5735
-
#242 Ne is tagad Csocso kinyírtad szegény cicust és azért nincs több infó...... -
#241 Na mivan a kis döggel Csocso? -
[Walaki]D`Lair #240 pfejj....németjuhász... -
#239 ez az idóta fej mozgás haláli a macseknál:))) -
Xboxman #238 itt a kutáym képe csakhogy ontopic legyek(He's name's Pedro) -
#237 miggyá nézem.. :) -
#236 na mi van kép, vid? -
#235 :-)))))))))))))))))) lololololololololololol ez király volt kandurex:-))) -
#234 az én macskáim éppen fogocskáznak..tiszta idioták:) rohadtul elemükben vannak -
#233 nah mivanmáán -
#232 de ez én cicám aki má nem él (nyugodjék békébe)
ecce mikor hazajöttem sétált a konyhából a nappaliba és mi volt a szájában ? egy cigaretta
no meg egyszer be esett a meszes hordóba vmi szomszédnál :)
meg végig mászott a billenytűzeten és akkor vmi ilyesmit írt be hogy xafgvuhz vnoéőüó
lehet ez vmi kódolt üzenet hogy majd megtámadnak a macsakák minket hogy elvegyék a fegyvereinket aztán leszámoljanak a kutyákkal és rabszolga sorsba döntsék őket
de azé jókat is csinált a cicám
pl.: szembe szomszédnak van két kis vakarcs eb-e
eggyik egy törpe tacskó
a másik meg egy felmosórongy
na szal ezzeket verte az én cicám széjje ,hogy azé ugyanmá , elkéne takarodni az ucca másik fertájára! -
#231 csocso szerintem DCn osszad meg :)) -
#230 nahmiva? -
#229 mijarákvan...újabban tucatszámra látom a fals login-t -
#228 meg ha el is lehetne érni akkor akár még boldog is lehetnék...tar suxx... -
#227 hja CSOCSO voltam... -
#226 ez is! -
#225 mivel baromi lusta vagyok főleg hogy tegnap délben keltem és azota nem aludtam:)
szedhetitek az uj vidinyot a régi linkekkel.. egy kicsit halkítsátok le a hangfalakat mert nagyon sistergősre sikeredett:((((((((
cicuska.c05 ig vannak a fileok..
tehát:
itt!
itt!
itt!
itt!
itt!
itt! -
#224 jöhet! macsekos videót minden mennyiségben szívesen látok. -
#223 van csak ... sok mega:)nemsokára felrakom -
#222 folytatás? -
#221 hülye macska...belépek haverommal az ajton..éppen szigetről jövünk..és megszoktuk hogy a macskák mindíg az ajtoban fogadnak legyen akérmennyi is az idő.. erre haverom az előszobában odafordul hozzám hogy a macskák eltüntek..erre elfut mögötte a legkisebbik az ajto elött de full mint valami ALIEN:) mejdnem behugyoztam a röhögéstől, rendesen legugoltam mert nem brtam... -
#220 lol -
#219 ez inkább már dörömbölés....:) -
#218 itt az első videnyo... szedjétek pici video de kuuurvaariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
dorombolomacsek.WMV
itt! -
#217 CSOCSO: csináltam még két baromi aranyos videot!!!!!!!!!!!!!!!!!!
egyiken dorombol mint atom másikon meg rákattant a kurzorra -
#216 én is akaroook ilyen aranyos cicááááááááááááát!!!!!!!!!!! -
#215 majd mikor hozza a levadászott madarakat megmutatni büszkén akkor csinálj pár képet :) -
#214 kép szöveg: Add már ide azt a buzi fényképezőgépet!!!!:
-
#213 nehh... itt egy két kép:
-
#211 Fater egyszer egy vadászatról haza hozott egy "vérebet" , frankón be volt tanítva mert másnap visszamentek és megtalálta az előző nap meglőtt disznót....
Na a macska akkor 1 hónapig az emeleti fürdőszoba ablakon keresztül közlekedett mert a kutya nem engedte az ajtó közelébe se :)
aztán a gazdája előrkerült és elvitte a kutyát. -
#210 :) -
#209 haha az én macskám egyszer egy kiscsaj elől futott el :) a kiscsaj volt vagy 2 éves mondogatta hogy "cica cica" de megállás nélkül és ment a macska után az meg lefeküdt aztán a csaj odaért és elkezdte valahogy megfogni (persze a macska nem egy pehelysúlyú) szal megint elszaladt... és vagy 30 percig kergette a macskát mikor az megunta és elfutott a tetőre :)) -
#208 Nem most 2 kutyánk van de kéne egy macska is, csak tesóm gyerekei kicsik még nagyon és elég a két kutyát is távoltartani tűlük. régen kutya + macska volt csak szegény sisust kinyírta valami állat :( -
#207 de kell egy megértő társ is az asszony mellé :)) -
#206 csak megnéztem :))) hát ez igen csak aranyos :DD de mekkora?! -
#205 :))))))))))) -
Xboxman #204 Ezért ezt a CSOCSO-s vidót leszedem:D -
Xboxman #203 Nem érzitek lányosnak magatokat evvel a macska buzulásal?Egy férfi tartson magának kutyát és ne macskát!!!
Pfff -
#202 semmi...majd lehet hoyg este csinálok ey vidinyot:) amugy ha jol hallom kint törnek kint valamit