146
Kezdő jogsi - égések
-
#67 csomó zsetonom lesz belőle -
#66 hu de kínos :D -
#65 :)
Haverom kispókjában, amit nem lehetett zárni, rendszeresen aludtak csövik.
Milyen merga? -
#64 3 napja nyitva hagytam amercimet... és hajnalban a bulibol jövet mindeni csak pislogott mikor odamentem hozzá és kinyitottam hogy hoppá ez nyitva maradt:) hehehe... -
Élőben csúnyább, csöppet összement a jobb hátulja. -
#62 Hehe, most szóltak, hogy elgurult a kocsim, és nem tudnak kiállni, mert nekiment a garázsuknak :)
Ez a hét is jól kezdődik.
Képek este. -
#61 Záróvonal
Kategória: Kérdés-felelet
- Mi oldja fel a záróvonalat?
- A kromofág. -
#60 Ütközés
Kategória: Közlekedés
Két autó összeütközik. A vezetők egymást szidják:
- Maga vak?
- Már hogy lennék vak, hiszen eltaláltam magát! -
#59 Jaja, szerintem a héten lesz még egy lájtos gázolás. -
#58 lol -
#57 Hát az nem a te heted! És még csak szerda van! -
#56 Tegnap én:
Ma barátom a kocsimmal:
-
#55 Sajnos igaza volt, azt azért tudod ugye?
Én is kontaktlencsében mentem el meghosszabbítani a jogsim és a dokinő kérdezte, hogy mióta van lencsém. Aztmondta legalább féléves lencsehordás után engedéjezik a lencsével való vezetést. -
#54 hát nekem se volt még semmi komolyabb esetem(le is kopogom :)
csak néha a lámpát felejtem el felkapcsolni meg kicsit megkarcoltam a kocsit a bejárati kapuval
ennyi -
#53 jó ez a kép :)
-
#52 Vizsgára készülődés:
-
#51 GAZEHH -
#50 #692 -
#49 én elmondhatom, h semmi faszságot lámerságot almaságat butaságot nem csináltam eddig.. merthogy még nincsen jogsim ... muhaha -
#48 A rutinvizsga előtt a pofa mindig mondta, hogy nyomjad nek, fiam! Rutin után meg folyamatosan kötekedett, hogy mennyi is a maximális sebesség?
Mindenesetre első napon keresztülhajtottam egy csapat gyalogoson. Senkinek sem lett baja, de az oktató kiakadt :)
Egyszer vittünk palit a váci kórházba, mert volt ott valami dolga. Folytattuk az oktatódást, és a szomszéd faluban jutott az oktató eszébe, hogy a manusról teljesen elfeledkeztünk. Hát, kanyarban 110-zel mentünk vissza Vácra :) -
#47 Melyik hozzászólásban is van? -
#46 az volt az orvosi papíron, hogy szemüveggel vezethet, de nekem kontaktlencsém van és az a gyökér nem hitte el hogy normálisan látok. Azt mondta, hogy jöjjek vissza ha lesz szemüvegem.... -
TomBond #45 "Én az forgalom vizsgán úgy buktam meg, hogy a motort sem indítottam be :)"
Ezt hogy sikerült elérni? :-D
-
dashed_ #44
:) -
dashed_ #43 te most kotekszel ???? kersz egy kokit?? :) -
dashed_ #41 " A kocsinak fájt csak. A ló szerintem röhögött..."
:PPPPPPPP
nekem nem voltak ilyen durva dolgaim..
max elfelejtettem a lampat , meg egyszer beakartam kanyarodni jobbra es csak a vegen vettem eszre hogy ott nincs is utca ,csak egy buszmegallo volt :))
mentsegemre legyen mondva hogy ejjel volt es sotet.. -
#40 Én az forgalom vizsgán úgy buktam meg, hogy a motort sem indítottam be :)
Aztán amikor +lett a papír, első utamon (trabant) leromboltam egy lovat. A kocsinak fájt csak. A ló szerintem röhögött... -
#39 Hm mondjuk forgalmi vizsgám király volt. A Suzuki sebváltóját 3 csavar tartja, abból egy már a sima vezetéskor sem volt benn, de a vizsga napján kiesett még egy.
Mindig úgy rángatott a kocsi, mint az állat. Fos™ volt. -
#38 így kell ezt :DDD -
#37 Ja! Tudom rossz vicc, de azzal viccelődtem.
Viccelni szoktam. Kamuzni nem. -
#36 Micsodás? -
#35 rákos?!? -
#34 Murván pl simán, mert ott ha vadul szoksz indulni, úgyis pörög a kerék
-
Madmaxx #33 És a logos történet? :)) -
A rákos történet kamu volt, de azt mindenki tudta, ez viszont nem kamu. -
Madmaxx #31 jano már megint kamuzol? :)) -
#30 Az egyik ismerősömnek beggyulladt a keze
A kezdő jogsihoz nem tudok hozzászólni. -
#29 Nekem a forgalomvizsga alakult érdekesen.
Decemberben nyomtam a vezetést, kicsit latyakos volt az idő, nem volt nagyon hideg, szóval fagyás, csúszásveszély nem állt fenn.
Mentünk Vácra az oktatóval a vizsgabiztosért. Megálltunk a központnál, oktató mondja, hogy adjam oda a kis igazolványt, amibe pecsételik a sikeres kresz, műszaki, stb vizsgákat (régebben így működött), én meg mondom, azt nem adom, mert otthon van. Jól lecsesz, hogy hogy felejthettem el?! Nem szólt előtte, én meg elfelejtettem. Mindegy, kiszáll, megy be a vizsgabiztosért. Vb kijön, lecsesz, hogy felejthettem otthon? Már pipa vagyok, nem lesz ebből pecsét...
Na akkor mi legyen a megoldás?
Hát irány haza, kotorjam elő a könyvecskét, és gyorsan vissza Vácra, mert utánam is vizsgáztat a fickó. Oké, indulok, tiszta pipában, gondoltam nincs mese, sietni kell. Nyomulok amilyen gyorsan csak lehet, de ésszel. Visszapillantóban egyszercsak látom a vb fejét, szem kidülledve, aggódás arcra kiülve, és egy nagyobb kanyarban szólt is, hogy "Azért nem akarunk meghalni!", szóval éppen készült, hogy összekakálja magát! :D
De mivel pipa voltam, nem nagyon vettem vissza a tempóból, főleg mikor ránéztem az oktatóra, és láttam, hogy vigyorog, majdnem elröhögi magát hangosan. Ő meg ugye segített jobb1ről, nehogy gond legyen a nagy tempóból, tehát haladtunk tovább, és már én is röhögtem magamban.
Megérkeztünk otthonomhoz, vb hátul vigyázzba ül, sápadtan, és fellélegez, mikor kiszállok.
Gyorsan felrohanok, előkotrom az igazolványt, rohanok vissza, szállok be nagy hirtelenséggel, húznám magamra az övet, oktató mondja, hogy ne kössem be magam.
Na mondom, ezek a rohadékok megb@sztak!
Aztán némi hatásszünet után előadták, hogy véletlenül pont arra járt az utánam vizsgázó tag az oktatójával, szóval nem kell vissarohanni Vácra.
Aztán megint jött egy kis hatásszünet (ideg szétcseszett persze), és gratuláltak a sikeres vizsgámhoz. -
#28 Én meg úgy vontattam egyszer audi 80-ast emelkedőn fölfele trabanttal, hogy a végén vettem észre, hogy be volt húzva a kézi. -
#27 Ja kézifékkel már mentem át a fél városon :DD bazz milyen szag volt.