5735
-
#843 hát nem tom, szerintem macskára hülyeség nyakörvet rakni, de lehet ott mások a viszonyok. -
Cicero #842 Mondjuk azért rá nyakörv, mert a sintérek akkor nem viszik el, és a hülye elsősök is félnek ellopni a macskát :) Az előző kiscicánk így tűnt el. -
#841 kutyánk mindig kidugja a fejét a kerítésen és úgy nézeget, egyszer valszeg beakadt neki az a fém gyűrű ahova a póráz karabínere megy, szétfeszítette ugyan viszont a nyakán az izomrostok leszakadtak úgyhogy 3 napig feküdt nem is evett, mostanra semmi baja de nem biztos hogy egy macsek ki tudja így szabadítani magát [URL=http://www.sg.hu/galeria/10209753521082971640.JPG]mint az én kis "vérebem" :)[/URL] -
#840 hát még nem tudom mi lesz
nagyon friss husi
vagy csak lakásban lesz, vagy csak szabadban
jelenleg ez az állapot változó
azért köszi az aggódást :))) -
#839 hát attól függ mekkora csavargó a macsek, nekünk volt hogy 1 hétig se jött haza :) -
#838 nem hiszem, hogy ez a valószínű -
#837 mi a kutyát 3 havonta bekenjük valami izével amit az állatorvosnál veszünk, még soha nem volt benne bolha, az ilyen nyakörv veszélyes mert valahol mászkál a macsek és felakadhat. -
#836 össze-vissza fogom fotózni :)) -
#835 ez meg csak most lesz igazan aranyos:)))
majd akkor figyeld meg:) -
#834 majdnem...
egy azsiai vadmacska es egy domestic macsek kevereke...
fajtajat tekintve Bengali macska a neve -
#833 tudod, mi az a bolha, meg kullancs? -
#832 minek rá nyakörv? -
#831 macska = macsra -
#830 kötex? :D
egy ekkorka macska max egy cérna, ami nem nagy :)) -
Cicero #829 Ez nem vadmacska? -
Cicero #828 Ez él? :DDD Aranyos, de nem nagy rá még az a nyakörv? -
#827 ilyen picike -
#826 :)))
-
#825 itt van a kis dög, az ölemben :))
-
#824 Ezt most nem vágom... mi ezt a macskát befogadtuk, "felneveltük", és most szimplán mindent megteszünk azért, hogy egészséges legyen. Ilyen egyszerű :-) És mondom, hogy Cicus nem halálos beteg, csak egy kis gondja van a szemével, amit hamar meggyógyítanak Makón. És ha meggyógyul, akkor már kit érdekel az a pénzmennyiség, amit beleöltünk :-) -
#823 a két szülő cica? -
#822 nem azt mondom hogy egyaltalan tobb macska.. hanem hogy ujabb kobor macska.. eddig osszesen kb olyan 20 macskank volt... csomo kiscica volt.. volt amit elajandekoztunk volt ami elkoborolt:( most van eloszor draga cicank amit szeretnenk oreg korukig nevelni es nem elajandekozni vagy valami -
#821 ugyan olyanok mint a mienke :) -
#820 Jajjj az az utolso harom olyan cukkki:)))) zabalni valoak... -
#819 köszi, meglesz :-) -
#818 ja igen..
no meg fényképet! :)) -
Prof William #817 sok sikert! Majd írjátokle hogy sikerült a cica gyógyítása! -
Cicero #816 -
#815 Pontosan erről van szó; ha ez a cica meghalna, akkor nem hiszem, hogy nekünk lenne egy ujabb macskánk. (legalábbis sztem én meg tesom biztos nem akarnánk másikat.) És ezért ölünk bele egy csomo pénzt, hogy minél tovább élvezhesse a vendégszeretetünket :-) Meg nem is halálos beteg, csak egy csöppet a szeme cseszexik, szóval Makón tuti meg tudják gyógyítani (én nagyon optimista vagyok:-) ), és máris ittvan egy egészséges, gyönyörű kismacsek, aki már egy éve a család tagja. -
#814 nem a bengali a lenyeg csak annyiert amennyit mar a macskara koltottetek mar bengalit is lehetne venni.. mi mar talaltunk kiscicat.. anyam kezei kozott halt meg... hiaba probaltunk mindent megtenni erte.. azota anyam semmifele kiskobor macskat nem fogad be -
#813 ehh :DDDDDDDDDDD -
#812 Persze, természetesen megértelek, de mi pontosan ezért tartunk ki a macsek mellett. Találtuk, és ezért még jobban a család tagjává vált, mintha vettünk volna egy egészséges cicát. Cicus kicsit selejtes, kicsit bénácska, de akkor is a család tagja lett az elmúlt egy évben.
"es azert ez nem a fiad" : hát mivel még csak 14 vagyok, ez jó soká lesz, de értem a hasonlatot :-) Hidd el, nekünk nem az a lényeg, hogy bengáli, vagy mittudomén milyen híres, szép, dijnyertes szülőktől elszedett kismacska a mienk. És biztos vagyok benne, hogy ha te találtál volna egy kis szánalmas, koszos kis korcs cicát, te is végig kitartanál mellette :-) -
#811 nagyon sajnalom a kismacsekot... de... lehet nem fog tetszeni amit mondok de csodalkozom hogy meg foglalkoztok a macskaval.. szal.. megiscsak egy talalt macska. nem a csaladban elo 10 eves szinte csaladtag rol van szo... es azert ez a sok mutet gondolom nem ket filler.. ennyit aldozni egy kobor macskara:( mar bengali cicakat tudtatok volna venni.. es azert ez nem a fiad.. persze ha a fiad a szuletesetol kezdve ilyen akkor mindent megtesz az ember.. de ez csak egy macska.. amit talaltal... nomeg en felnek attol hogy valaki valamilyen modon elkaphja a cuccost.. mindegy.. mindenesetre le a kalappal -
#810 dehogy is... en nem bantanam:) setaltatnam az utcan es remisztgetnem a dobbermanokat:) -
#809 en is ilyet akarok:( macskutyat:) -
Aspyrin #808 az egész világ egy nagy fotosopp :-DD -
Cicero #807 Már a macskákat is photoshoppolják?!? -
Aspyrin #806 -
#805 Hát az..... De mondom, legalább őt nem zavarja. -
#804 Szegény.