Az én macskám

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hmm vigyázz velük 😊 nagyon sandítanak az ablak felé xD lehet szökni akarnak -.-

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Dying Soul
Ezta fejet 😄

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Képet 😊

Az én cicám vörös, fehér, fekete, barna.

Serpa
hát még a te valagad.

eörgs
a mácskák büdösök ¦O|

erö

Érdekes a vörös-fehér színkeverék 😊

😄DD

Miénk

Amikor élvezi az élvezi az életet 😊

Amikor a szomszéd kutyával játszik 😄

Én vagyok 😊 Tudjátok ti hogy nem komolyan írtam a tegnapit. NA, múltkor tettem be a 2 kismacseszomról képet, sajnos õk már nem élnek 😞 Az egyiket elütötte az autó, a másik meg hosszú betegség után hunyt el, 1hétig nem evett, a szemei le voltak ragadva, az orrán nem tudott levegõt venni. Az állatorvos elaltatta 😞

sawy3r
este picit hancúroztam a kismacseszommal 😊. Szegényke álmo volt, én meg mindig felállítottam, és rögtön elfeküdt a karjaimban, és hátra fordult, és muzsikált(dorombolt). ezt eljátszottam vele 10*, aztán már annyira dorombolt, olyan ari volt 😊 még most is alszik 😊

mit ???

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Serpa
én'tom, én'tom 😊

amikor kicsi volt a cica, az anyuka hasát dagasztotta a tejért, ez egyfajta bevésõdés és ösztön.

Viszont lenne még kérdésem a cicabarátoktól.
Tudjátok van egy a "dagonyázás" vagy inkább "dagasztás".
Az enymém kicsi korában csinálta gyakran, meg az elmúlt 5 percben.Felugrott az ölembe és elkezdett dagasztani.
Ez mit jelenet?
Olvastam valamit errõl, de azért megkérdezlek Titeket is, hátha valaki többet tud róla.

Hoppá valszeg lebukott.
Mindegy.
A verés az benne van a nevelésben.A kutyát, macskát ugyanúgy lehet/néha kell is, de CSAK ÉS KIZÁRÓLAG OKKAL!Abból tanul.Nem buták egyáltalán.
Amikor az enyém tépte a bútort, besz*rt a szoba közepére vagy belevizelt a vendégek táskájába (!), akkor én is adtam neki egy-két tockost.Egyébként akkor is aranyos, amikor fél...hátracsapott fül,fújás vagy szégyenében hátat fordít. <#vigyor>
Mára sikerült elérnem, hogy ha csak meglátom, hogy tép valamit vagy rosszalkodik, elég odamordulnom.Vagy már azt sem, csak odaszólok, mintha egy emberhez beszélnék, és abbahagyja.

Vannak esetek, amikor Õ kezdi a verekedést, de szándékosan, mert most olyan kedve van.Persze rájön, hogy én vagyok az erõsebb és olyankor gyáván menekül, majd rá 5 másodpercre meg dörgölözik a kezemhez és dorombol.
De van olyan, amikor én akarom piszkálni, mondom is neki, hogy "gyere verekedni", erre egy "nyaú", hogy nem akar.Nagyon aranyos.
Tisztára olyan, mintha értenénk egymást beszédét.

Darukezelő
"1 éve elviselnek"
Regisztráció idõpontja: 2006. 08. 11.
Alreg?

Serpa
itt nagyon nem viseljük el az ilyeneket.
BF2=lol

sawy3r
Mondtam hogy nem bántottam 😊 este mind a 3 macska rajtam alszik 😊

Crazygirl
en elobb olnelek meg mint hogy a macskadat bevered... <#levele><#felkialtas><#hehe>

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

sawy3r
Én már elõbb voltam olyan. nézz be a fattlefield 2 topikba, ott már 1 éve elviselnek 😊

Dying Soul
Játsza itt Sawyert a Lostból, szánalom.

Serpa
csak sajnálni tudlak.
bár még az is felesleges.

figy vmit te csináltál biztos 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

sawy3r
Pedig meg eletemben nem bantottam a macseszjaimat, imádom õket 😊. csak kötekedés képpen írtam, meg hogy útáljatok 😊 szeretem ha útálnak.

aham

sawy3r
most azért mert jól megütögetem?

Serpa
ha nem rosszabb.

CattiBrie
pont ezt akartam írni!!!!

szó szerint

[/spam]&#8482;

Sugam
te hulye vagy.

sawy3r
Hát nincs igazam? 😄

sawy3r
Azért kap mert régen valamilyen oknál fogva már nem jött oda hozzám, és akkor kapott tõlem... a szomszéd miatt volt...

CattiBrie
há' lol

[/spam]&#8482;

akkor lehet azért ^^

sawy3r
Nem tudjátok miért fut elõlem a macskám? mikor hozzám került, simogattam meg minden, szeretett is, egy napon meg nem lehetett megfogni, emg össze-vissza karmolt. kicsit megpüföltem, akkor mégjobban futott. azóta amikor nem tudom megfogni jól megverem, mert most már nem érdekel.

Maradjunk annyiban, hogy a tescoban elég bármilyen kaját venned és az nem csak a férget hatja ki belõled...
Szerintem elég a cicának valami tesco gazdaságos kaját venni és az kihajt mindent belõle.<#vigyor>

Két 9 éves lány macsekunk van akik csak a lakásban éltek eddig de nem találkoztunk még hála az égnek nagyobb fogproblémával, váltással.

Serpa
majd itt megnézzük

gondolom a dobozon rajta lesz a pontos adagolás.

Punker
éjszakára kiraktuk mi is

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

nekem apukám télre nem engedi be 😞 szuterinben alszik a kályhán xDDD

Punker
ha jó idõ volt héha napokra eltünt, inkább csak télen volt bent.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Hmm, ez a képlinkelés még nem megy 😞
[/url][/img]
Sziasztok!

A cicám:

[/url][/img]
huhh de aktív volt 😊 enyém a garázstetõn/padon alszik egész nap xD

Punker
passzolom nekünk jött ment a macska ahogy kedve tartotta nem tûnt fel 😊

Kandurex
Na, jó, na jó, de most ez mivel jár? Mert eddig is volt macskánk bõven, de most van elõször olyan amit nem engedünk ki! Nyafogni fog? Szenvedni? Vagy mi? Mert eddig ilyet nem tapasztaltam a normál - kinti doromboló mûvészeknél.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Punker
mint az embernél kihullik és kész 😊

Kandurex
Hogy van ez a fogváltás? <#heureka>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Punker
persze hogy lehet, súly alapján add be neki elméletileg 1 tabletta az 10 kilós állatnak elég, legalábbis az állatorvos mindig 5-öt adott fél a macskának a többi a kutyának 😊