD
nálam bevált, annyira hogy Pöcökkel kölyök kora óta ott kell ülni mikor eszik és budizik, amúgy nem hajlandó és amilyen dili képes korgó pocakkal is bebujni mellém az ágyba (persze ez nem tudom miért van, ő az első akivel igy kell csinálni, amugy mindegyik cicám igy szoktattam rá a szobatisztaságra). olyan kis édes, szeretem. :) -
#2910 ez nem is így van :))
az enyém jobb :DDD
-
Cat 02 #2909 nem tudom :D gondolom utcán/szállodában mászkálnak -
#2908 és mind ilyen szoba cica?? bent rohangálnak a lakásba??
a mi előző macskánk az volt. vhogy rászokott h kint végezze el a dolgát... a mostanit is rá kéne szoktatni. de nemtom h hogyan... tudtok segíteni?? -
#2907 de ezek házi vagy vadmacskák? -
Cat 02 #2906 nem tom :D -
#2905 A tavalyi Thai-box világbajnokság győztese -
#2904 ezek rendes sziget lakók? -
Cat 02 #2903 ilyen agro ?:P
1ébként báttyám fotózta őket (máker Kanári szigeteken dolgozik) -
#2902 hát ilyenek vannak mo -n is -
Cat 02 #2901 külföldi macskák -
#2900 án macskám sztem nem látott még fürdő vizet :D az csak a rémálmába volt:) -
Cat 02 #2899 kövezzetek meg de macska nem magától fürdik ? :D -
#2898 jójó de akkor is jó név:D
am sztem még nem kéne pancsi mert pici azt megfázik és... -
#2897 az én cicáim fürdenek, pöcök meg nagyon szereti a pancsit, magától belefekszik :) -
#2896 a szösz nem is kosz :))
pancsi neki :) -
#2895 :D -
#2894 Nah emberek lehet mégse lesz cica a jövőhéten mert még lehet hogy szopizik olyan kicsi Aztán kitudja lehet hirtelen bejön neki majd a "rendes" kaja... -
#2893 akkor elég nehéz lesz megmosni :) -
#2892 nemtom, gondolom mert macska -
#2891 az jó akkor és legalább utálja a vizet ?