5735
-
#282 a legjobb mikor lesétál a polcról, meg magával rántja a piritóst. meg amikor megijeszti egy másik macska a konyhában a, milyet ugrik má helyből. -
#281 http://sertes.goldengate.hu/stuff/epsylon/vid_other/catz.avi.jpg
ezen jobbgomb, cél mentése másnéven... -
#280 na, ha ti lyan nagy macskaimádók vagytok akkor töltsétek le a http://sertes.goldengate.hu -ról a macskaparádét. hát én sírtam a röhögéstől. mindjá nyomok egy URl-t is. -
#279 arról a cicáról is rakhatsz be képeket
-
#278 ehh ehh ehh:) jó jó -
#277 ha' ja....ezért jó a kertesház...nekünk meg van mind a 3....igaz, hogy nem töltik bent az egész napot (kivételt talán a fagyos hónapok jelentik) de nincs is rá oly nagy szükségük (így se lehet őket kiverni a házból, mert ha tehetnék egésznap bent döglenének) -
#276 az új csajomat ismertem fel
-
#275 egy macskát nincs szivem:((((( max kettő.. de az a baj hogy azért van macskaszag rendesn, naponta kell porszívozni, mert padlócsempe vannálink..stb stb stb -
#274 királyságos -
#273 ő a tied? -
#272 Sztem egy macskát azért megtarthattatok volna... -
#271 ehh:))))))))kb ekkorán hozták az eminyéééééééét is! -
Annyira tüneményes :-)))) -
#269 lehet, hogy kém! -
#268 mert levittük a 4 macsekot a telekre.. sok dolog volt amiért le kellett vinni..ott van még 4 teleki cica.. de ezek városiak.. megmoccani nem mertek két napig... -
#267 mé fontos ez neked?:) felismered anyádat?:)))))))
ne haragudj..szar poén volt..
egy ismerősöm..
-
#266 ki az a csaj ott oldalt?
-
#265 miért nincs veled? -
#264 ez most a hátterem:)
ha midnen igaz holnap megyek le a macskuszhoz a telekre.. lehet csinálok még rola képeket..
fáj a szívem néha hogymár nincs itt velem állandoan:(((( -
#263 Enném meg a lábait :DDD -
#262 HAHAHÁÁÁÁÁ!!!!!
NAGYAPIII!!!! -
#261 E. örö, ez bodottá!
E matsk aranyjos!
-
Madmaxx #260 mé vagy pöfe???? -
#259 naon ari -
#258 tsináltan nadon cool képet a titámrooooool!!!!!!:))))))
mindenki tépje le!!!
www.tar.hu/nwocsocso/cicccaaa.jpg
500k.. copy, paste to flashget meg a többi...nekem nadon tetszik. a telkünkön készült a kép.. nadon nadon aranyos ez a titttaaaaaaa -
#257 ??? -
Xboxman #256 boafff,már tényleg kezdek kételkedni pár dologban -
#255 LOL -
Madmaxx #254 csocso a macskafil -
#253 eheh én meg az elbb ölbe vettem a picikét és még mindíg egy egész pocaka macsek..semmi vál csak a rohadt nagy pocak:))) és azt simiztem..és baromi szép leopárd mintás hasa van.. és az a finom pihe puha pille szőrei:)mmmmmmmmmmmmmmmmm
tök ari volt..dorombolt mint atom.. a feje majdnem leesett ugy hátra dobta:))))))) -
#252 azt hittem a macskát rakod a scannerbe :)) -
#251 fúúú, csináltam 2 olyan jó macskás képet. ha lesz scannerem, akkor felreakom ide. a macskák is cukik, de a kép maga is nagyon jó lett. mély színek, j ómegvilágítás. az egyik. s mádikon meg csak simán a kiscica, ahogy majd összeszarja magát, amikor odadugom az orrához a fényképezőt. -
#250 sajnos nemtok tárhelyet ahová akár 10 megát rakhatok fel egybe -
#249 nem látom a cimként...nemtom hogy az én raktárambol van-e -
#248 lol -
#247 lehetőleg ne darabolt vid-et rakj majd föl... -
#246 ez nem a tiéd? -
#245 ebből még nem csináltam szőrme bundát:))))))))) öcsém .. szájjel röhögtem az agyam mikor betettem az altatott macskák képét.. ti meg vádoltatok azzal hogy gyilkolom őket.. könnyesre röhögtem magam.. erre betettem azt hogy a macska fexik a fejemen altatva.. nah ott már fájt a hasam a röhögéstől -
#244 na azért!!! :)) -
#243 :))))))))))kint jástzik a nagyokkal.. az elöbb éppen rátámadt egy zörgő szatyorra.. nagyon élvezte a hülye...:)majd csinálok rola uj videot.. öcsémnek van lézere...csak az a baj hogy videohoz baromi nagy világosság kell .. és akkor nem látjátok a lézert:(