5735
-
#1525 az csak egy madar es semmi kozom nincs hozza... -
#1524 bezzeg amikor a madarat lőttétek le azon csak vihogtál :| -
#1523 ez az élet rendje, ha ügyes a macsek akkor meg tud pattani ha nem akkor nem..... -
gergelyanevem #1522 Sajnálom, de soha ne a kutyát hibáztatsd, hanem a gazdáját... -
#1521 Szeretnek gyaszolni egy elhunyt kiscicat amit a kornyekbeli rohadt kutyak szetteptek az este folyaman. SZERENCSERE NEM AZ EN CICAM VOLT....Kulonben nem tudom mit csinaltam volna... Edesapam reggel vette eszre a tetemet, es eloszor o is azt hitte hogy a mienk, nagyon megijedt. Eltemette hogy ne lassam meg mennyire kibeleztek szegenyket. Az en cicam is kint volt az ejjel de szerencsere o valahol mashol volt igy nem kerult a kutyak karjai koze... Csinaltunk szegeny kiscicanak egy keresztet es eltemettuk... Igaz nem az enyem volt de nagyon faj hogy mar nincs itt! HALA A HULYE KUTYAKNAK MEG A GAZDAIKNAK AKIK KIENGEDIK OKET!!!
(a vernyom meg mindig ott van a keresztol jobb oldalra...)
-
gergelyanevem #1520 egyik másik :D
mindkettő:D
kicsit nagyok a képek...(webkamerával készültek) -
#1519 akkor télleg csak ez a mi átkunk egy átok macs -
#1518 az enyém is így van...az alsó ágakon lógó díszeket viszont folyamatosan leveri...:D:D -
Aspyrin #1517 Hála az égnek nem másznak fel, az egyiket teljesen hidegen hagyja a másik pedig csak az alsó ágakkal játszik. -
#1516 A ti macskáitok nem másztak fel a fára? -
Aspyrin #1515 Kellemes Karácsonyt :)
Jó ez a ringlispil:
De azért ne vigyem már túlzásba:
-
gergelyanevem #1514 Viszont kívánom mindenkinek !! -
#1513 Én is Boldog Karácsonyt kívánok minden macsekosnak! -
#1512 Boldog Karácsonyt m inden macskakedvelőnek, és persze a macsekoknak is...:D:D:D!!! -
#1511 Már tettem be egyszer képet, de ezek másikak :)
Pisti
Topi
-
#1510 hát a mienk az egy degenerált példány...cocker spániel...elég retardált szerencsétlen...:( -
gergelyanevem #1509 van egy kutyánk is, velünk nem történt még ilyesmi szerencsére
-
#1508 naygon aranyos...:):) a cicák az ember legjobb társai...azok mindig ott vannak ha kellenek...van egy kutya is itthon, az állítólag az ember legjobb barátja, aztán engem már vagy 20-szor, a család többi tagját is sokszor megharapta...:( -
gergelyanevem #1507 bejött a havról ::D nem sok kedve volt fotozkodni :D
-
#1506 :D:D az én cicámnak iy volt egy kölyke...az is dettó így nézett ki...:) -
gergelyanevem #1505 az :D csak fura volt, mert ugyanugy néz ki..:D
talán a a homloka szürkébb(kékebb) egy kicsit -
#1504 :D:D:D:D ez nagyon jóóó:):) -
#1503 én pesti vagyok, de balatonon nyaralunk, és ott egy szomszéd vitte el, aki pécs mellett lakik...de az összes (24) kölykét sikerült elajándékozni..:)...a Pecsában vittték mint a cukrot...:):) -
gergelyanevem #1502 ja, ő is csinált egy két macskát a szomszédban láttam egy ugyanolyat mint ő. elkezdtem hívni, hogy jöjjön haza, aztán elszaladt...,bementem a lakásba és ott feküdt az ágyon, mondom ez hogy?:D aztán rájöttem a turpisságra :D -
#1501 na akkor is...:) annyira be lehet pörgetni..:) olyan vicces amikor játszik...a legpoénabb amikor a farkát kergeti, és nem jön rá, hogy az az övé...:):) -
#1500 én Pécsről kaptam a két macsekot :o -
#1499 de aranyos...:D:D nagyon szép cica...dettó úgy néz ki mint a mi macskánknak a volt kölyke, akit Pécs környékére ajándékoztunk...őt elütötte egy autó...:( -
#1498 nekem nem szokott elrohanni, harapni csak akkor ha játszani akar -
#1497 azt is szokta...:) általában az van, hogy hívom, és jön (de tényleg...akárhol van a laksában, ami azért nem kicsi 140m2, és mondom, hogy 'Kefír cica gyere" garantált, hogy 1-2 percen belül megjelenik)..nagyon okos cica...a dorombolási rituálé pedig így megy általában: hívom, jön, lefekszik, ráteszia fejét a karomra, elkezd dagasztani, közben néha megnyalogatja a kezem, elalszik, és...hirtelen felekl, és elrohan...ha rossz helyen simogatom, még finoman meg is harap, de csak figyelmeztetés szinten...:) annyira édes...:) majd egyszser felveszem videóra és azt is megosztom itt...ha érdekel valakit...:) -
gergelyanevem #1496 a másikről is van két kép(nem a legjobbak:D)
-
#1495 nekem nyalogatni szokta a kezem D:
de csak a fiú -
gergelyanevem #1494 igen :D ugyanez -
#1493 igen...az én cicám is ilyen....egy ideig nagyban dorombol, és dagasztja az pólómat, mint a kiscicák, aztán egyszer csak...husss...harap egyet, és elmegy...:D -
gergelyanevem #1492 sokat :D ha foglalkozunk vele, akkor mindig, tehát ha hozzáérek akkor rögtön beindul, de nem szereti ha túl sokat simogatjuk...idő után bepipul érte:D és harap -
#1491 nagyon aranyos...:) mennyit dorombol? az én Kefírem szinte állandóan nyomja a műsort...:) -
gergelyanevem #1490 lány, Durci a neve :D
(1 v. 1,5 évesen került hozzánk, mert az elöző macsekunkat elütötte egy autó...és anyám mindenképpen szeretett volna még egy hasonló perzsa macskát) -
#1489 tök aranyos..:) ő is lánycica? és mi a neve? -
gergelyanevem #1488 mi a gond?:D -
#1487 omg D: -
gergelyanevem #1486 my macs: