5735
-
#883 Ez nem is az ő macskája, biztos direkt bettette szegény "beteg" macsot, hogy rémisztgessen minket.
Télnyeg nagyon undi!!! :( -
#882 ohh maj gadd.. ez HORROR!!!!
a lenyeg hogy egyesek itt nem talalnak a macskan semmi furat:)sot el tudom kepzelni hogy ok meg ossze csokolgatnak szegeny macska szemet ami igen kemenyen beteg... jeeeezusom.. en ilyen kepet max linkelve tennek.. ez tenyleg horror:( -
#881 ......nincsis kardom Konyhakés megfelel? -
Aspyrin #880 érzem a dühöd, sújts le rám a kardoddal, védtelen vagyok -
#879 Meg a magyarázatot! -
#878 Hihetetlen vagy :-))) És akkor most várjuk a köv., közelebbi képet, kedves Csicsa :-) -
Aspyrin #877 Hiába, sztem csak a macska sötét mintája, de hangsúlyozom, hogy kellene egy másik fotó róla -
#876 -
Aspyrin #875 #872 -
#874 Te tényleg nem látod, vagy tényleg vak vagy? -
#873 Jesssszusom, télleg, mi van a szemével?? Azon gondolkodom, hogy ez az izé amit látunk a szemén, az a szemhéján van, vagy a szemgolyóján? Mert Cicus szemén is vmi hasonlo volt, csak sokkal-sokkal kisebb... -
Aspyrin #872 Nem látok semmi különöset, érdemes lenne egy másik fényképet is látni. -
#871 Állatorvosnak készülök(igaz még nem biztos,hogy felvesznek) sürgősen elvinném egy orvoshoz. -
#870 Nem csak az a piros, mintha szét lenne szaggatva a bőr a szme körül, vagy......hát nemtom, csúnyán el van torzulva, az orránál is mintha rászáradt vérfolt. Mintha könnyezne is (apró cseppek mintha látszanának) Aztán úgy látszik meg van dagadva az egész...
Aspyrin: ne mond már hogy itt minden teljesen normáis. A lehajtott fej, ok, a macska alszik, ok. De nézz már a szemére könyörgöm, ilyen szemet én még nem láttam, horrofilmben sem (már bocs csicsa).... -
Aspyrin #869 Nektek nincs régen macskátok azt hiszem :-) no para, az a macsek valószínűleg alszik/aludni fog mindezt lehajtott fejjel. Tipikus macska pozíció. -
#868 Én is néztem hogy mi az a piros cucc ott p.O -
#867 én is azt kérdezem -
#866 sztem itt valami bibi van a szemével o_O
nagyon csúnyán néz ki, vagy csak képzelem? -
Aspyrin #865 lefelé néz és majdnem be van csukva a szeme -
#864 És mi van a szemével?Vagy csak én látok rémeket? -
Aspyrin #863 fekszik és szaglászik -
#862 Mi történt vele??? -
#861 [IMG][/IMG] Az én kiscicám. -
#860 a macskak mindketten a szomszedome. Az 1.,2.,4. kepen a pici cica van, a harmadikon jatszanak az anyjaval, az utolson az anya varja a kicsit... -
-
Aspyrin #858 cép -
#857 oooo azt a beallast... mint egy kiralyno... -
#856 thx -
#855 Hát...ö... ráhibaztál.
Mielőtt a macst megkaptuk, láttam az imént említett filmet.
A Cirmiben alapból egyetértettünk a szüleimmel, és nekem valamiért bekattant a kutyulix, Bruce Willix, stb. szavak, és gondoltam mért ne lehetne CirmiX
Tudom, -
#854 Asterix&Obelixba illő neve van :D
Amúgy ari :) -
#853 Az én kis macsom, CirmiX
-
#852 Még semmi.... még nem tűztük ki az időpontot hogy mikor visszük. Meg most jönnek Németországból rokonok, és mi is nemsoká megyünk nyaralni..... De minél hamarabb kéne vinni.
Szerencsére Cicusnak egyre jobb kedve van, tegnap fogott egy szöcskét is :-)) -
#851 Wizy, macskacicóval mi a helyzet? -
Cicero #850 Ezt muszály mindenhova? -
#849 -
#848 -
Cicero #847 A galériában vannak képek is róla -
Cicero #846 Nemtudom hol laksz, mi kertes övezetben, és egy évvel ezelőtt pont az évnyitókor eltűnt Bikfic, a kiscicám :( -
Cicero #845 Dehát bébi macska méret nincs! -
#844 sztem sem rossz dolog az a nyakörv
na jójó, nem kéne ekkoorkára akkor, mint a miénken van :)))
de azért egy normál méretre kéne.. nem árt (már a nem szobaiakra)