146
Kezdő jogsi - égések
  • qper
    Ezt most nem teljesen vágom. Téged előztek meg, akkor miért Téged/az oktatódat vágták meg? Mit ismert el? Hogy megelzőtek a záróvonalon? Szori, de nem teljesen tiszta a kép :)
  • Norbi7
    Legelsőnek vezettem az oktatómmal forgalomban és meg is állított a rendőr, de nem én voltam a hibás hanem egy kocsi megelőzött záróvonalon keresztül és elkellett ismernem hogy tényleg megelőzött. Az oktatóm elismerte és 5 ropira megbüntették. De azóta nem volt semmi gáz. Tényleg lelehet tenni. Sok sikert mindenkinek!!!!
  • janyikzs
    hát, akad égésem...

első nap: hatalmas forgalom, piros lámpa zöldre vált, és már 10 perce próbálok elindulni, de nem megy...

a szivatót valahogyan benyomtam, de akkor még nem tudtam mi is az!
  • CB Dávid 18
    nekem van és igen lelehet tenni.
  • CLINT EASTWOOD9
    Nektek ha van segédmotoros kerékpárra jogosítványotok akkor azt egy nyár alatt lelehet tenni?
  • bertino
    Ezért kell a saját autó...
  • Vlala #100
    azt én is útálom, amikor rámparkolnak. Ezért tettem régi fém lökősöket a Ladára, azzal szebben arrébb lehet tolni a kellemetlenkedőket, és meg sem látszik rajta :-)
  • [Walaki]D`Lair
    Az érdekes, én azt 100 fölött vettem valamivel téligumival még februárban...:)))
  • [Walaki]D`Lair
    Hát én a múltkor a csodák palotája előtt parkíroztam le a Smart-al, ahol ott fent parkolnak az autók a járdán...na nem volt sehol hely, csak a végén, ahol ilyen íves a cucc, volt egy hely ami ugye befelé szélesedett, mert úgy álltak a kocsik...de a szűk részen volt kb. 4-4 centi a kocsik közt...fasza, befért...csak mire visszajöttem, beállt az ívre mögém egy másik autó (szal nem tudtam ugyanabban az ívben kikanyarodni) úgyhogy egy bő 5 percet ott szarakodtam 20 centis előre-hátra tolatásokkal, végül kijöttem, de hát a kezem nem fért volna be a két kocsi közé...:D:D:D:D (viszont nem húztam meg sehol...:) Szal büszke voltam magamra, jól...:))))
  • Killgore
    Jah, ez így szokott lenni. Nekem még nem volt semmilyen hasonló "balesetem" , remélem nem is lesz:)
  • Vlala #96
    nem lett belőle koccanás, kedves járókelők gyorsan leűállítottak... csak gigantikus égés volt, meg forgalom-feltartás, meg gúnyos vigyorok tömkelegének begyűjtése.
  • Killgore
    Asszem ez így mind együtt:DD
  • magus
    azt a részét amikor ráeszméltél hogy meghuztad a kocsidat, esetleg amikor raeszmeltel hogy a masikat is meghuztad, vagy amikor fater leoritotta az arcod h mit tettel a kocsival? Esetleg mikor mar 2 honapja meloztal h legyen penzed a javitasra?:)
  • Vlala #93
    Kezdő autósként megpróbáltam beállni egy 1.20 széles helyre, háttal... nem részletezem.
  • Killgore
    Hát akkor sok sikert :)
  • magus
    ha minden jól megy 2 hónap mulva mar enis irhatok ide:) kresz mar megvan
  • Killgore
    Hmm. Kár hogy meghalt ez a topic, végigolvasva szerzett néhány derűs percet:)
  • Killgore
    Forgalmi vizsgán elengedett egy autó, villogott is, aztán mégse, belelépett a ázba, én meg az oktató egyszerre a fékbe. De nem buktam meg, hiába nyúlt bele az oktató, mert nem én voltam a hibás. hát ennyi. eddig:)
  • Manta
    egy fácskát :)
  • Manta
    mennyit gyorsul? :)
  • Manta
    mennyit gyosul? :)
  • [HUN]PAStheLoD
    fontos? á dehogy... megértem a kollégálakt (lustaság r00lZ)
  • CSOCSO
    most lusta vagyok megcsinálni.. ha nagyon fontos csinálhatok..
  • Adi
    + rendszám :)
  • efti
    en a tukorrel vacakoltam egyszer majd azt vettem eszre hogy egy 206-os peugot-bol allok kifele :)

Amugy ruhellem az autokat...nem tudnak gyorsulni.. folyton csak akadalyoznak..
  • [HUN]PAStheLoD
    képet??!?
  • [HUN]PAStheLoD
    muhahahaha egy fát? :PPPPP
  • CSOCSO
    heheh az sem rossz.... ez egy 124 es 2000es diesel kényelmes nagy merga
  • nemcsakfél
    :))
  • Lazarus
    Nem tehetek róla, a kép láttán rögtön az origamira asszociáltam
  • [Walaki]D`Lair
    Ne is mond....tegnap úgy mentünk Lan Partira, a haveromék Suzukijával, hogy csomagtartóban a gépek, és a csomagtérfedél 3db gumipókkal és 4db vastag leukoplasztcsíkkal volt lezárva, ugyanis másképp nem lehet :DDDDDDD
  • Manta
    szerintem vicces volt (a maga szerény módján :)
  • Lazarus
    Hm... miért van az hogy mindenkiből ugyan ezt a reakciót váltom ki?
  • [Walaki]D`Lair
  • Lazarus
    sulifix
  • [Walaki]D`Lair
    Huncut egy autó az már biztos :DDDD
  • Guest
    Úristen, kezdem tisztelni a Trabantokat... :DDD
  • [Walaki]D`Lair
    LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
  • Manta
    hááááááááááááááááááááá, haverom felhív, visít a röhögéstől, most az ő trabantja gurult el, és kidöntött egy fát!!!! :DDD
  • [HUN]PAStheLoD
    milyen merci? SLK legalább? :D