5735
  • Jano
    És te is így le akarod nyilazni?????????
  • wizy
    Természetesen vittük, és ők nagyjából meg is gyógyították..... Mikor megtaláltam, olyan 4 hetes lehetett, vékony, koszos, stb. Megfürdettük, megetettük, befogadtuk, elvittük rutinvizsgálatra, oltást is kapott. Egy-két hónapra rá az egyik szemén (ezen azt értem, hogy a szemgolyóján) elkezdett nőni vmi kinövés. Nagyon durva volt, akkora lett az az izé, hogy nem tudta tőle rendesen becsukni a szemét, valamint ha oldalra nézett, az a kinövés is a szemgolyójával mozdult. Elvittük az első orvoshoz, az adott rá szemcseppet, de semmi eredmény. A második orvos azt mondta, hogy ó, ő már látott ilyet, és mindenféle előkészület nélkül (orvosi kesztyű, éles lámpa, érzéstelenités, stb.) megfogta azt a kinövést egy csipesszel, és leszakitotta. Vér, dzsuva, stb. folyt, macsek majd megőrült. Ok, ez el van intézve, mondta, és elment nyaralni. Na egy hétig birta, azután megint elkezdett nőni az a szar. Elvittük a harmadik orvoshoz, aki megvizsgálta és azt mondta, hogy az előző doki letépte a cicc szemlencséjét, és bár leműti a szeméről azt az izét, de lehet hogy arra a szemére megvakul. Fél órás műtéttel (érzéstelenités, altatás, orvosi kesztyű, lámpa, nekikészülés, stb.) szépen lehámozta azt az izét, bevarrta a szemét, egy hét mulva kiszedte a "cérnákat", és már egész szép lett a szeme (bár még mindig olyan, mintha szét lenne folyva az írisze, és az a szeme inkább lila mint barna, de legalább lát vele). De a szeme még mindig folyt, vagy undorito barna lé, vagy pedig átlátszo viz-féleség. És ezt egyik orvos se tudta meggyógyítani, egy-egy szuri után 3-4 napig semmi baja nem volt, de aztán ujrakezdődött. Egyetlen szemcsepp, kenőcs, szájbaadós gyógyszer sem működött. És mostmáraztánelég, gondoltuk, és visszük Makóra.

Bocs, ha hosszu lett.
  • z0ty #801
    ezek már kutyák :D
  • CattiBrie
    Áááá, de édik - a picurok! :)

állítólag lesz nekünk is macskánk...
  • CSOCSO
    nah ilyet meg elfogadnek:

Bobcat:

nah ez mar meret:) ilyen cicat akarok en is:) marmint hogy a fiu cicank nojjon ekkorara:)

Mr Tajfel:)))

itt meg mienk fele macskak:
    ( nem a mienke)

• CSOCSO
    :(
    hat azert 1 ev mar durva...
    miert nem vittetek eddig orvoshoz?
  • wizy
    hát igen.....:-(( de az a lényeg, hogy őt nem zavarja.
  • Cicero
    Szegényke..
  • wizy
    Cicero, Aliz, Csocso: nagyon aranyos macsekjaitok vannak:DD

A mienket sajnos nemsoká vinnünk kell Makóra, mert nem vagyunk még mindig megelégedve a szemével... undorito, barnásvöröses lé folyik belőle, óránként meg kell törölgetni, de persze este nem tudjuk ezért rászárad, nagynehezen lemossuk vmennyire, és a folytonos törölgetés-mosdatás miatt a szeme körülötti szőr sokkal fakóbb, mint máshol. Ja, és mindkettő szeme állandoan be van gyulladva, már vagy 1 éve. Őt láthatóan nem zavarja, de a csempén állandoan barna pöttyök jelzik az utját, szal megyünk Makóra. Nemtudom hogy fogja birni az odautat...
  • Cicero
    Nem komolyan! :DDDd
  • CattiBrie
    azé' ne mutass be! :(
  • Cicero
    Nekünk is csak egy szürke született! :P
  • Alíz
    hahha :)))
  • CattiBrie
    mer' ez annyira cuki! ilyen nekem is kell! :)))
  • Alíz
    Én vagyok a kulcstartón. nem tudtam, h benne lesz.
  • Alíz
    A mieink ia szeretik a szúnyoghálómászást. évente cserélni kell.
  • Cicero
    Ö hát, ha klónozó akko van, de egyébként ez a csitsa unique :DDD
  • CattiBrie
    jó a kulcstartón a kép :))
  • CattiBrie
    Ááááá!!!

Ilyenből van több is???
  • Cicero
    Heh a csórók hogy néznek befelé Aranyosak! Az én macskám is ezt csinálja, csak ő függőlegesen áll a szúnyoghálón :DDDD
  • CSOCSO
    szep tita mind!!!:)
  • Cicero

Name: Bikfic
    Intelligent: Zero
    Sex: Maybe male :DDD
  • CattiBrie
    hajrááá! :D
  • Cicero
    Nah megyek fényképezek cicát :D
  • RelakSfromhome
    szok tittaaaaaa
  • Alíz
  • Alíz
    http://www.sg.hu/galeria/11188651061119357071.JPG
  • Alíz
    Ők így szokták.
  • CattiBrie
    tejóég ez mind egyszerrre?

vagy ez csak invázió? :DDD
  • Alíz
  • Cicero
  • Punkerwork
    mókás mikor így elnyújtózik az ember lábán :)
  • Cicero
    :D
  • Punkerwork
    az én kutyám is ezt szokta csinálni, csak ő kb 50 kiló :)
  • Cicero
  • CattiBrie
    jajjmár!!!

hát a macska játszott vele.. :DD
  • Cicero
    Az hogy van hogy az MX1000 odavan dobva hátulta és egy régi Logitech van bekötve? Jah! Szép a cica is ám!
  • CattiBrie
    de szép szőre van
  • CattiBrie
    vörös örDÖG :))
  • Ottto
    "megalltunk vhol"
    Ebből gondoltam, de látom félreértettem...