Az én macskám

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tescoba lehet van de nem 100 %

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Serpa
féreghajtót lehet adni a macskának?
úgy, hogy nem az orvos írta fel.

fájt ot nem xD

Serpa
"3,2,1 fájt!"

ezt te mondtad?
😊

Serpa
úgy láttom a cirmos cica lett a bajnok.
^^

msot vettem fel kiránduláson 😊 3 kismacsek birkózik 😊

ittt

Az én macskáim nem élik meg a 2 éves kort 😞. vagy elpusztulnak valamiben, vagy a szomszéd öli le õket mert lopja a galambokat. volt olyan hogy napõonta 2 galambot megevett. nemrégen hoztunk egy cicust, aki a lakásban van, és csak napi 6-8órát van kint, de szobacica. de majdnem õt is elvitte a fogváltás 😞 anyám már sírt is hogy meghal.

Ez a szerencsétlen azt nézte, hogy tudna lejönni.Ha a fa alá álltam, akkor már elkezdte.De olyan aranyos feje van! 😊

😊))))

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Serpa
úgy néz ki mint egy vadmacska, amelyik épp a prédát figyeli.
😊

Dying Soul
😄!

Az igen.Na az már egy szép kor!
Persze, hogy szokott még játszani.De mindennel.Kedvence a cipõfûzõ, azt mindig marja, ágakat is visszahozza, mint egy kutya, továbbá szereti azt ami gurul és hangot is ad ki közben, pl.üveggolyó a csempén.
A telken meg rohangál a kertben mint egy õrült.Fára mászik, tetõre megy, stb, de lejönni már nem olyan könnyû.
Múltkor sikerült lekapnom,ahogy megpróbált lejönni a fáról, nézd meg ezt a rémült fejet :

<#vigyor>

RaZoK
nem azok macskák 😛

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

17 év 😮OOOOOO

Serpa
hát igen, ezeket a dolgokat akinek nem volt cicája, nem értheti.

játszani szokott még?

a mienk már semmilyen játéktól nem jön lázba, bár a kora (17év) adhat okot erre.

<#vigyor> ugyancsak ismerõs.
Érdekes ízlése van ennek a cicónak.A savanyúkáposztát megeszi, de a nyers csirkét azt nem.Ha levesbe fõtt, akkor csontostul beküldi, megeszi még a fõtt sárgarépát is!Ha halat eszem, kézbõl eszi, ha kirakok neki egy halkonzervet, akkor csak nyammog rajta.Érthetetlen és kiismerhetetlen.

Reggel 6-kor már felkelt engem.Bajuszcirógatással, dorombolással kis nyekergéssel és halk "nyaú"-val a fejem körül mászkál az ágyban.Tõk mindegy, hogy hétvége van vagy hétköznap.Egész nap alszik, délután, mikor hazjövök a melóból, hangos nyávogás, sikítozás, farokremegtetés, dorombolással nyit.Aztán kaja, és beül az ölembe, hogy símogassam.De meg vagyok érte õrülve akkor is.

Serpa
ismerõs.
a mienk meg elvárja, h simogassuk evés elõtt.

ráadásul akkorákat tud nyávogni-bernyákolni fõleg reggel, h a lakás másik részében is hallani.
😊

CattiBrie
"cicapapira"
"meghamizza"

ez nagyon durva! 😄D

[/spam]&#8482;

CattiBrie
a macskák állandóan csak ennének..

[/spam]&#8482;

Naa, azért nála ez nem úgy van!Mindig kikunyerálja a kaját (sajnos faterom túlságosan elkényesztette), de ha nem kap, akkor úgy beküldi a reggelit, mint a villám.Ismerem én már õt, mint a rossz pénzt 😊
Majd mindjárt megeszi, csak most még egy kicsit hízeleg.Érdekes, hogy a nyers marhalábszárat sose hagyja ott...

Volt nálunk kutya nem oly' rég, az rögtön felkajálta a macskatálból a káját, mind ezt úgy hogy õkelme a sarokból figyelte.
Két hétig úgy falta ezután, hogy majd megfulladt!Persze ha van konkurrencia, akkor már éhes 😊

Serpa
azért már egy fél napja ott álló kaját te se ennél meg, ...
😊

Serpa
ez érdekes.

a mi cicánkon is volt egy kissebb "zsírcsomó", a faroktõtõl egy kicsit balra.
hála az égnek meggyógyult.

Az igen, tényleg jó bõrben van 😊

Nincs mit, érdemes, a legnagyobb választékban kaphattok meg bármit a cicabútoron keresztül a tápokig stbstb.

Köszönöm a sok választ.Egyébként nem új "keltezésû" már Õ, idén lesz 14 éves.De meg sem látszik rajta.
Pár éve volt egy csúnya mûtéte, amikor kivettek belõe egy 1,5 kg-os(!) daganatot.Akkor már elsírattam, de hála az égnek, túlélte.Most is itt járkál a lábamnál, hogy adjak enni, pedig ott van a reggelije is.

Rendesen van táplálva és nevelve,szerintem sok ember szeretne macska lenni nálunk. 😊

Serpa
errõl nem is hallottam.

kösz a tippet.
majd benézzünk oda.

