146
Kezdő jogsi - égések
-
qper #106 Ezt most nem teljesen vágom. Téged előztek meg, akkor miért Téged/az oktatódat vágták meg? Mit ismert el? Hogy megelzőtek a záróvonalon? Szori, de nem teljesen tiszta a kép :) -
Norbi7 #105 Legelsőnek vezettem az oktatómmal forgalomban és meg is állított a rendőr, de nem én voltam a hibás hanem egy kocsi megelőzött záróvonalon keresztül és elkellett ismernem hogy tényleg megelőzött. Az oktatóm elismerte és 5 ropira megbüntették. De azóta nem volt semmi gáz. Tényleg lelehet tenni. Sok sikert mindenkinek!!!! -
#104 hát, akad égésem...
első nap: hatalmas forgalom, piros lámpa zöldre vált, és már 10 perce próbálok elindulni, de nem megy...
a szivatót valahogyan benyomtam, de akkor még nem tudtam mi is az! -
#103 nekem van és igen lelehet tenni. -
#102 Nektek ha van segédmotoros kerékpárra jogosítványotok akkor azt egy nyár alatt lelehet tenni? -
#101 Ezért kell a saját autó... -
Vlala #100 azt én is útálom, amikor rámparkolnak. Ezért tettem régi fém lökősöket a Ladára, azzal szebben arrébb lehet tolni a kellemetlenkedőket, és meg sem látszik rajta :-) -
[Walaki]D`Lair #99 Az érdekes, én azt 100 fölött vettem valamivel téligumival még februárban...:))) -
[Walaki]D`Lair #98 Hát én a múltkor a csodák palotája előtt parkíroztam le a Smart-al, ahol ott fent parkolnak az autók a járdán...na nem volt sehol hely, csak a végén, ahol ilyen íves a cucc, volt egy hely ami ugye befelé szélesedett, mert úgy álltak a kocsik...de a szűk részen volt kb. 4-4 centi a kocsik közt...fasza, befért...csak mire visszajöttem, beállt az ívre mögém egy másik autó (szal nem tudtam ugyanabban az ívben kikanyarodni) úgyhogy egy bő 5 percet ott szarakodtam 20 centis előre-hátra tolatásokkal, végül kijöttem, de hát a kezem nem fért volna be a két kocsi közé...:D:D:D:D (viszont nem húztam meg sehol...:) Szal büszke voltam magamra, jól...:)))) -
#97 Jah, ez így szokott lenni. Nekem még nem volt semmilyen hasonló "balesetem" , remélem nem is lesz:) -
Vlala #96 nem lett belőle koccanás, kedves járókelők gyorsan leűállítottak... csak gigantikus égés volt, meg forgalom-feltartás, meg gúnyos vigyorok tömkelegének begyűjtése. -
#95 Asszem ez így mind együtt:DD -
#94 azt a részét amikor ráeszméltél hogy meghuztad a kocsidat, esetleg amikor raeszmeltel hogy a masikat is meghuztad, vagy amikor fater leoritotta az arcod h mit tettel a kocsival? Esetleg mikor mar 2 honapja meloztal h legyen penzed a javitasra?:) -
Vlala #93 Kezdő autósként megpróbáltam beállni egy 1.20 széles helyre, háttal... nem részletezem. -
#92 Hát akkor sok sikert :) -
#91 ha minden jól megy 2 hónap mulva mar enis irhatok ide:) kresz mar megvan -
#90 Hmm. Kár hogy meghalt ez a topic, végigolvasva szerzett néhány derűs percet:) -
#89 Forgalmi vizsgán elengedett egy autó, villogott is, aztán mégse, belelépett a ázba, én meg az oktató egyszerre a fékbe. De nem buktam meg, hiába nyúlt bele az oktató, mert nem én voltam a hibás. hát ennyi. eddig:) -
#88 egy fácskát :) -
#87 mennyit gyorsul? :) -
#87 mennyit gyosul? :) -
#86 fontos? á dehogy... megértem a kollégálakt (lustaság r00lZ) -
#85 most lusta vagyok megcsinálni.. ha nagyon fontos csinálhatok.. -
#84 + rendszám :) -
#83 en a tukorrel vacakoltam egyszer majd azt vettem eszre hogy egy 206-os peugot-bol allok kifele :)
Amugy ruhellem az autokat...nem tudnak gyorsulni.. folyton csak akadalyoznak.. -
#82 képet??!? -
#81 muhahahaha egy fát? :PPPPP -
#80 heheh az sem rossz.... ez egy 124 es 2000es diesel kényelmes nagy merga -
nemcsakfél #79 :)) -
#78 Nem tehetek róla, a kép láttán rögtön az origamira asszociáltam -
[Walaki]D`Lair #77 Ne is mond....tegnap úgy mentünk Lan Partira, a haveromék Suzukijával, hogy csomagtartóban a gépek, és a csomagtérfedél 3db gumipókkal és 4db vastag leukoplasztcsíkkal volt lezárva, ugyanis másképp nem lehet :DDDDDDD -
#76 szerintem vicces volt (a maga szerény módján :) -
#75 Hm... miért van az hogy mindenkiből ugyan ezt a reakciót váltom ki? -
[Walaki]D`Lair #74 -
#73 sulifix -
[Walaki]D`Lair #72 Huncut egy autó az már biztos :DDDD -
#71 Úristen, kezdem tisztelni a Trabantokat... :DDD -
[Walaki]D`Lair #70 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL -
#69 hááááááááááááááááááááá, haverom felhív, visít a röhögéstől, most az ő trabantja gurult el, és kidöntött egy fát!!!! :DDD -
#68 milyen merci? SLK legalább? :D