Igen próbálkoztam már a cicafûvel is, de azt nem nagyon szereti.Ellentétben a szobanövényekkel, amit egy darabig rendesen megrágott, csak volt benne egy-két olyan is, amitõl szédelgett a kis hülyém 😊 Lehet, hogy egy kicsit berúgott tõle.

Serpa
igaz.

lehet kapni szõroldó pasztát, a cicapapira kell rányomni, a cica pedig meghamizza 😊

áááá
megÕrülök, olyan fenséges macsek.

Ha tehetjük itt szoktunk bevásárolni nekik 😊

Mivel gondolom nem jár ki érdemes vásárolni neki cicafüvet. Esetleg kimondottan erre a célra kapható minõségi macskatápot is belehet szerezni.

Kedves cicatulajok és cicabarátok!
Egy pici segítség kellene.
Lehet valamit az ellen tenni, hogy a lenyelt szõrt a cicó ne hányja ki?Mert ez lakásban egy idõ után már zavaró és számomra gusztustalan is.
Ugye itt a nyár, szegény kicsim sokat vedlik és a lenyalogatott szõrt gyakran "kiüríti" a szoba közepére.Érdekes, ha kertben van, akkor is a lakásban teszi ki.
Gyakran szoktam a bundáját kefélni, ezt Õ nagyon nagyon szereti,de néha ez sem elég.Kaptam egy tippet valakitõl, hogy állítolag van valami paszta, amit ha megeszik, feloldja a hasában a szõrt.Igaz ez? Vagy van valami megoldás?
Fürdeni nem szeret 😊 bár gyakran iszik a vécébõl(!) és a fürdõkádból.

Itt van egy-két kép róla:

Nyávogás közben:

Lustaság:

Punker
husky is olyan mint a malamut (nekünk az van) közelebb van a farkashoz mint a kutyához szal azt tényleg nehezebb szoktatni, miénk a madarakra "allergiás" nem tudja elvisleni õket.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CattiBrie
ez akkor egy igen suicid hajlamú macska lehetett

[/spam]&#8482;

Ottto
Nincs túl sok mesélnivaló. Nem voltam jelen az esetnél. Házon kívül voltam, mire hazaértem, már meghalt. Nem hibáztatom a kutyám, csak kicsit mérges vagyok rá. Hórusz elég játékos volt, játékból a nagyobb macskáknak is nekiment, az embereknek is nekiment (Rendszeresen le kellett kaparnom a lábamról), és sajnos a kutyámnak is nekiment. A kutyák kenelben vannak, nem tudnak kijönni, tehát csak a macska mehetett oda. És sajna a végét jelentette.
A kutyáimra sokmindent lehet mondani, de azt nem hogy vadak. Az amelyikrõl kép van a galériámban pl a macskákkal nagyon jól megvan. Régen "egy ágyban" aludtak. De a szuka (Egy fekete husky, róla nincs kép) "élénkebb" aki szívesen játszik a macskákkal. Kb ennyi a tudnivaló hozzá. Az ösztönei miatt nem szidhatom le! Inkább csak magamat okolom, hogy kár volt a udvaron tartani a kismacskát (nem volt szobatiszta...)

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Crazygirl
iiiiiiii 😊)) Tunderiek amugy 😊

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

constantin
Sört szoktak inni de néha józanok

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

Crazygirl
ezeknek mindig ilyen beszivott fejuk van? <#idiota>

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

constantin

édespofák 😊

constantin

constantin

<#confused>
CattiBrie
nem tom.. kérdezzünk meg, hogy történt 😊)

😊

[/spam]&#8482;

Punker
jogos

de ettõl függetlenül az hogy kergeti a macskát természetes genetika, ha a zárt lakásban a macska nem tud elmenekülni az szerintem a gazda hibája.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CattiBrie
azért nem csak gazdi függõ

minden esetre én nyírnám ki az összes vadított kutyát (kutyaimitációt), a pöcsfej tulajdonosokkal/vadítókkal (merthogy az nem gazda, az bisztos) együtt

[/spam]&#8482;

Punker
az állataidért te felelsz, ha képtelen vagy 2 félvad (igen az különösen a macska) állatot összeszoktatni és egymásnak mennek azért a gazda a felelõs és nem az állatot kell hibáztatni az ösztönei miatt.

CattiBrie
hát ezaz

de nyilvánvalóan van olyan normálatlan kutya, amelyik képtelen "osztozni a gazdin" 😊))

vagy nem tom - nem vagyok kutyapszichológus 😊

[/spam]&#8482;

Punker
normális esetben az ember összeszoktatja õket nekünk is egyszerre volt kutya és macska a kutya min 30 kilóval volt nagyobb, de sose volt bajuk egymással kivárták mit hagy a másik és oda vissza ettek egymás tányérjából 😊

CattiBrie
egy normális kutya "befogadja" és elfogadja a család más állatait

"ez itt a mi új kiscicánk, nem bántod"

[/spam]&#8482;

Punker
miért is? nem a kutya hibája!